Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Hangi okullarda var bunlar? Başka sorum yok saygılar.
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 okan üniversitesi tier bütün okullarda var abi
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 okan üniversitesi diyince çağrışım yaptı.
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 pazar günü ales'e girdikten sonra bende böyle bir topic açarım diye düşünüyordum sdf
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ALES istemiyorsa para istiyor. Bu kadar basit :D
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Tezsiz yuksek lisanslarin hepsini alesfree yapmadilar mi ya?
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 olm kaçınacak bişi yok, ehliyet sınavı tierinde bi sınav bu.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 MrLevie said: Tezsiz yuksek lisanslarin hepsini alesfree yapmadilar mi ya? bu diye biliyorum bende?
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Ya bunu askeri ertelemek için sokucam araya bu arada, adam akıllı MBA yapıcam sonra. O yüzden götüme girmeyecek meblalarda okullar lazım aslında.
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 bu alessiz olanları da kabul ediyor dimi askerlik?
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 okan mokan baya ucuzdu yıllık 7 bin falandı en son baktığımda ama bakalı 2 yıl falan oluyor
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Uzaktan eğitim deniz turizmi açık ilk kez öğrenci alıcaz. ALES istemiyoruz. Dokuz Eylül Ü. ilgilenen varsa uzun uzun anlatabilirim.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Sakarya üni ve gazi üni yazılım-bilg mühendisiği Yüksek lisans programları ales istemiyor.Yalnız,başvuran sayısı çok olduğu için(Computer-Software engineer mezunu olma şartı yok) sağlam diploma notu gerekiyormuş özellikle gazi için. Sakarya Üni yıllık:3600tl civarı gazi de 4000tl civarında
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Xaenin said: Ya bunu askeri ertelemek için sokucam araya bu arada Yalan inanmayın. Alesi kazanamayacağını bildiği için parasını verip yüksek lisans yapmak istiyor pis ezik. Yardım etmeyin buna. Boğaziçi istemiyor panpa oraya başvur sen.
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 sostizm said: Uzaktan eğitim deniz turizmi açık ilk kez öğrenci alıcaz. ALES istemiyoruz. Dokuz Eylül Ü. ilgilenen varsa uzun uzun anlatabilirim. Bunun yilligi kac lira acaba?
progamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 şimdi bunlara bakıyorum da, çoğunun başvuru tarihleri bu aralar sanırım. Ünilerin siteler ne kadar kötü ya. Hiç düzgün şey bulamıyorum. Şöyle hepsinin bi listesi olsa ne güzel olurdu sdf
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Laorx said: ahmet yesevi Direk askerden kaçmak isteyenlerin sığınağı diyorlar. Belgeleri gönderiyormuşsun hemen kayıt olayını hallediyorlarmış ama ALES istiyorlar diye biliyorum.
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 aynen öyle , ales varmış evet
Öne çıkan mesajlar