di Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Nereden nasil olduguna dair detay vermeyeyim ama mevcut arayuz developer'larindan biri ben al diyene kadar alma diye aldirmadi bana. O elemanlarin calismasi ile cikan ilk samsung surumu guzel olcak. Aklima gelirse yazarim yine oldu bu alin bu sefer diye.
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 s3 kullanıyorum. daha dogrusu kullanmaya calisiyorum. arada cihazın kafası uçuyor, 5-10dk yanıt vermiyor. tutup duvara fırlatasım geliyor. biraz araştırınca, sorunun genellik arz ettiğini, kabaca "memory üzerindeki badsector"den oluştuğunu öğrendim. her yeni güncelleme ile aletin hantallaşmasını anlatmıyorum bile. bir de gövde yapısı plastik olunca, ucuz hissiyatı peşini bırakmıyor.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 kim almıyo abi samsung adamların bilmem kaç milyar dolar kârı var almıyorduysak nası yapıyo bunlar bu kadar kârı ben ioscuyum dsfg ayrı mesele
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Çünkü Xperia, HTC ve Nexus var.
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 http://aktasmakina.com/makina/wp-content/uploads/2012/12/02.jpg
copry Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 cunku kolay bozuluyo donanima hata verme bidisi ekliyolar sabote ediyolar kesin
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Samsung fwleri kötü, kullanışsız, yavaş. Hwsi kötü. Bu yüzden alınmıyor.
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 olum neden öyle diyonuz lan ne güzel marka işte. note 2 falan hep süfer. noluyo yani nedir? bak adamler buldozerde yapıyo demek ki telefonları da sağlam.
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 tamda galaxy tab 3 siparişi vermek üzereydim... yine teknolojiden tiksindim. birinin ak dediğine öteki bok diyor, yarım saattir de donanımhabere maruz kaldım başım ağrıdı iyice. ne alıyım olm ben şimdi? aklımı karıştırdınız bi akıl verin. max 600 fln gibi bi şeye bi tablet istiyorum.
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 lan olum al samsung geç. iyidir iyi samsung.
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 note 2 aldım ben cyanogen kurdum gayet güzel alet
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 düşünün işte adamlar telafuz edemediğim şeyler yapıyo. siz hala kötü hala bok diyonuz.
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 GERGE said: Çünkü Xperia, HTC ve Nexus var. xperia kötü be abi yada benimki kafayı yedi..
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Stock rom mu kullaniyorsuz/kullandiniz laf edenler? Öyle kullaninca kotu tabi baya
nyks Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 cacodemon said: s3 kullanıyorum. daha dogrusu kullanmaya calisiyorum. arada cihazın kafası uçuyor, 5-10dk yanıt vermiyor. tutup duvara fırlatasım geliyor. biraz araştırınca, sorunun genellik arz ettiğini, kabaca "memory üzerindeki badsector"den oluştuğunu öğrendim. her yeni güncelleme ile aletin hantallaşmasını anlatmıyorum bile. bir de gövde yapısı plastik olunca, ucuz hissiyatı peşini bırakmıyor. Aynen bende de S3 var. Son zamanlar da iyice delirtmeye başladı.
di Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 cyanogenmod kurarken ve kaldirirken backup/restore gerekiyor mu mevcut data ve app'ler icin?
Öne çıkan mesajlar