Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 gün önce en efsane oyunlardan birini kazanmış olabilirim. pri vs pri oynuyoz. adamda 20+hp vardı. bende 3-5 bişi kaldı. elimde 2 kart var. Circle of Healing ve Holy Nova. Benim boardda kağıt yok. Adamda 2 tane northshire cleric,acolyte of pain bide bir kart daha vardı. Önceki turda adam decki bitirdi. Bastım holy novayı, sonrada circle of healing. Adam kart çekmekten bitti :D. Keşke ss ya da video alsaydım.
Mesaj tarihi:
abi deathrattle işte, hayır 2-3 el ignore edip geçebilirsin bile, locklunki daha kötü değil mi direk 2 demon veriyor?

yaptığı bir değil derken tabiki yaptığı bir değil bende onu diyorum, tamamen rng olduğu için herhangi bir şeyde söylenemez.

ama şuna op demek, paladin decki varken ayıp.

edik:typo
Mesaj tarihi:
Arma said:

2 gün önce en efsane oyunlardan birini kazanmış olabilirim. pri vs pri oynuyoz. adamda 20+hp vardı. bende 3-5 bişi kaldı. elimde 2 kart var. Circle of Healing ve Holy Nova. Benim boardda kağıt yok. Adamda 2 tane northshire cleric,acolyte of pain bide bir kart daha vardı. Önceki turda adam decki bitirdi. Bastım holy novayı, sonrada circle of healing. Adam kart çekmekten bitti :D. Keşke ss ya da video alsaydım.

aynisi dun aksam oldu bana. acolyte yoktu. 3 hpli 2 tane baska minion vardi. cekmedigi de 2 kart kalmisti. holy nova + circle gg
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:

said:

Webspinner
It doesn't pull cards from your deck, just puts a new card into your hand.

Hımm bu olay ilginmiş. 2xKing Krush bile gelebilir büyük balla.

yaz sonu anca cıkarır bunlar bu hızla. Blizz.'in bu yavaşlıgından nefret ediyorum, bıktırdı usandırdı artık.
Mesaj tarihi:
Blizzard bir oyunu çıkarmasını beklemeyeceksin ya, onlar bir ara çıkaracak sen de oynayacaksın.

Ben yıllardır hiçbir oyununu beklemiyorum adamların, çok relax bir firmalar çünkü. Haa bu kötü mü orası ayrı bir tartışma konusu, belki her oyunlarının böyle efsane olması bu rahatlıklarından geliyordur.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...