Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 abi yıl 2014 ama mevzu binlerce yıldır aynı, bırak bu modern geyiklerini. özüne dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 HAHAHA dı-rıd-0ne a bak rıd-0ne a millete taktik veriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Theridone said: abi yıl 2014 ama mevzu binlerce yıldır aynı, bırak bu modern geyiklerini. özüne dön. Kafasına sopa ile vurup, mağaraya taşıyalım yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Sparkcaster said: Yoo hiç bi zaman unutulmuyo tam unuttum derken rüyada goruyosun ahanda bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Üç hatunla ayvalığa gittiğime sevinsem mi Arabayı hatun kullanıcak olmasına üzülsem mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Masakari said: Theridone said: abi yıl 2014 ama mevzu binlerce yıldır aynı, bırak bu modern geyiklerini. özüne dön. Kafasına sopa ile vurup, mağaraya taşıyalım yani? Halen magarada yasiyosan tasi abi. wastyrx said: HAHAHA dı-rıd-0ne a bak rıd-0ne a millete taktik veriyor :D Sana da veriyim mi lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 SIKYAHONAW said: Üç hatunla ayvalığa gittiğime sevinsem mi Arabayı hatun kullanıcak olmasına üzülsem mi bilemedim ehliyet yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 kız arkadaşımın arkadaşı şirket arabasıyla gidelim dedi yakıt beleş diye. Kullanımına göre el koyabilirim arabaya gece, bilemiyorum edit: a.k.a ehliyet var ,araba benim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Theridone said: Sana da veriyim mi lan :D Ver ver çok ihtiyacım var, gecenin bi saati mesaj atarım sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Vj91yi5NOsE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 akşama kadar akordeonlu falan şarkılar dinliyorum rumence bulgarca. anam evlenicek misin diye paranoya yaptı. paranoya değil de umuda bağladı. bi de hayatımın en güzel, paralı ve çıkışlı dönemini yaşadığım için içim içime sığmıyo taşıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 wastyrx said: Theridone said: Sana da veriyim mi lan :D Ver ver çok ihtiyacım var, gecenin bi saati mesaj atarım sana :D o sahur zamanıydı bir kere ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 bayramdan sonra 2hafta boyunca ofiste birtek ben olucam haliyle bütün işleri alakasız alakalı bana kitlediler. bayram tatiline sayılı saatler kala mailler yağmaya başladı http://briancovelli.com/wp-content/uploads/2014/05/i-have-no-idea-what-im-doing-science-dog.jpg bayramda bol bol okunmuş pirinç yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Theridone said: o sahur zamanıydı bir kere ^_^ Ney o? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Saat 3te ataturk havalimanina inmek hic hos olmadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 pizza yiyince mutlu oldugumun farkina vardim 25 sene sonra sukurler olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 meraba günlük http://i.hizliresim.com/aPMy42.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 http://distilleryimage0.s3.amazonaws.com/4bdceaee89a411e2bf5922000a1f8cdc_6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 cnm benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 son birkaç gündür sapık gibi saat 5.30 da kalkıp bisiklet,koşu vesaireyle uğraşıyorum. çok eğlenceli lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 tatil de mi yapmıyaghh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 stefine midir ne bi antibiyotik içiyorum miğdemi sikti kendisi. saat 9 gibi bilg karşısında uyuyakalmışım. bi kalktım bşım filan ağrıyor. son 35 dakkadır da tuvaletteydim. abi bağırsaklarım ağrıdı sıçmaktan afedersiniz ben böyle şey yaşamadım hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 kız güzel ama biraz kezban, ne yapsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Canım kumpir çekti lan nereden geldiyse artık O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 bilinçaltından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar