Sotto Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Tinder'in havasi sondu hafiften sanirim ya dunya uzerinde genel olarak. Back to traditional methods kaldirin kicinizi hadi bara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Rewendor said: superlike kullanmayın abi, çok winner bir profiliniz yoksa bildiğin "pathetic creepy guy" imajı verir. 3 kere eşleştik böyle, üçü de böyle oldu harbi. ama tam hoşlandığım tipte kızlardı kaçırmak istemedim asdfsad leş bi şey superlike artık kullanmıyorum. gerçi normalinde de çok başarı yok, türk kızlarıyla online nasıl konuşulur çözemedim halen başarılı olma oranım resmen %10 falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 alakası yok creepy'likle falan. benim hemen hemen bütün buluşmalarım superlike. 10/7 ve üstü değilseniz superlike tek çare sfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Biraz once superlike ne ogrenmis oldum google da. Vay be. Tisikkirlir piticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 darkwingduck said: senko said: inan yemiyor o tüm superlike'ları goblinlere, şişkolara harcıyorum ama geri dönüş olmuyor Neler oluyor burda ya ahahaha napalim abi... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Sotto said: Tinder'in havasi sondu hafiften sanirim ya dunya uzerinde genel olarak. Back to traditional methods kaldirin kicinizi hadi bara :) paid modele yönlendirmek için free versiyonda iş çıkmıyor artık diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 paid ile de bişi çıkmıyo ya neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 @senko Ayip insanlara goblin sisko denmez. Hic yakistiramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 superlike ultimate gibi bir sey o zaman? erken basinca fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 darkwingduck said: @senko Ayip insanlara goblin sisko denmez. Hic yakistiramadim. bana diyolar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 arcane said: superlike ultimate gibi bir sey o zaman? erken basinca fail. ABİS OJGSFDŞJŞHSSHLGHJGDFSDGSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 senko said: darkwingduck said: senko said: inan yemiyor o tüm superlike'ları goblinlere, şişkolara harcıyorum ama geri dönüş olmuyor Neler oluyor burda ya ahahaha napalim abi... :/ hata senin, bu ülkedeki en nazlı kezbanlar şişkolar ve goblinler. 9/10 kızlardaki şansın, goblinlerdekinden daha yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 eheh bayağı sıçmışız desene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 paramızın olduğunu belirtebileceğimiz bir şık var mı? goblin ama with para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Hedef kitlen oysa evet var, profil resmi deniyor o bölüme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Şöyle bir foto çek koy. https://i.hizliresim.com/8dG0mk.jpg Bu çocuk Libyalı, babası TR'de görevli diplomat. İngilizce kursunda tanışmıştım 3 sene önce sadfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 o kadar fakirim ki masadakileri yatırılmamış at yarışı kuponu sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 ben yatırılmış sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Ben tam araya yatırılmış sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 cocacola bozmus ambiyansı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 gold üyelik gelmiş. ya da ben yeni farkettim. direk layklayanları gösteriyor seni meçleşmesen bile. seç beğen adf. tam parayla hüsran olmalık. aylık 50 tl bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Bana gelmedi, ama itunes'da subscriptions kısmına bakınca 80 küsur lira görünüyor. Başka bir arkadaşıma ise 17 lira... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 konum ve yaşa göreymiş fiyat. yaşlılardan daha çok para alıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 kadinlara beles erkeklere 3 kati yapsalar daha cok para kazanirlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Black-ice said: gold üyelik gelmiş. ya da ben yeni farkettim. direk layklayanları gösteriyor seni meçleşmesen bile. seç beğen adf. tam parayla hüsran olmalık. aylık 50 tl bi de. cüzdanı fırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar