Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Uc tane 3-4 saatlik oturum ile baslayip bitecek bir oyun hazirladim, generic sistem ve setting, combat az. Ilgililer bir mesaj atsin. 3-4 kisilik oyun. Ankara'da bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 netten yap şunu ankaraya nası gelcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 videoya alın izleyek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 önümüzdeki cuma veya cumartesi olursa ben oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 imamizer said: önümüzdeki cuma veya cumartesi olursa ben oynarım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Birini daha bulup baslayalim o zaman ikiniz geliyorsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Yok ben gelmiyorum imama gülümsedim sadece ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 öğlen başlayıp akşama doğru bitiririz. cuma olsa daha iyi olur hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 ankarada değilim de merak ettim hangi evren de oynicaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 ankarada oynucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 no shit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 hasatı kaldırdığı gibi soluğu dışkapıda alan haymanalı çifti tüm parasını sarı tutkuya yatırınca çocuğunun ilaç parasını nasıl denkleştireceğini düşünürken kahramanlarımıza denk gelir ve olaylar gelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Tek kisi az ama abi. Iki kisi daha lazim en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 sarı tutku ne diye baktım travesti çıktı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 videolarına bak sen onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 GERGE said: Tek kisi az ama abi. Iki kisi daha lazim en azindan. cumartesi olursa benim frp konusunda baya deneyimli bir arkadaşım var, ona sorabilirim. yedekte dursun şimdilik çünkü cuma oynayalım, nlur litfııın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Oyuncu gelirse oynariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Gergenin oyunları fıstık gibi oluyor, 1inci elden şahidim, sınavlarımın yogunlugundan ben kendim sanırsam gelemeyecegim, ama ankarada olup frp oynamak isteyen varsa %100 tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 cuma dersim iptal bu haftasonu anakraya gelemiyorum ben mlsf :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 3-4 güne ankaradayımda çok deneyimli değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Araya soru ile kaynak olayım. Elinde Forgotten Realms Campagin Setting Core Rulebook olan varmı? İzmirde oyun açacağım haftada bir toplanmalıkta pdf harici bu kitabı istiyorum. Yardımcı olmak isteyen yada campagine katılmak isteyen öm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 az combatlı tam benlikmiş ama şehir yanlış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Dragonfire said: Araya soru ile kaynak olayım. Elinde Forgotten Realms Campagin Setting Core Rulebook olan varmı? İzmirde oyun açacağım haftada bir toplanmalıkta pdf harici bu kitabı istiyorum. Yardımcı olmak isteyen yada campagine katılmak isteyen öm atabilir. pdften çıktı al? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Elimde kalmadı eski cd ve bilgisayarlarda, ayrıca kitap olarakta seviyorum elimde olmasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 yeni konu açmayayım dedim istanbulda dm arıyoruz, utanmasak maaş verip dm tutacağız o durumdayız hepimiz dm olmuşluğumuz var aslında ama bıktık artık birlikte bir oyun çevirmek istiyoruz no powerplay gayet low profile pathfinder fln biri bi yönlendirsin şuradan ara fln desin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar