forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/nescaf%C3%A9-mycaf%C3%A9-kahve-makinesi-kk/productDetails.aspx?productId=zynes12170595&categoryId=28001491 şundan değil de kantinlerde olan makinadan nerden bulunur ilki sıcak çikolata yapmıyor diye yetersiz geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 sen öğrenciyken anadolu rock mı dinliyordun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 burada yapılan eleştirilerden ötürü rahatsız hissetmelisin ayrıca. çünkü insanların yüzüne söyleyemediği ama içlerinden düşündüğü şeyleri duyabilirsin burada. bu da daha farklı perspektiflerle düşünen kişiler hakkında bir fikir sahibi olmanı sağlar. belki bazen eleştirilerinde haklılardır, bazen değil. ama nescafe makinasından bahsetmek çok yeto çok lame bir durum bunu bilmeni isterim. yoksa seni rencide etmekten keyif almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 işlenmiş hazır kahve içmeyin la gidin filtre kahve turk kahvesi falan için. biraz kaliteli takılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Sıcak çıklata için sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 KillJoy said: işlenmiş hazır kahve içmeyin la gidin filtre kahve turk kahvesi falan için. biraz kaliteli takılın anlamaz bunlar azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 sirf imzam gorunsun diye mesaj atiyorum. iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Ben sabah kahvaltıda farklı akşamları keyif yaparken ayrı filtre kahve yapıyorum. Elitizmin böylesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 midem pek kaldırmıyor o yüzden sabahları blonde veranda blend tarzı bişeyler öğlen medium, ya da turk kahvesi akşam ise dark roast espresso blend ya da sumatra aromalı. özellikle dikkat ettiğim diğer şey ise organik tarım olmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 mesela böyle elitist çakması bir şekilde kahve içiyor olduğunu ifade etmek de çok zavallıca bir davranış forgiver. yukarıdaki arkadaş da bunu nükteli bir şekilde vurgulamaya çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Amma tatava yapmışsınız Amele gibi kahve içiyorsunuz hiç bir şeye faydası yok Şu makinayı bilen varsa söylesin Adam olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 ümitsiz vakaymışsın dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 illa makina alıncaksa içinde minibuzdolabı olan sıcak soğuk su dalgasından al,yanına tozunu koy iç abi,buzdolabınada küçük süprüzler dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Makinanın püskürttüğübün tadı bsşka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?13,7525292 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 böyle çekirdekten yapan uygun bir makina yok mudur acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 forgiver said: Amma tatava yapmışsınız Amele gibi kahve içiyorsunuz hiç bir şeye faydası yok Şu makinayı bilen varsa söylesin Adam olun o makinayı nescafe satmıyodur büyük ihtimal, düzenli alışveriş yapanlara veriyodur böyle kantinler kuntinlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 50 kişi için getirileri mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 http://www.ilgincbilgiler.com/wp-content/uploads/434252349_85cbef0b6b_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 para atılarak alınan büyük nescafe makinalarını mı diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 otomatik kahve makinası diye arat bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Nescafe kendisi kiralıyor büyüklerini yada başka formülleri de var. Küçüğü bugün kipada standı vardı makineyide satıyorları ama ilgilenmediğim için fiyatına bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 abi arada silinen mesajlar mı var ya da E "çok sakat var"a mı bağlamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 hehe editor diye sanırım pek miklenmemiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 forgiver said: http://www.hepsiburada.com/liste/nescaf%C3%A9-mycaf%C3%A9-kahve-makinesi-kk/productDetails.aspx?productId=zynes12170595&categoryId=28001491 şundan değil de kantinlerde olan makinadan nerden bulunur ilki sıcak çikolata yapmıyor diye yetersiz geldi cnm ben senin dediğini biliyorum. o kahve makinası olan bir yere gidip soruyorsun nerdeki toptancıdan alıyorsunuz vs diye, öğreniyorsun, onların elinde oluyor, direk şirketten çıkmıyorda toptancıdan alıyorlarsa ki böyledir çoğu yerde. uygun bi mebla karşılığı satıyor bu toptancılar bunları :) 2 sene önce 70 liraya flm veriyorlardı öyle 300 400de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar