Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN Tinder?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
akil makil falan diyo adam sanki atom parcaliycaksin karsilikli.

tinder olm bu, ihtiyac giderme programi. indi bindi kac paraysa verip hizmetini alacak iki taraf da. sen pendik otogar diyip, tamirhaneye kadar inmeyen; bi yandan da arkadan 3. koltukta surekli camdan disari bakip dolmuscuyla goz goze gelmemeye calisan adam tribindesin. olmaz oyle.
Mesaj tarihi:
sen yine de kan grubunu filan koluna dovme yaptir..subgruplarini doku tiplendirmesini filan da yazdirirsan..ugrastirma simdi elin gavurlarini ..direkt isleme gecsinler laboratuarlari beklemesinler..
Mesaj tarihi:
Esh said:

abi sevisip gecer misin lutfen?

Ya gece çağırıp az maruz kaldığında sıkıntı olmaz da, benim mallığım sanırım gün boyu program yapmak :D

Ankaraya gittim kızla otelde kaldık. Kahvaltısıdır, takılmasıdır. Bi gece daha kalcaz diye baya ikilemde kaldım. Böyle olmamalı yani, geçirdiğim vakitten keyif alabilmeliyim.

Sen tabi eski topraksın. Senin gibi abilerimizden işin inceliklerini öğrenmemiz lazım.
Mesaj tarihi:
Paçavra karı mı? Oha ben bile bu kadar misojen değilim. Hayır paçavra diyip burun kıvırdığın kadın ne badireler atlatmış hangi başarısız ilişkilerden geçmiş, ne gibi toplum önyargıları ve mahalle baskılarıyla mücadele ettikten sonra bugünlere gelmiş düşüneceğine şrrak yapıştır paçavra damgasını geç.

Ben anlamıyorum hep mi gold miner bulup onlarla birlikte oluyorsunuz? Yoksa rus edebiyat klasiklerini okumamış, ingilizce çat pat bilen ivy league mezunu olmayan her kadın paçavra mı gözünüzde? Hiç geyik yapıyorum ehere mehere diye gaçma benden
Mesaj tarihi:
Red pilli aldık abi yapacak bir şey yok :D

şaka bir yana, paçavra kelimesini ruhsal açıdan söyledim. Düşük hayat diye bir gerçek var ne yazık ki. Bu insanlar da bu kadar düşmüş olmaktan mutlu değiller. Dediğin gibi bazen yanlış çevre talihsizliği vs oluyor.

Casual takıldığım ve gün sonunda birbirimize verdiğimiz dostluktan ötürü minnet duyduğum insanlar da var. Bunu arıyor insan. Frekans uyumu. Aşırı entelektüel olmasını beklemiyorum kimsenin. Edebiyat parçalamadan da hayatı iyi anlayabilirler. Saçma sapan şekilci kolpaların üzerine hayatlarını inşaa etmesinler yeterli.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

karılar paçavra da, erkekleri de karton bu coğrafyanın. aynı havuzda aynı faunada yetişiyor bu toplum. kısırdöngü el ele gidiyor yani.

Birader kızlar okumuyor burayı, başka topic'e yallah...
Mesaj tarihi:
Esh said:

akil makil falan diyo adam sanki atom parcaliycaksin karsilikli.

tinder olm bu, ihtiyac giderme programi. indi bindi kac paraysa verip hizmetini alacak iki taraf da. sen pendik otogar diyip, tamirhaneye kadar inmeyen; bi yandan da arkadan 3. koltukta surekli camdan disari bakip dolmuscuyla goz goze gelmemeye calisan adam tribindesin. olmaz oyle.

+1
Mesaj tarihi:
axedice said:

Paçavra karı mı? Oha ben bile bu kadar misojen değilim. Hayır paçavra diyip burun kıvırdığın kadın ne badireler atlatmış hangi başarısız ilişkilerden geçmiş, ne gibi toplum önyargıları ve mahalle baskılarıyla mücadele ettikten sonra bugünlere gelmiş düşüneceğine şrrak yapıştır paçavra damgasını geç.

Ben anlamıyorum hep mi gold miner bulup onlarla birlikte oluyorsunuz? Yoksa rus edebiyat klasiklerini okumamış, ingilizce çat pat bilen ivy league mezunu olmayan her kadın paçavra mı gözünüzde? Hiç geyik yapıyorum ehere mehere diye gaçma benden

10/10
Mesaj tarihi:
şimdi misal

zeki karşı cins derken eğitimle fln alakası yok

anektodal olacak ama

bir abla var eski bi geçmişimin oldugu

kendisi amerikalarda okumus zaten bi amerikan koleji mezunu fln şu an big4 bir kurumsalda çalışan

eski voleybolcu , enstrüman çalan , kıvırcık saçlı uzun bacaklı ince belli

puanlasan kafaya oynar 8-9 fln

ama hayatı boyunca elbebek gülbebek yetiştirilme , lisede üniversitede kendisi gibi 1.dünya vatandaşı spoiled rich bebeler dışında kimseyle muhattab olmama , sorority de harcanan salak yıllar fln derken 25 yaşında bi kadın olmuş ama kafa yapısı 7-8 yıldır değişememiş

şu aralar biraz daralmış tanıdık bir dost eline ihtiyaç duymuş sanırım arıyor beni gece gündüz bir haftadır

eskiden olsa OOOH SEX diye direk kovalar , kafamı kapatıp keyfime bakardım

ama artık cidden kafam kaldırmıyor sığ insanları

dübürümü dilleyeceğini bilsem bile çekemiyorum,açmıyorum telefonları , cevap yazmıyorum mesajlara

dolayısıyla sex yapacağıma evde dota oynuyorum 3k noobum isteyen eklesin

sığ olan insana paçavra demek bence sorun değil

paçavra,çöp,mal,salak

politically correct olak tamam ama , salağa salak demek suç mu

suç ise vurun beni
Mesaj tarihi:
Abi biraz sig insana pacavra demek biraz agir gibi. Benim pacavra dedigim insan musveddesi dedigim tipler cok baska. O anlattiginiz ablamiz da eminim sigdir vs ama pacavra denecek kadar napti bu kadin sana. Naapti bu kadinlar size ahshssd
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

şimdi misal

zeki karşı cins derken eğitimle fln alakası yok

anektodal olacak ama

bir abla var eski bi geçmişimin oldugu

kendisi amerikalarda okumus zaten bi amerikan koleji mezunu fln şu an big4 bir kurumsalda çalışan

eski voleybolcu , enstrüman çalan , kıvırcık saçlı uzun bacaklı ince belli

puanlasan kafaya oynar 8-9 fln

ama hayatı boyunca elbebek gülbebek yetiştirilme , lisede üniversitede kendisi gibi 1.dünya vatandaşı spoiled rich bebeler dışında kimseyle muhattab olmama , sorority de harcanan salak yıllar fln derken 25 yaşında bi kadın olmuş ama kafa yapısı 7-8 yıldır değişememiş

şu aralar biraz daralmış tanıdık bir dost eline ihtiyaç duymuş sanırım arıyor beni gece gündüz bir haftadır

eskiden olsa OOOH SEX diye direk kovalar , kafamı kapatıp keyfime bakardım

ama artık cidden kafam kaldırmıyor sığ insanları

dübürümü dilleyeceğini bilsem bile çekemiyorum,açmıyorum telefonları , cevap yazmıyorum mesajlara

dolayısıyla sex yapacağıma evde dota oynuyorum 3k noobum isteyen eklesin

sığ olan insana paçavra demek bence sorun değil

paçavra,çöp,mal,salak

politically correct olak tamam ama , salağa salak demek suç mu

suç ise vurun beni

http://1.bp.blogspot.com/-gBOoWjU3wDI/UFdS9Y-9_wI/AAAAAAAADCQ/q-psML1GNqU/s1600/slow-clap-gif.gif
  • Yeni Oluştur...