Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 akil makil falan diyo adam sanki atom parcaliycaksin karsilikli. tinder olm bu, ihtiyac giderme programi. indi bindi kac paraysa verip hizmetini alacak iki taraf da. sen pendik otogar diyip, tamirhaneye kadar inmeyen; bi yandan da arkadan 3. koltukta surekli camdan disari bakip dolmuscuyla goz goze gelmemeye calisan adam tribindesin. olmaz oyle.
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 sen yine de kan grubunu filan koluna dovme yaptir..subgruplarini doku tiplendirmesini filan da yazdirirsan..ugrastirma simdi elin gavurlarini ..direkt isleme gecsinler laboratuarlari beklemesinler..
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Esh said: abi sevisip gecer misin lutfen? Ya gece çağırıp az maruz kaldığında sıkıntı olmaz da, benim mallığım sanırım gün boyu program yapmak :D Ankaraya gittim kızla otelde kaldık. Kahvaltısıdır, takılmasıdır. Bi gece daha kalcaz diye baya ikilemde kaldım. Böyle olmamalı yani, geçirdiğim vakitten keyif alabilmeliyim. Sen tabi eski topraksın. Senin gibi abilerimizden işin inceliklerini öğrenmemiz lazım.
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paçavra karı mı? Oha ben bile bu kadar misojen değilim. Hayır paçavra diyip burun kıvırdığın kadın ne badireler atlatmış hangi başarısız ilişkilerden geçmiş, ne gibi toplum önyargıları ve mahalle baskılarıyla mücadele ettikten sonra bugünlere gelmiş düşüneceğine şrrak yapıştır paçavra damgasını geç. Ben anlamıyorum hep mi gold miner bulup onlarla birlikte oluyorsunuz? Yoksa rus edebiyat klasiklerini okumamış, ingilizce çat pat bilen ivy league mezunu olmayan her kadın paçavra mı gözünüzde? Hiç geyik yapıyorum ehere mehere diye gaçma benden
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Red pilli aldık abi yapacak bir şey yok :D şaka bir yana, paçavra kelimesini ruhsal açıdan söyledim. Düşük hayat diye bir gerçek var ne yazık ki. Bu insanlar da bu kadar düşmüş olmaktan mutlu değiller. Dediğin gibi bazen yanlış çevre talihsizliği vs oluyor. Casual takıldığım ve gün sonunda birbirimize verdiğimiz dostluktan ötürü minnet duyduğum insanlar da var. Bunu arıyor insan. Frekans uyumu. Aşırı entelektüel olmasını beklemiyorum kimsenin. Edebiyat parçalamadan da hayatı iyi anlayabilirler. Saçma sapan şekilci kolpaların üzerine hayatlarını inşaa etmesinler yeterli.
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 wishmaster yaş aralığı: [0,13) U (45,60]
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Kümeler ünitesine yeni geçildi herhalde knk
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 karılar paçavra da, erkekleri de karton bu coğrafyanın. aynı havuzda aynı faunada yetişiyor bu toplum. kısırdöngü el ele gidiyor yani.
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 goldbären said: karılar paçavra da, erkekleri de karton bu coğrafyanın. aynı havuzda aynı faunada yetişiyor bu toplum. kısırdöngü el ele gidiyor yani. Birader kızlar okumuyor burayı, başka topic'e yallah...
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Esh said: akil makil falan diyo adam sanki atom parcaliycaksin karsilikli. tinder olm bu, ihtiyac giderme programi. indi bindi kac paraysa verip hizmetini alacak iki taraf da. sen pendik otogar diyip, tamirhaneye kadar inmeyen; bi yandan da arkadan 3. koltukta surekli camdan disari bakip dolmuscuyla goz goze gelmemeye calisan adam tribindesin. olmaz oyle. +1
Holy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Kadınlarımızı bu hale getiren abazan erkek toplumu, başka bir bakış açısına gerek yok.
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 phd si olmayan kadinlarla sevisemiyorum.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 axedice said: Paçavra karı mı? Oha ben bile bu kadar misojen değilim. Hayır paçavra diyip burun kıvırdığın kadın ne badireler atlatmış hangi başarısız ilişkilerden geçmiş, ne gibi toplum önyargıları ve mahalle baskılarıyla mücadele ettikten sonra bugünlere gelmiş düşüneceğine şrrak yapıştır paçavra damgasını geç. Ben anlamıyorum hep mi gold miner bulup onlarla birlikte oluyorsunuz? Yoksa rus edebiyat klasiklerini okumamış, ingilizce çat pat bilen ivy league mezunu olmayan her kadın paçavra mı gözünüzde? Hiç geyik yapıyorum ehere mehere diye gaçma benden 10/10
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 şimdi misal zeki karşı cins derken eğitimle fln alakası yok anektodal olacak ama bir abla var eski bi geçmişimin oldugu kendisi amerikalarda okumus zaten bi amerikan koleji mezunu fln şu an big4 bir kurumsalda çalışan eski voleybolcu , enstrüman çalan , kıvırcık saçlı uzun bacaklı ince belli puanlasan kafaya oynar 8-9 fln ama hayatı boyunca elbebek gülbebek yetiştirilme , lisede üniversitede kendisi gibi 1.dünya vatandaşı spoiled rich bebeler dışında kimseyle muhattab olmama , sorority de harcanan salak yıllar fln derken 25 yaşında bi kadın olmuş ama kafa yapısı 7-8 yıldır değişememiş şu aralar biraz daralmış tanıdık bir dost eline ihtiyaç duymuş sanırım arıyor beni gece gündüz bir haftadır eskiden olsa OOOH SEX diye direk kovalar , kafamı kapatıp keyfime bakardım ama artık cidden kafam kaldırmıyor sığ insanları dübürümü dilleyeceğini bilsem bile çekemiyorum,açmıyorum telefonları , cevap yazmıyorum mesajlara dolayısıyla sex yapacağıma evde dota oynuyorum 3k noobum isteyen eklesin sığ olan insana paçavra demek bence sorun değil paçavra,çöp,mal,salak politically correct olak tamam ama , salağa salak demek suç mu suç ise vurun beni
spompas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 hersey sevismemiz yanlis ama sevismeliyiz mantigindan kaynaklaniyor.
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Sevişme potansiyelinin olduğu bir kadında nefes alması dışında kriter arayan erkek tipi, okurken ıslanıyor insan.
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 ananıza bacınıza paçavra deseler hoşunuza gider mi
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Abi biraz sig insana pacavra demek biraz agir gibi. Benim pacavra dedigim insan musveddesi dedigim tipler cok baska. O anlattiginiz ablamiz da eminim sigdir vs ama pacavra denecek kadar napti bu kadin sana. Naapti bu kadinlar size ahshssd
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 DoGMeaT said: şimdi misal zeki karşı cins derken eğitimle fln alakası yok anektodal olacak ama bir abla var eski bi geçmişimin oldugu kendisi amerikalarda okumus zaten bi amerikan koleji mezunu fln şu an big4 bir kurumsalda çalışan eski voleybolcu , enstrüman çalan , kıvırcık saçlı uzun bacaklı ince belli puanlasan kafaya oynar 8-9 fln ama hayatı boyunca elbebek gülbebek yetiştirilme , lisede üniversitede kendisi gibi 1.dünya vatandaşı spoiled rich bebeler dışında kimseyle muhattab olmama , sorority de harcanan salak yıllar fln derken 25 yaşında bi kadın olmuş ama kafa yapısı 7-8 yıldır değişememiş şu aralar biraz daralmış tanıdık bir dost eline ihtiyaç duymuş sanırım arıyor beni gece gündüz bir haftadır eskiden olsa OOOH SEX diye direk kovalar , kafamı kapatıp keyfime bakardım ama artık cidden kafam kaldırmıyor sığ insanları dübürümü dilleyeceğini bilsem bile çekemiyorum,açmıyorum telefonları , cevap yazmıyorum mesajlara dolayısıyla sex yapacağıma evde dota oynuyorum 3k noobum isteyen eklesin sığ olan insana paçavra demek bence sorun değil paçavra,çöp,mal,salak politically correct olak tamam ama , salağa salak demek suç mu suç ise vurun beni http://1.bp.blogspot.com/-gBOoWjU3wDI/UFdS9Y-9_wI/AAAAAAAADCQ/q-psML1GNqU/s1600/slow-clap-gif.gif
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Nekro said: phd si olmayan kadinlarla sevisemiyorum. :horace:
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Evlenmemde Esh’in emegi buyuktur tesekkur ediyorum kendisine buradan.
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 baktin tabi evlenmeyince mundar oluyorsun zamanla..
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Holy said: Kadınlarımızı bu hale getiren abazan erkek toplumu, başka bir bakış açısına gerek yok. sparkcaster'ı da al getir bir o eksik aranızda
Öne çıkan mesajlar