madcow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 brezilya amerikanın rusyası iste. brezilyada fiyatlar ucuz ama brezilyalı olmayan bi ipden ya da kredi kartından alısveris yapamıyosun. hola ve paypal lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Sirf test olsun diye aldim 1 dk surdu hersey account yaratma falan ezberden gittim zaten.. Paypelden odedim accountumda cikti civ arti 6 free oyun, sonra steama koydum seriali kabul etti.. Finito. Sallayin arali vs yi internet gibi bir dunya var.. Al istedigin yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Imrendim civ5 cilere bari bunda simdiden egitiyim kendimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ben bunu bir deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 25 dolara var bende key. ama paylaşmam. sırf ego tatmin için yazıyorum böyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 rusçuya gitmiş yine asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Rusçu adamın ayağına geliyor. Özcikistanda yaşadığı için kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Bu paypal hesabına kendi hesabımdan para aktaramıyormuyum ya. Kredi kartını iptal etmiştim nuuvemden almaya çalıştım. O karttan para çekmeye çalışıyor hala. Bunu bir şekilde hesabıma yönlendiremiyormuyum? Hatta paypal hesabımda para olursa yinede karttan mı çekmeye çalışacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Oncelik paypal yoksa orda kk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Var mi halen bu oyun için deal. Gormediğime yanıyorum şuan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Kanuni said: Oncelik paypal yoksa orda kk. Peki banka hesabımdan paypal hesabıma nasıl para aktaracağım. Tanıttım hesabı paypala fakat göremedim bir türlü parayı nasıl aktaracağımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Onu bilmiyorum, kredi kartin yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Var ama iptal ettim kartı yenisi ulaşmadı elime hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 genel olarak pek tutmadım ben. virtue sistemi policylerden bin kat daha iyi. müzikler güzel. geneli vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 3 exp sonra bakariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ben dün gece biraz oynadım da çok gerip geldi zamanla oturur belki de ilk başta gelen elyınların bi kısmı çok güçlü bi de götümün dibine şehir (outpost da olabilir emin değilim) atıp duruyolar sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 i-ih bende pek sevemedim. grego demisti sanirim uzay sanki uymuyor bu oyuna. civ 5 bildigin teknoloji vs daha guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 lineat olmıyan tech tree baya yenı bi durum civ icin. biraz daha derin olsa daha iyi olabilirmiş. bu haliyle wonderları cok sanasa bala geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 boşuna para bayılamayın abi, bu oyun tutmayacak. agzedis gibi yerli malı bir iki elitist oynar ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 sen oynamıyosun diye insanların aklını niye çelmeye çalışıyosun. oyunun tutması nedir ayrıca CoD mu bu millet multisi için alsın. sci fi seven adam oynar gayet kötü bile olsa keyifli birşeyler bulur içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 key satacam diye yaptığın fanboyluklara bak. nıçnıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 ahahaha mind flower victory http://fdzeta.com/imgcache/17150.imgcache.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Tang mi oluyorsun? Kaldırayım conditionlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 alpha centauri yi deli gibi oynardım. tech lere alışması ve ogrenmesi cok cok zor olmustu, duyunca hic birisi kulaga tanıdık gelmediginden ne yaptıklarını anlamak zaman alıyordu, ama alısınca civ den daha guzel gelmisti bana o donem. ozellikle kendi araclarını istedigin gibi tasarlamak cok güzel gelmişti. detayla ugrasamayan adamı açmıyordu ama. bunun da basına henüz oturacak zamanı bulamadım. Civ5 bana hayal kırıklığı idi baya. bakalım bu nasıl olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 iyi release ama daha almasi gereken epey yol var. sponsorlar epey sikici. civ5de i oadar guzel ua lardan sonra asiri bayik olmuslar. unite sayisi az. teknolojilere alismak vakit istiyor. covert ops cok guzel. virtueler sahane. alienlar guzel ama cok cabuk etkilerini kaybediyorlar. lineer olmayan tech epey iyi planlama yapmaya zorluyor oyun iyi ama daha iyi olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar