Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 malvo fan boi. birde kafedeki muhabbet 79 daki katliami malvonun uzerine birakti gibi ki malvoda red etmedi zaten bulunmustum gencken dedi. adam zaten bir bolumde de yirtici olarak gordugunu belirtti kendini. lesterin evini alan adam ve cocuklarina anlattigi hikaye inanilmaz kotu. saf kotuluk muhtesem yani.. daha otesini gormedim, yasadigi her saniye tanistigi her kisilige bir kotulugu yapiyor hic cekinmeden. kendince iyilik yaptigi tek kiside lester zaten. esinide oldururken bence biliyordu esi oldugunu lesterin gene bokun icinde birakti lesteri. ikinci kez esi oldu cunku :) sigarayida yakti hadi simdi gor ebeninkini dedi gitti :D tabii birakmaz herhalde pesini artik lesterin. @ahmed abi seytandan daha kotu bir sey yaratilamadigi icin gunumuze kadar, bence bilerek o anlami malvoya yuklediler. cunku malvonun gecmisi var bir cok kiside taniyor yani is verenleri vs. adam katil bildigin. ama para vs icin degil zevk aliyor olaydan bence. lesterin icine girdi orasi kesin esini oldurttu o derece, tum suclari abisine yukledi falan. lester salagi celallendi bir halt sandi kendinide yani o adama bulasmiycan iste. hatta yanilmiyorsam malvonun elinde lesterle yapmis oldugu karimi oldurdum vs diye telefon kaydi da var bir ara dinlemisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 birde arcane gibi bende malvo veya bir baskasi bir kotuluk vs yapsa guluyorum. daha dogrusu oyle guzel veriyor ki dizi, komediymis gibi geliyor ama ozunde cok farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 geçen bölüm o marketçi elemanla taşak geçmesi de var, aslında tanrıyla alay ediyor orada bir nevi. çantayı geri koydurması vs. bir de gökten balık yağıp oğlunun ölmesi var dsgsgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 yalnız kumral küt saçlı malvo daha iyiydi ya. böyle 50 yaşında psikopat bi çocuk gibi duruyodu sdfds. şimdi bakıyorsun bilibop la bu diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 kayıt hakkında bu bölüm malvonun dinlediği kayıt lester'ın kaydı mıydı? silah sesi ve intihar vardı kayıtta. lester telefonu kapattıktan sonra tüfeğini almıştı benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 birde ustune papaz vs.. :D orada cok ince bir ti olayi var dizide bence. seytan cikarsa garip kacar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 fd benim soyledigim kayit baskaydi abi once bu sandim ama sonunda silah sesi yoktu 3-4 bolum oncekinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 arcane said: yalnız kumral küt saçlı malvo daha iyiydi ya. böyle 50 yaşında psikopat bi çocuk gibi duruyodu sdfds. şimdi bakıyorsun bilibop la bu diyorsun. abi doktorken dedigin gibide o tuylu kar montunu giyince ya da yakalari kaldirinca direk gene akbaba pezevenk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Kanuni said: fd benim soyledigim kayit baskaydi abi once bu sandim ama sonunda silah sesi yoktu 3-4 bolum oncekinde. yok onu biliyorum da bu kayıt kimindi acaba. lester gibi başladı sanki. sonu farklıydı. herif her yoldan çıakrdığının kaydını mı tutuyor nabıyor sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ilerde cikar herhalde ne oldugu, hic bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Kanuni said: arcane said: yalnız kumral küt saçlı malvo daha iyiydi ya. böyle 50 yaşında psikopat bi çocuk gibi duruyodu sdfds. şimdi bakıyorsun bilibop la bu diyorsun. abi doktorken dedigin gibide o tuylu kar montunu giyince ya da yakalari kaldirinca direk gene akbaba pezevenk :) abi o montun bilerek öyle seçilmiş olması şahane. adam tam akbaba hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Olumle besleniyor iste.. Malvo on numara karakter kusursuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 güleryüzlü bir de pezevenk ahah. işinde mutlu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 aynen. kafan kesilecek ışıd veya malvo yapacak deseler gözü kapalı lorne derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 dizi iyiymiş tek sezon mu bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 sleepingdeath said: dizi iyiymiş tek sezon mu bu arada? olursa true detective gibi anthology formatında olacak diyorlardı fakat henüz ikinci sezon için açıklama yapmadılar. yine olursa hani, ilk sezonla az biraz bağlantılı olabilirmiş yeni sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 final gus, silahsiz ve yarali bir adami vurup oldurerek pacayi nasil kurtardi ona pek anlam veremedim. yok oyle bi hukuk sistemi falan. molly'nin eldiven hikayesi o kadar iyi anlattiki lester karakterini, lester kendinden baskasini dusunmuyen bir sociopath. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ekşisözlük said: bi bitmedi amk yalandan millete dizi içinde evrim teorisini yedirme dangolozluğu --- spoiler --- -insan gözü renkler içinde neden en çok yeşilin tonlarını ayırt eder, gibi bir şeydi. -yırtıcılar yüzünden. -önceden maymunduk, değil mi? ve ormanda her şey yeşildir. --- spoiler --- yav he . bitin artık. ya ahaha gerizekalı. türkçe izliyo olmasına şaşırmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 2. sezon gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 final beni pek tatmin etmedi malvonun ölümü ancak lesterın sahnesi çok başarılıydı. daha öncede arcane demişti sanırım hakkatende dediği gibi komedi olmamasına rağmen dizi en karanlık sahnesinde bile seyirciye komedi filmi izliyormuş hissi veriyor.o açıdan gerçekten çok başarılı ve farklı bi dizi oldu bu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 finale malvoya bildiğin üzüldüm kendi kendine yetebilen insanların hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 fin bayağı gergindi ha final, gerçi dizinin hedesi düşünüldüğünde tam tadında bitti. malvo'nun o şekilde ölümü de çakallara yaraşır olmuş. helal olsun, şu mainstream ortamlarda bayağı değişik bir şey yaptı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 şunu izlemek tarifsiz bir keyifti. çok özleyeceğim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 knox said: final gus, silahsiz ve yarali bir adami vurup oldurerek pacayi nasil kurtardi ona pek anlam veremedim. yok oyle bi hukuk sistemi falan. kesinlikle, acayip takıldım. Saçma bir şekilde bağlayacaklardır sandım, yalandan eline silah tutuşturma falan. O kadar bariz ki, sonunda anlamsız bir şekilde özellikle yaptıklarına karar verdim. Oldukça iyiydi son bölüm. Kara mizahla eğlendirdi. Hemen herkesin sıkılmadan izleyebileceği bir sezon genel itibariyle. Sıkıcı, uyduruk bölüm yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 2 tane fbi ajanını öldürmüş adamıb ölümünü çok umursamadan kapatırlar. elinin altında 40 tane neşter vardı falan derler sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar