bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 mehşur evlilik uygulaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 hayatının aşkıyla tekrar matchleşmek için uğraş dur şimdi abovv:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 gitti bebek gibi hatun.daha dün match gelmişti tam da muhabbet ediyorduk.tinder gibi senin ta emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 tinder bakırköy +13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 abi bir kızla bira konusu açıldı konuştuk. arpa birasını daha çok seviyorum diye kız beni mismatch etmişti. 1 aydır match alamıyorum bizim ülkede harbi ölü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 bi ara vpn açık unutmuştum 10k km öteden match yağıyordu allahtan vpn kapadım da duruldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 lord_gorthaur lord argos nick mi değiştrdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 facebooktan girince görünüyor mu bir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 safari sunucuya bulamadığı için sayfayı açamıyor diyor. ne yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 neyse en iyisi 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 masa karşim, iyi misin. whatsapp a yazıcam derken buraya mı yazdın nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 reçel olayı sarstı masayı, daha toparlayamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 dikkat edin, bir şey verebilir arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 sajkfashjfash yav benim arkadaş paso düşürüyor uyuz oluyorum ya... ama yok daha 1 tane çakabilmiş benim sayı 3 ama artik hiç düşmüyor ya like bile yok bi program var gösteriyor bana kimler likelemiş hiç girip like atasim gelmiyor o yüzden millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 https://www.instagram.com/p/BDBe35URXED/ tinder değil ama bu da liseli bilyalova at fava bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 demin karının birine denk geldim i'm not a 1 night girl i'm a women for life e ile ulan sen daha tinderın ne olduğunu bilmiyosun HANGİ VOMEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 uyma sen ona abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 ne pis konuymus lan bu yabış yabış sayfalar acılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 tinderda koca aramak çok mantıklıymış cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Dünden beri 100 kişiyi beğenmişimdir ama kimseyle eşleşmedim. Kimse beni beğenmemiş mi yoksa başka bir problem olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 kimse seni beğenmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 tinder i da kırdık ajshdalsdvlahjsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Jaegerjaquez said: kimse seni beğenmemis yapılmaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 flame for tinder diye bir uygulama var, hem like veya dislike atmadan skip geçebiliyorsun, hem de who liked you kısmı var deneyen var mı hiç? tam bu başlık için yapılmış bir app. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Bezerye said: Adam haklı abi istatistiksel olarak bakınca herkes genel imajdan dolayı çekiniyor, kaç tane kıza türküm dedikten sonra cevap vermeyi kestiler yada yurtdışında konuşurken suratları düştü veya garip bir sessizlik oldu... ben italyada hor görür şekilde türküm diyince güneyliyse hatun ''olsun,problem değil bende sicilyalıyım''diyor her seferinde klasik şekilde.denk buluyolar kendilerini türkle.avrupanın sicilyalısıyız yani.tabi kuzeylilerin güneylilere baya köpek muamelesi yaptığı düşünülünce nekadar iyi bilemem sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar