manve Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 BonePART said: yaw birisi tinder right swiper diye bişi yazmıs mı var mı bole bi app ac gibi herkesi saga ceksin yazsak para basar mı aceba chrome extension u vardi galiba. allahina kadar onune geleni saga cekiyor edit: flamite galiba
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 barbu said: KillJoy said: abi çirkinleşme yoktur bende en fazla yazılırım. Biliyorum...sdf hahhah:)-Daj zamanlaman super
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 senko said: KillJoy said: abi bu konuda her türlü yaşam koçluğu sağlıyorum diyorum, patiden hiç kimse ciddi ciddi gelip de abi benim böyle bişeye ihtiyacım var demedi. yardım ettiğim kişi tamamen gizli kalacaktır. hayat boyu bi işine yarayacak bir öğreti veriyorum. tecrübelerimi aktarıyorum. üstüne garanti de veriyorum. bilimum internet üzerinden yürüme garantisi. [hr] nasıl magnet haline geleceğiniz içinde bi trailer vereyim burdan: benden sonra siz haftasonu sabahları avakadolu omlet yapan, pazar günleri caddede bisiklet süren, tek başına kamp yapan her sabah 6buçukta kalkıp yoga yapan. cuma akşamları hard parti takılan,artık burnumu hissetmiorm diyen. evinde sürekli bi blush, bi kırmızı hatta terra italia falan olan. .... sonsuza kadar sayabilirim. herkesin imreneceği yapmak isteyeceği, enterasan bulduğu şeylerden. ayrıca fotoğrafçılık + ps skillimle de her zamankinden daha iyi bi görünüme kavuşacaksınız. ilk tanışma için, yazışma taktikleri, dersleri. ilk buluşma dersleri.. vs vs.. liste yalan, taktiklerinde muhtemelen yalan avakodulu omlet bol bol burnunu hissetmeme haftasonlari bisiklet hergun spor blush'i terra'yi gectim her turlu spritz, efendim aperoller campariler seckin single malt kolleksiyonu diye gider hepsi mevcut full saga cekmeme ragmen daha bir basari yok. kendini benim ellerime birak.
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 kim demişti lan burda antin kuntin profil resimleri koyun diye, sakal bıyık koydum 1 hafta sıfır eşleşme oldu. ahaha ,seviyesini kaçırdık heralde. şaka maka londra, moskova olunca yağıyor. sırf londradan 2 tane kızıl denk geldi ki ratio cidden çok iyi türklere göre.
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Evet arkadaşlar şu yazıyı okuyup uyguladıktan sonra siz de niye bir giovanni olmayasınız. Ps: benim ana resim yazıda bahsedilen sağa sola ciddi bakan blurry sharp efektli bir foto, öyle tipte ahım şahım değil ama hiç yoksa günde en az 2 tane match geliyor ki istanbul için bence iyi rakam, herkesi sağa da çekmiyorum hatta dislike attıklarımın sayısı liketan ez 2 kat fazladır.
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 olm bu fotograflar icin yakisikli olmak gerekiyor sdf
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 step 1: be attractive step 2: get bitches
µh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Bezerye said: Evet arkadaşlar şu yazıyı okuyup uyguladıktan sonra siz de niye bir giovanni olmayasınız. Ps: benim ana resim yazıda bahsedilen sağa sola ciddi bakan blurry sharp efektli bir foto, öyle tipte ahım şahım değil ama hiç yoksa günde en az 2 tane match geliyor ki istanbul için bence iyi rakam, herkesi sağa da çekmiyorum hatta dislike attıklarımın sayısı liketan ez 2 kat fazladır. açlığa çare bulacağını bilse bu kadar çalışmaz millet ne kuku sevdasıymış arkadaş
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 bizim egri bugru tipimizle olcak seyler degil bunlar.
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 bende onu diyorum zaten yakisikli adam icin, daha fotojenik nasil cikarim tutosu olmus o.
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Tam ahanda match gekdi diyorum bi bakıyorum "tekrar sağa doğru kaydirabilirsiniz"diyor.hay emenike ya
masa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 aquila said: bizim egri bugru tipimizle olcak seyler degil bunlar. Tutodan sonra şunu okumak kafamı rahatlattı baya. Eşleştiğim o şişkoyla konuşmaya başladık. nerde oturuyorsun diye sordum. gop dedi. googledan baktım. gaziosmanpaşaymış. gerçekten sildim sonra. iyiki premium almamışım.
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 gop derken angara olmasin qanqa fena muhit degildir
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 bu kdr ici bos bi yazi olamaz @bezerye
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 valla eleman açmış kendi bölgesinde en çok match alan erkeklerin yakışıklı olması dışındaki diğer resim traitlerini incelemiş sonra bunları yazmış,nesi boş geldi sana ?
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Bi takım elbiseli fotoğraf koydum, Ard arda 18 like, 3 super like aldım, demekki herkes bu anı bekliyomuş xD
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 sen fotonu koymasan bile hormonların yeter like çekmeye süper seksiye süper like gelecek tabii ne gelecek.
benjani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=IF8NGgrsoQ4
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 bak şimdi aga bu polonyada yaşadıklarım 2.gun telefon vermeler, o akşam buluşalım diyenler, senin gibi hoş bir erkek neden boşta diyen, direk cevap veren, merhaba üstüne hemen buluşmak istiyen, konuşupta hiçbir bilgisini vermeyen buda türkiyede ben:Merhaba hatun:.. 1-2 hafta cevap yok sonra Merhaba veya hiç cevap vermeme, çok güzel muhabbet edip 3. gün unmatch yapan, match olup hiç cevap vermeme, match olup balıklama direk konuya girme ha 20 eşleşme olduysa 1i mutlaka buluşmaya ok veriyor neden böyle diye uzun uzadıya konuşuruz da gerek yok çünkü bu durumu çözmek tr de bir işine yaramıyor bu ara dikkatimi çeken instagramda başörtülü makyajlı bacıların takipçi kasması ve öyle böyle bir popülasyona sahipler ki değişik bir ülkeyiz aga
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Curunir said: ha 20 eşleşme olduysa 1i mutlaka buluşmaya ok veriyor yazar burada 20 eşleşmem olmadı diyor
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Haftalarca sohbet edip hadi bulusalim ya dedikten sonra gelen unmatch i kimse cozemez. Katiliyorum sana
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 çok geç kalmışsın. haftalarca konuşup telefon numarasını bile istemediysen ohoooo
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Aynen. 3-4.gün en geç whatsapp geçmek lazım.
Öne çıkan mesajlar