Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ben bu rom mom anlamam 2 senedir samsung kullanıyorum. casual kullanıcıyım telefondan nasa hacklemiyorum. mail yutup watsap oyun internet ve aplikasyonlar işte. memnunum. 10 larca defa oha kesin kırıldı diye yere düşürdüm hiç çizilmedi etmedi. kılıf kullanmayı sevmiyorum cunku. direkt çıplak telefon. hoşunuza giden telefonu alın işte fanboyluğa haterlığa gerek yok. hala geri tuşu olmayan bir telefonu kullanan milyonlarca insan var sonuta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Red said: memnunum. 10 larca defa oha kesin kırıldı diye yere düşürdüm hiç çizilmedi etmedi. kılıf kullanmayı sevmiyorum cunku. direkt çıplak telefon. bu kısım oldukça şaşırttı açıkçası. samsungun ekskavatörünü almış olmadığına emin misin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Ben de s3'den memnundum, taa ki güncellemeye kadar. 4.3 sonrası alet microsoft exchange hesabından mailleri push almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Ayrıca benim telefon da yüzlerce kez düştü hiçbirşey olmadı. Birde bakır çamurlu ıslak ellerimle fln dokunuyorum iş yerinde bazen, ıslandı etti kaç kez hala sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 valla s3 aynen nerelerden düşmüştü benim. şimdi note 3 var. daha büyük. yine düşüyor bi bok olmuyor. yine kılıf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 tabi canim data wipe/factory reset atiyorum once. Bir ara daha guncel birseyler bakicam dedigine bakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 3 farklı arkadaşım 3 farklı zamanda samsunglarını gözümün önünde çatlattırdı. bar masasından uçtu bir s4, bir note 3 kaldırıma çarptı. en komiği de araba koltuğunun kızağının arkasına giren telefon koltuğu geri çekince çat etti. gerçi buna hangi telefon dayanır bilmiyorum asd samsung? nope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 30 santimden halıya düşüp ekranı çatlayan iphone da gördüm ben ya canlı canlı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 O işler şans işi. Telefonu kırk kez düşür bişey olmuyo, hassas bi noktasına bişey vursun 3 parça oluyor. Kısmfet hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 lg>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 çünkü eşeğin ..den dolayı dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 pontipati said: lg>all http://gifsec.com/wp-content/uploads/GIF/2014/04/Vladimir-Putin-laugh-gif.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Samsung kısa ömürlü, dayanıksız fakat kullanımı daha basit, halden anlar iPhone burnu havada , halden anlamaz ama dayanıklı ve hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 stimpak said: comic sans'tan bile daha kötü comic sans çakması fontu yüzünden almıyoruz misal. o nasıl bir çirkinlik, insanlar nasıl kullanıyor hayret ediyorum. şuna hayret ettim. şok oldum. ben o zevksizliği bilerek yapıyorlar popüler falan zannediyordum ya. abi o hayatımda gördüğüm EN KÖTÜ font nasıl eşşşek kadar bir şirketin default fontu olabilir. bütün telefonlarında mı öyle, note 2 de falan yoktu sanki. kusura bakmayın vallahi daha fazla duramayacağım pfödsfödsöhahdhahahahahAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 baal dan uag case aldim. koseleri silikon benzeri yumusak bir malzemeden. Ekranin kenarlari da oyle. Yere dusurdum bir iki kere zıpliyor direk baya koruyan birseymis tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 http://oneplus.net/one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Büyük firma; sadece telefon olarak görmemek lazım, ben TV ve beyaz eşyalarını da kullanıyorum. Ürünlerinden genel olarak memnunum.. Grup firmaları şöyleymiş; Ace Digitech Cheil Industries Cheil Worldwide Credu Imarket Korea Samsung Card Samsung SDS Samsung C&T Corporation Samsung Electro-Mechanics Samsung Electronics Samsung Engineering Samsung Everland Samsung Fine Chemicals Samsung Fire & Marine Insurance Samsung Heavy Industries Samsung Life Insurance Samsung Machine Tools Samsung Medical Center Samsung SDI Samsung Securities Samsung Techwin Shilla Hotels and Resorts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Android olarak HTC alınır derim ben. Hiçbir şeyi en iyi yapmıyorlar bence ama neredeyse her şeyde ikinci sırada filanlar, böylece genel olarak en iyi telefonları yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 LG'ye gülünmüş de aldığım LG ürünleri kadar yüzümü güldüren bişey olmadı benim ya. harttisk telefon televizyon monitör klima bulaşık makinesi vs fiyat performans olarak iyi gerçekten. regal kafası. aynı kaliteye LG marka almaz mısın diyor. Alırım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 LG'den bir Plazma bir de kurutmali camasir makinesi aldik bir bir, kurutmali makine ozellikle cok super. Telefonla pek ilgisi yok tabii bunun ama Vestel, Arcelik marka olanlardan filan kat be kat daha iyi gordugum uzere arkadas evlerinde filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 GERGE said: Android olarak HTC alınır derim ben. Hiçbir şeyi en iyi yapmıyorlar bence ama neredeyse her şeyde ikinci sırada filanlar, böylece genel olarak en iyi telefonları yapıyorlar. Gayet de en iyi android yazılımını çıkarırlar her sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 stimpak said: comic sans'tan bile daha kötü comic sans çakması fontu yüzünden almıyoruz misal. o nasıl bir çirkinlik, insanlar nasıl kullanıyor hayret ediyorum. +1 ShadowFax said: LG de kötü. G2'nin yazılımı çok mu güzel? Xperia'nin da kötü. Şu işi en iyi HTC yapıyor. Sense'in her versiyonu ayri güzeldi. +1 nexus [hr] WaNTeD said: valla CM notification geliyor update var diye basıyosun update ediyor. hiç bi sorun da olmadı 4 aydır ayrıca xperia'm ölmüş durumda cm10 var 1 yıldır falan, bende sorun yaşamadım. -stable çıkmadı,çıkmıyor ama mutluyum,radyo dışında bug yok. ShadowFax said: Nightly'i de kullanmam açıkçası. Bug doludur. Stable da hep olmuyor. Bak m7 için herhangi bir stable yok. https://download.cyanogenmod.org/?device=m7&type=stable m7 için bi zahmet olmasn cm falan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 HTC kullanıcısı olarak bir kez crash yemedim senesi geçmiştir stock rom ile. Hala hızlı, çatır çatır çalışıyor. Kasa desen muhteşem. M7 çıkalı kaç 2 sene oldu hala en iyi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 ay sonu da sense 6 geliyor. motion gesture'suz. iyiydi daha da iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Dynun said: LG'ye gülünmüş de aldığım LG ürünleri kadar yüzümü güldüren bişey olmadı benim ya. harttisk telefon televizyon monitör klima bulaşık makinesi vs fiyat performans olarak iyi gerçekten. regal kafası. aynı kaliteye LG marka almaz mısın diyor. Alırım diyorumo kadar da underrated degil lan LG iyi markadır tv de öncü işleri falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar