Tori Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Ren said: +rep maester aemon bu adam targaryendı di mi lan. unutmuşum ben. kış gelirse sağ kalıp kalisiye kaçacak bence whitewalkerlar öldürmez bunu zaten görmüyo diye, sami de öldürmeye değer bulmadılar mesela. tombalak. khaleesi tahta çıkarsa walldan çağırın bunu gelsin tangaryen soyu devam edicek heritage legacy hede hödö mi dicek fdfsssdfs
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 aquila said: ulan simdi bisey dicem, spoiler olcak mi olmicak mi bilemiyorum. Olmaz olmaz söyle sen, en kötü spoiler taginin içine koy. Buraların reyisi en iyi, azmodai (tu)
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 sanki o piç olmayınca bir şeyler eksik dizide alenen güvercin tüyü
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 of daha yeni seyredebildim bölümü ve hemen iki tebrik geçesim var: 1) tyrion : adamsın! 2) peter dinklage : o nasıl oyunculuktur?! gerisi spoiler tyrion'da bir takım sigortalar artık tam olarak atmıştır umarım. kendisinin "yumuşak kalpli soylu cüce"den "imp"e hızla dönüşüp ortalığın damına tünemesini bekliyorum. vallahi aşağısı kurtarmaz artık. düello işi enteresan, jaime kilit karakter olacak herhalde de kimin tarafında olacak kestiremedim. heycanlı burası biraz... btw davos başarılı çıkışıyla göz doldurdu. ama herifin kral seçimi o kadar yanlış ki, üzülüyorum... khaleesi boring :/
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 stanisi niye kimse sevmiyor? kral olmak için kalesi ile birlikten en doğru adaylardan
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Feamer said: stanisi niye kimse sevmiyor? kral olmak için kalesi ile birlikten en doğru adaylardan dangoz herifin teki çünkü :/
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 @ema tyrion için gelecek sezonları bekleyiniz efem Sırf o düello için diziye karakter aldılar öyle diyeyim. En özenli sahne olacak, geçen sezonun red weddingi ayarında Stannis the Mannis kitaplarda son derece kallavi bi karakter, davosu hak ediyor hani. Dizide niye böyle yaptılar bilmiyorum =/ Evet dany artık soyunmuyor da.. O yüzden sıkıcı katılıyorum
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 kral olarak diyorum arkadaş olarak değil, adil ve kuralları ne pahasına göre uygulamaya çalışan bir adamdan daha iyi hükmedecek kimse yok, westerosda
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 anacım banne ki westeros'un nasıl yönetiliceenden, onu westeroslular düşünsün. adam kıl işte. sevmiyom. oookadar :P axe spoylır verdi banlansın! :P
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 bi de yani madem düello sahnesi bu kadar mühim, yavaş yavaş sezonu kapatmaya mı başladık ne? bütün yaz ne seyredicez paniği bastı yine :/
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Feamer said: stanisi niye kimse sevmiyor? kral olmak için kalesi ile birlikten en doğru adaylardan Stanisi kimse sevmiyor değil, kimse kral olmasını istemiyor çünkü westerostaki lordların hemen hemen hepsinin kellesini alır. Adamın politik ittifak umurunda değil, adalet ne derse onu yapıyor. Bir de çok şuursuz bir adam, 2 adım önünü göremiyor. Ayrıca Daenerys ile adam tamamen zıt. Herifin tahta olan claimi direk dany'nin ailesini tahttan indiren adamdan geliyor. Spoilerımsı Dany'nin Westerosta ittifak yapabileceği aileler battle of the tridentte abisinin yanındaki ve tower of joydaki kings guardların ailesi (house Dayne, House Hightower, house Whent, house Darry, eh bir de doğal olarak house Martell. Martell hariç bu ailelerin hepsi Roberttan sonra güçlerini kaybediyor haliyle, dolayısıyla bu ittifaklar da bir işe yaramaz. Dany'nin westeros ile ilgili bütün bilgileri abisinden geldiği için bir çoğu yanlış ve taraflı.
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Stannis kral olsa westerosta serfleri aç gezerken ziyafet veren lord kalmaz, o yüzden kimse istemiyor. Halkın da içindeki hırsızı uğursuzu yok eder, tam anlamıyla barış ve dirlik gelir diyarlara.
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 bi cücenin başrol falan olduğu tek eser bu herhalde adam yardırıyor, herhalde son basrolum dıye :/
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 adam önceden de ünlüydü. önceden de iyiydi.
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 arkeyn haklı. adamın filmografisi iyi baya.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 stan'i istememenin adaletle alakası yok uzaktan yakından, adam bildiğin kana susamış fanatik, bağnaz köktendinci. önceden kalma cv'sinin de değeri yok. yıllarca en yakın destekçisi olmuş akrabasını, suçu olmayan insanları başka tanrıya tapıyor diye kazığa bağlayıp yakan adama mı ülkeyi emanet edeceksiniz cidden? stan joffrey'den bile çok insanın ölümüne sebep olur başa geçse, joffrey hadi 2-3 kişiyi eğlencesine öldürüp günlük tatmin olunca yatağına giden basit bir tipti. bu stan bildiğin hitler meets usame.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 adam gözüyle görmüş inanmasın mı. tywin adaleti istiyorsun sen herhalde. stannis öldürürse hak için öldürür. iki manada da.
huun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Emaleth said: bi de yani madem düello sahnesi bu kadar mühim, yavaş yavaş sezonu kapatmaya mı başladık ne? bütün yaz ne seyredicez paniği bastı yine :/ true blood geliyor asdasd
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Sam said: stan'i istememenin adaletle alakası yok uzaktan yakından, adam bildiğin kana susamış fanatik, bağnaz köktendinci. önceden kalma cv'sinin de değeri yok. yıllarca en yakın destekçisi olmuş akrabasını, suçu olmayan insanları başka tanrıya tapıyor diye kazığa bağlayıp yakan adama mı ülkeyi emanet edeceksiniz cidden? stan joffrey'den bile çok insanın ölümüne sebep olur başa geçse, joffrey hadi 2-3 kişiyi eğlencesine öldürüp günlük tatmin olunca yatağına giden basit bir tipti. bu stan bildiğin hitler meets usame. Sam, westerosdaki lordların bi tarafında değil o olay. Kaldı ki hemen hemen hiçbiri bilmiyor herifin fanatizmini sadece duyumlar alıyorlar. Mesela small councildeki she has dragons olayı filan da. Bilinmiyor bunlar hiç.
Öne çıkan mesajlar