BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 telefon versiyonu çıksa ne süper olur ya tam sıçarken oynamaylık oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 kabız olursun rng'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Aldiq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 hadi bakalım bulunsun bakarım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 abomination geldi kuvvetli olmuş bayaa ayı gibi vuruyor ondeki 2 yaratıga ama religious karakterler abo ile aynı gruba katılmıyor, bir de her transform oldugunda gruba +stress veriyor bu şekilde dengelemeye calısmıslar jester ile iyi akacak gibi duruyor. level 6 yapayım gene yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Abomination cok guclu ya ama streesi mikip atiyor hele birde yeni eklenen madmen stresi cok etkileyecek saldirilar yapip grupca durduk yere geberebiliyosunuz dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Oyun inanılmaz keyifli ve güzel ama rng felaket ya, resmen adamlar switch koymuşlar bir anda herşey kötüye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=NRRCXchyM5Y&index=57&list=PLy1RoYlej6xWqRRci7K_OuQWa-7UgG0uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 changelog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 bune la collector diye random çıkan bi boss vari bişey var necromancer dan falan zor emenike abv yarım saatdir sövüyorum ya. bütün grubu temizledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 bingildak said: http://www.youtube.com/watch?v=NRRCXchyM5Y&index=57&list=PLy1RoYlej6xWqRRci7K_OuQWa-7UgG0uo o zaman darkest dungeon rng ile barışmaya en yatkın oyun olabilir ya geçen ay tekrar oynamayı denedim. ilk 2-3 görev çok önemli yoksa bütün oyun sıçabiliyor. 4 kere denedim, 2-2.5 saat gitti ve hepsi sıçtı. şaka gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 bingildak said: http://www.youtube.com/watch?v=NRRCXchyM5Y&index=57&list=PLy1RoYlej6xWqRRci7K_OuQWa-7UgG0uo https://www.youtube.com/watch?v=KGHmr3D4Mnc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=z0-NYlEL_bQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 2.kez collector cikti en iyi grubumu dagitti daha 1.levelda hemde yokmu abi bunun bi takdigi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Frostbite said: 2.kez collector cikti en iyi grubumu dagitti daha 1.levelda hemde yokmu abi bunun bi takdigi vs. Kucuk bi yüzde ile cıkıyor collector.Inventory yarıdan fazla doluysa oda. stun + bleed + poison takımın nasıl bilemiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Sansimi silkiyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Bir diğer bela da Shambler. İçine torch koymanız söylenen bir nesne çıkarsa koymadan önce iyice düşünün. Bir de torch tamamen karanlık olduğunda çıkma şansı varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 alayım diyorum bende oyunu ama single player oyun sarar mı artık emin olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 EA'da torrentleyip 20-30 saat yatırmıştım. steamden şimdi satın aldım tekrar başlamak için. yeni karakterleri falan beğendim. giriş seviyesinde oyun daha kolaylaşmış gibi. ard arda 4 partinin patladığını bilirim ilk dungeonda, şansta olabilir tabii. 13. haftada 1 fire verdik, parti hiç patlamadı. bosslara geçiyorum şimdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 2015 best indie bu arada, ayrıca best artwork + voice acting boss kapısından girerken collector proclamak nedir arkadaş ya hahaha. bu arada setup'ım çok iyi oldu ya. hatta fazla iyi oldu. 0 stressle boss a kadar geldim, collector kestim, zorlanmadan bossu da kestim. 15% in altındaydı sonunda stress seviyesi. occultist - houndmaster - highwayman - crusader mark - pull - heal / mark - mark deeps - aoe bleed / mark deeps - aoe dmg / single target deeps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Benıde sardı ılk dungeon bıtyırdım bıraz stress yaptı debuffer.Tavernayı cozduk koydum oralara stresslı adamları da tıme nasıl gecıyor onu anlamadım ? Taktık var mı baslarken soyle boyle yap dıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 zaman dungeon yapınca geçiyor.yani stress heale koyduğun elemanlar heal olurken başka grupla dungeon yapman lazım.döndüğünde düşmüş oluyor stressleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 hmm anladım acılısta tavernadan 2 eleman geldı dıger 4lu grubun 2 adamı cok stress yapınca dınlenın dedım sız ama dungeon cıkacak grup kalmadı :p tekrar baslayıp ona goremı yapsam acaba hanı tavernadaq hero dırekt 4 3 lu gelsın kı rahatca kosturalım hm hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 her gün (dungeon girip, çıkmada) yeni adam alabiliyorsun upgrade ettikçe katılan sayısı ve max. roster sayısı artıyor. 25 tane adam var mesela bence şu an. ilk başları oyunun daha zor, ondan ilk başta ayırt etmeden alabildiğince adam al. adam aldığın yeri de roster ve gelen sayısına göre upgrade et. daha rahat başlarsın. ondan sonra öncelikli olarak stress attıkları yerlerin costlarını düşürmek için upgrade yap. oyunda stress relif ve quirk removal a deli gibi para gidiyor. ondan bunları upgrade edip maliyeti düşürmek uzun vadeli her türlü kazanç sağlar. ekibi oturttuktan sonra kötü adamlar almayı bırak, iyi adamların quirklerine dikkat et, skillerini upgrade et, gear bas. ben lvl 3 dungeonlarda adam kaybediyorum sürekli sinirim bozuldu. healer 0-14'den 45% healing bonusla ard arda üç defa 0 heal etti ;( mob ard arda 2 defa 15 critledi falan. rng çıldırtıyor bazen ama oyunun başında dediği gibi en kötü durumdan en iyi çıkarımı sağlamaktan ibaret oyun. yeri geldiğinde retreatten çekinme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar