Law Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Bakalım ya, hayırlısı neyse o olsun :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ben daha hibrit oyunlardan yanayim..civ5 in jagged alliance mission lusu diyelim. yada rome total war in sabotage gorevlerinin thief tadindasinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 nasıl olacak onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Spore gibi aşamaları yaparlarsa acayip devasa bir oyun olurdu. Kendi gezegeninde 2-3 farklı şekilde gelişip uzaya çıkıyosun, sonra yine farklı seçeneklerle galactic empire. İsteyen sırf vanilla civ takılır, isteyen sırf uzay. =/ Başka hiç bir oyun oynanmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 dana22 said: ben daha hibrit oyunlardan yanayim..civ5 in jagged alliance mission lusu diyelim. yada rome total war in sabotage gorevlerinin thief tadindasinin. bu resmen songül karlı donsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Kaede said: zaten adamlar belli etti dlc veya exp ile yeni sponsorlarin gelicegini benim tahminim almanya/turkiye beraber gelicek dlc ile http://www.sikhmuseum.com/brighton/doctor/analysis/images/axis1.jpg Fünft Reich! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Acaba nükleer tarzı bir silah olacak mı ? En büyük motivasyonum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bugün mü release arkadaşlar, çok yorgunum ventlemeliyim civ ventlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Gece 1 yada 3 de olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 02:00 TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 axedice said: Kaede said: zaten adamlar belli etti dlc veya exp ile yeni sponsorlarin gelicegini benim tahminim almanya/turkiye beraber gelicek dlc ile http://www.sikhmuseum.com/brighton/doctor/analysis/images/axis1.jpg Fünft Reich! Osmani isterim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Feamer said: nasıl olacak onlar? olacak degil oldu..oynadim buna benzer hibrit oyunlari ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bilenler bilir mesela birthright gorgons alliance..hem strategy dir ordularini savastirabilirsin hem de hero takiminla dungeonlara dalabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 dayum thanks supremeallah said: 02:00 TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 nuke yok malum dunyayi bok edip beyond earthun sebebi zaten nukleer savas ama covert ops nuke etkisi yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 inceleme neyse meraklisi arastirsin ..ama o tip hibritler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 O tarz oyunlar özellikle C64 Amiga döneminde çok vardı; mesela Defender of the Crown, Pirates. Bu oyunların temel sorunu, birkaç farklı şeyi yapmaya çalışırken hiçbir şeyi çok iyi yapamamalarıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=IydX8R2xxe4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 oyun 170 liraya cikmis, ilk gun almisim iyi ki. gerci bu bug filan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 nooluyor abi 170 lira ne. tam almak için steam'e bakıyordum. borderlands de 170 lira. acaba jeton düştü de manual arttırdı mı developerlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 2K de Ubisoft gibi fiyatlandırmaya geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 270 170 lira yazıyor bende. yok artık. baklava falan yollamayın ibneye düdüğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 http://i.imgur.com/Y2WOkjo.png düşürmüşler şimdi 170 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 paket var bi de, onun fiyati fazla, civ3 4 5 birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 70 tl'e alamayanlar düşünsün hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar