kermit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 of kızın beraber eve çıkalımmı, ilerde şunu yaparız, kampa gideriz, karadeniz turuna çıkarız laflarına tav olmuşsun amk işte. kız ne iestediğini bilmiyo uzak dur amk
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Abi bende bilmediğim için ne istediğimi konya ovasında sıçamayan ördeklere döndük. O da benden 3 saat büyük ikimizde kadıköy de doğmuşuz göt göte. Başıma gelen ilginç olayların benzer versiyonları onunda başına gelmiş. Böyle bilimsellikten uzak bir ton tantana sayabildiğin bi durum. O daha baskın benden, zaten alfalıktan filan fersah fersah uzak bi adam olduğum için paso control ondaydı yani, benimde deli hoşuma gitmişti. Ulan 1 gün gördüğüm kızla sank 2 sene beraber yaşamış gibi hikaye anlatmaya çalışıyorum işte. Saçmalıklar silsilesi ama çok gzüel :)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 ne önemi var aynı semtte aynı saatlerde doğmanın ? çok kafayı takma bunlara seni ilgilendiren kısmı seni mutlu edebiliyor mu ? Edebilir mi ? sana çatara patara yalan söyleyen/söylemiş , eski sevgilisyle sorunları olan bi kadınla mutlu olamazsın,ten uyumu ne kadar fazla olursa olsun. çok kafana takma, o seni kafasına taksın,sen yeni denizlere doğru devam et
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Bu arada baya oldu tinder'dan görüştüğüm insan. Kendi gözlemim oraya gelen tipler zaten içine kapanık sosyal anksiyetesi olan introvert insanlar. Social butterfly ile denkleşemedim hiç, ha belki ben istemiyorum öyle bir profil belki ondan. Paso sağ çekmek kesinlikle işe yaramıyor, baya oturup mantıklı likelar atınca bir şekilde geri dönüş oluyor. Abuk sabuk kendinden alakasız resimleri olan kıza like attım mesela kız dünya güzeli çıktı gibi şeylerde başıma geldi. Hani ilk oturup konuşmadan sonra tinderdan eşleşip tanıştığını bile unutuyor insan, o toplum tarafından yüklenmiş anlamları aslına çok etkileyen bir faktör değil.
kermit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 kaç aydır yada kaç aydır sevgilin yok ?
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 orjinal hikayeyi kacirinca tadi yok ya :(
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 yaş ortalamasını yükseltmek benim tinder'dan aldığım verimi çok arttırdı 25 yaş altına kapadım,öneririm,liseliler ölsün
Grego Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 facebook ta 1 sene boyunca like almayan, bekaret kemeri gibi bel çantası takan, tinder dan ban mı yedim diye düşünen adamlar var yalnız burada, senin götüne kesebilirler rempeyc.
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 1 ay filan oldu son ilişkimin biteli. son 3-4 senedir max 1-2 ay tamamen yalnız kaldığım oldu. Bir şekilde isimsiz bir sürü ilişki, ciddi başlayıp boka saran ilişkiler. Benim aman seks olsun muhabbet olsun diye başlayıp aşık olduğum terk ediliğim ilişkiler.. Bi yandan ciddi bişi olsun diye hevesleniyorum ama bi yandan çok zor yani gelecek planı yaparak biri ile ilişkiye başlamak.
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Abi ben baya sosyal anksiyetik bir insanım, hiç sebepsiz bir şekilde sokakta, barda vs gördüğüm kızla tanışabilecek cesareti gösterebiliyor olsaydım zaten tinderı nasıl kullanacağımı bile anlamazdım.
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 dogmeat tinder konusuna small wotlar yazarak konuyu ciddileştirmeye çalışma abi, alt tarafı tinder konusu burası sdfsdg
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 dün beni eken ablaya bişi demiyecektim direk sildiydim rehberimden ama sakinleşemedim şimdi yazdım naapsam , kanmış gibi yaklaşıp ,2. date'e çağırıp eksem ? yahut bi şans daha versem mi anket açım mi
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 mum ışığında küvette seks iste, aşağısı kurtarmaz
abebebikila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Grego said: mokoko, madem gösteriyorsun, ellet o zaman
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Esh said: ahaha karmasinda yokmus dogmeat ben typo yaptı sandım sen diince herşey açıklığa kavuştu fasdçöasmd karmamda böyle bir şeyin buluınması nedir ya offff
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Llama said: meme fotosu iste kötü fikir değil ya, komik olur .
Grego Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 ya bunlardan hayır yok, açın bunu okuyun. 50 gr da çekirdek https://seyler.eksisozluk.com/geciktirici-sprey-kullanarak-sevismenin-nelere-yol-acabilecegini-gosteren-trajikomik-bir-hikaye
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 DoGMeaT said: dün beni eken ablaya bişi demiyecektim direk sildiydim rehberimden ama sakinleşemedim şimdi yazdım naapsam , kanmış gibi yaklaşıp ,2. date'e çağırıp eksem ? yahut bi şans daha versem mi anket açım mi Söyle haytapa filan bi bağış yapsın. Sevap işlesin senden haber alamasın merak etsin. Dönerse dönüyor olursa olur zaten. Tabi zor işler bunlar en temizi aynı anda görüştüğün iki üç kişi olucak ki hemen aggroyu kesip ötekine dönücen.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Grego said: ya bunlardan hayır yok, açın bunu okuyun. 50 gr da çekirdek https://seyler.eksisozluk.com/geciktirici-sprey-kullanarak-sevismenin-nelere-yol-acabilecegini-gosteren-trajikomik-bir-hikaye tam geciktirici sıkarken denk geldim teşekkürler
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 spor salonunda badim olan adamın karısı tinderda karşıma çıkmıştı, o günden sonra bi daha oynamadım tinder falan.
Öne çıkan mesajlar