Voys Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 başlığı cevaplayın işte amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 bulut sistemi dedikleri birsey bu. Atiyorsun içine lazım oldugunda aliyorsun. Fazlasini bilmeye gerek yok. Bu bilisim çok acayip birsey. Fazla kurcaladin mi kafayi siyirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Bilmediğim bi ayrıntısı yoksa biliyık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Televizyonu açmayı bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ben biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 mitu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mailbox diye appleri var baya basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ya inci sözlükteymişiz gibi topik açılıyor ve buna bir tw gelip ciddi ciddi cevap veriyor. ne zaman şu duruma düştü forum kusura bakmayında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Condoleeza Rice yönetim kurulunda dropboxun. Copy kullanalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Konu normal amk sen niye gaza geldin.Hep böyleydi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 hayır şu daha önce görülmeyen ya da cezalandırılan bir davranıştı yani. çünkü bugüne kadar hep insanlarla konuşmak istedik sanıyorum burada, ve sanılanın aksine herkes küfürleri sizin gibi günlük hayatının bir parçası olarak kullanmıyor. ha ayrıca bilmiyorum farkında mısın artık anlamıyor musun ne konuştuğundan sende fakat mesajında bana küfür ediyorsun cümle yapısı gereğince aklhaur. neyseki vajina sahibi bir insan değilim, bir şey demiyorum, uykum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Küfür etmedim ki virgül koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 valla ben bu mevzulara çokta bulaşmadım da, xaenin çılgın bir lobi yaptı en azından iyi kötü argo kullanabilelim, eşşek kadar adam oldu herkes ilkokul öğretmeni gibi sen küfretme sen düzgün konuş mu diyecez diye. ama bu başlıkta sadece kötü kullanım örnekleri görüyorum ben. demeye çalıştığım, önceki usule dönerler valla bu üslupla giderse bir sürü insan. ve gerçekten xaenin beni sollar despotlukta ki amk yazan gördüm mü patır kütür banlatıyordum ben şahsen yasak kalkana kadar ki tam kalkmadı. herif kıçını yırttı ve haksız çıkarsa şahsen tutmam kendisini, mezbahaya döner burası. bizi de pek kırmıyor adminler şunu banlayın bunu banlayın dediğimizde. alayınız üniversite falan bitirdi artık, eşşek kadar olduk. ben size akranınız olarak terbiye öğretecek ne konumdayım ne de öyle bir niyetim var. usturuplu konuşmayı bilmiyorsanız ya sorun, ya susun, ya da ısrar edin ve banlanın ne diyeyim. mesajları da silmiyorum, aha yukardaki gibi amk falan diyecekseniz yanlışlardasınız ve yok ben neden banlandım, neden mesajım silindi diye düşünüp durmayın. aha örneği yukarda. tl; dr: dropbox eh işte, copy.com iyi. eşe dosta referrallayıp beşer beşer gigabyte'ları da ayıklarsınız karnıbahar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ya aslında olay şu: download ettim, dosyayı programa attım ama link gerekiyormuş galiba, ne yapmam lazım birisine klasör yollamam için? interneti bugün bağlatmış birine anlatır gibi anlatır mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Griswold said: valla ben bu mevzulara çokta bulaşmadım da, xaenin çılgın bir lobi yaptı en azından iyi kötü argo kullanabilelim, eşşek kadar adam oldu herkes ilkokul öğretmeni gibi sen küfretme sen düzgün konuş mu diyecez diye. ama bu başlıkta sadece kötü kullanım örnekleri görüyorum ben. demeye çalıştığım, önceki usule dönerler valla bu üslupla giderse bir sürü insan. ve gerçekten xaenin beni sollar despotlukta ki amk yazan gördüm mü patır kütür banlatıyordum ben şahsen yasak kalkana kadar ki tam kalkmadı. herif kıçını yırttı ve haksız çıkarsa şahsen tutmam kendisini, mezbahaya döner burası. bizi de pek kırmıyor adminler şunu banlayın bunu banlayın dediğimizde. alayınız üniversite falan bitirdi artık, eşşek kadar olduk. ben size akranınız olarak terbiye öğretecek ne konumdayım ne de öyle bir niyetim var. usturuplu konuşmayı bilmiyorsanız ya sorun, ya susun, ya da ısrar edin ve banlanın ne diyeyim. mesajları da silmiyorum, aha yukardaki gibi amk falan diyecekseniz yanlışlardasınız ve yok ben neden banlandım, neden mesajım silindi diye düşünüp durmayın. aha örneği yukarda. tl; dr: dropbox eh işte, copy.com iyi. eşe dosta referrallayıp beşer beşer gigabyte'ları da ayıklarsınız karnıbahar gibi. yahu "işte bildiğimiz kısaltma" yerinde kullanılırsa çok komik olabiliyor ve cuk oturuyor. anlatılmak isteneneni çok güzel tamamlıyor ama böyle yersiz kullanılırsa hiç bir anlamı olmuyor küfür olmaktan başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Oglum sabah sabah noldu be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Abi ne küfürü ya.Kahve ağzı gibi oldu dersiniz anlarım.Ama ortada bi küfür yok.Lectre kardeş cümle yapısı gereğince sana küfür etmiş olmuyorum türkçeden bu kadar uzak olma.Sana küfür etsem kullanacağım şey farklı olur.Burda öyle ederim böyle yaratıcıyımdan ziyade küfür edilmek istendiği zaman kullanılan kelimelerle benim yazdığım arasındaki farktan bahsediyorum. Yani bu kadar popolarımızı pohpohlamaya gerek yok.Griswold buranın modu, demiş böyle yazılanlar benim hoşuma gitmiyor.Tamam.Yazmam bir daha.Silip silmemen önemli değil bunu bana mesaj atarak söyleyebilirdin.Burdan yazman bile yeterli.Gocunmam da.Bu kadar büyütecek bir şey değil ki.Larakenin söylediği gibi bişey hatta o kadar.Fazlası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Ayrıca lectre aga çok boş adamsın ya.Hayırlı işler sana. Ben haftalık kotamı doldurdum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Akhlaur said: Ayrıca lectre aga çok boş adamsın ya.Hayırlı işler sana. Ben haftalık kotamı doldurdum zaten. sana göre böyle olabilir. ama hepinizle, burada yahut farklı sitelerde bugüne kadar yıllarca cidden seviyeli adam gibi konular oluşturmuş olmasak takmam bile, hani gidip inciye üye olup küfür etmeyin lan diyen bir insan değilim onu belirteyim. gördüm söyledim sadece, şuraya bunu yakıştıramıyorum, ki çoğu kişininde böyle düşündüğüne eminim, sen kötüsün bilmemne demiyorum, hiç güzel bir alışkanlık değil diyorum, tabi hayat senin klavye senin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ibişler diyin hatta forumun adını ibisler.com yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 abi onu bırakın da copy com neden iyi, yani bi neden kasçan diğerlerindeki dosyaları aktarayım ben sen rahat ol demesi gönlümü kazanmadı değil. ama bana dropbox da yetiyordu lan. BİG BIRADIR mı almış dropboxı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 dosyayı masaüstündeki ''dropbox'' ikonuna bırakıyorum. dosyayı atıyor içine ama upload için nereye basmam lazım? bi de link vercek galiba bana istediğim kişinin çekebilmesi için, onu nerden bulcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Sağ tıkla dosyaya orda var linkini alma ya da dropboxta göster diyor oradan da gidip alabilirsin linki. Klasöre attığında yapıyor kendisi uploadu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar