KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Lord_Argos said: Bu fotoğrafın çıkışı benim fotoğrafı şikayet etmem akabinde yönetime giden şikayetleri imamın görüp daha da dalga geçilecek yeni fotoğraflar hazırlaması. Eee forumda sahipsiz ahır gibi olduğu için imam gibi kekolar istediği gibi at koşturuyor. abi özgür biyer burası, birde herkes deli gibi arşivci, foto koyarken, bişi yazarken, iki kere düşüneceksin! Yalnız asıl olay, senin olduğun yerin eğlenceli olması. Trollümsü başlıkların, barzomsu ergenlik fotoğrafın, korkuların, sevinçlerin falan ben baya seviyorum ne kadar çoğu gibi itici bulsamda seni. Bazılarının ayarı yok ama haklısın. sakın küsüp de gideyim deme. üzülürüm 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 simetrini kaybetme barzos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Abi istanbulda like ladigim hatta tekrar karsima cikipta superlike attigim karilarin 27x kati daha guzel karilarla daha ilk like ta match oldum. Ya biz nasi bi lanetli ulkeyiz ak. Arkadaslar belarusa nasil giderim biri bi tuto ayarlayabilirmi cok pis gaza geldim gidipte donmeyebilirim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 senko said: olmadığın ülkenin insanları ile eşleşmenin mantığı nedir? karşılaştırma yapıyorsun. londra da 10 da 1 geri dönüş varken türkiyede bu oran yaklaşık 500 de 1 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 hmm o zaman londraya gideyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 sen keraneye gitsen karı bulamazsın senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Fransuxa said: Abi istanbulda like ladigim hatta tekrar karsima cikipta superlike attigim karilarin 27x kati daha guzel karilarla daha ilk like ta match oldum. Ya biz nasi bi lanetli ulkeyiz ak. Arkadaslar belarusa nasil giderim biri bi tuto ayarlayabilirmi cok pis gaza geldim gidipte donmeyebilirim bile. uçak biletini al git, inince havaalanında taksiye bin, next gece kulübüne çek gardaş de, olaylar gelişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 sabah da kuvetten hemen kalkma..ani hareketler vs yapma agir kaldirma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 bol su ic muhtemelen bayagi kan kaybetmis olucaksin. merak etme dikisler 1ay sonra eriyor kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 bu bumble türkiyede yok heralde oraya da bakardık sdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 O 'M' NEYMİŞ LAN? SÖYLEYİN ÇABUK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 median age 45 diyor dikkatini çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Abi burda 500 tanede 3 taneşi like atıyor.o 3ünün de 2 si konusmuyor diğeri zaten şişko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 masa kardeşimiz vardı haber alan var mı? hikaye yarıda kalmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 benim tinder gg acılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Llama said: sen keraneye gitsen karı bulamazsın senko ahaahahahajhdjsadjagda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 http://ci.memecdn.com/234/8705234.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Llama said: sen keraneye gitsen karı bulamazsın senko su gozden kacmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 imamizer said: http://ci.memecdn.com/234/8705234.jpg aynısını koycaktım fotonun adını bilmediğin için koyamadım exorcist kid yazdım çıkmadı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 tam lord argos'luk lan kiz. kaslar marti, resim fotosapli epik cift olurlar 18like 3super like ve 1500 cringe garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Myrica said: Trde 3 gün boyunca izmir çevresinden hiç like alamayan birisi olarak yazayım. Belgrad:6/10 like,lakin takıldığım hatun vardı bişey yapmadım. Tayland:8-9/10 like,bu likeların %90'i senin benim gibi turistlerle alakasız,go go bar takılmayan kişiler. Duyduğuma göre güneydoğu asyada böyleymiş genel olarak. Qatar airways'in %50 indirimi var hala,unutulmasın. Türk erkekleri için en ideal yerler uzakdoğu ülkeleri ve güney amerika ülkeleri.Özellikle Güney Amerika kızlarının güzel olduğunun altını çizelim. 1 ay önce Kolombiyada kaldım 1 hafta ve tinderdan sanırım 30-40 arası bir hatunla eşleşmiş olabilirim.Gerçi orda tindera da çok gerek kalmıyor ama neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 said: Gerçi orda tindera da çok gerek kalmıyor ama neyse niye? orada tuvalete gidip sicmiyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Dün akşam Tinder'dan matchleştiğim kız evine çağırdı. Beşiktaşta, yalnız yaşıyor 31 yaşında, akademisyen. Geldiğimde bacardi cola içiyordu, beraber içtik. 2 saat gayet güzel muhabbet ettik. Sonra uykusu geldi, eve döndüm. Evet, nerede hata yapıyor olabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar