_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 dizinin vurulcak kısımları var,alkışlanıcak kısımları var. castı,yönetmeni,müzikleri gayet başarılı mesela.özellikle müzikleri fazla bile başarılı.ama felaket bocalama var 1.sezondan sonra senaryo uyarlama kısmında.bi tek ben görmüyorum heralde dizideki kalite düşüşünü. keşke diziyi rains of castamere'i uyarladıkları gibi başarılı uyarlasalarda çok daha başarılı olsa dizi,dahada izlenebilir olsa.böyle koca kitaptan bir eventi 9.bölüme koyalım,gerisini onu beklemek üstüne kuralım,aralarınada orgyler,gay seksler veya götümüzden çeşitli sahneler ile dolduralım ile olmuyo işte. devamlı bi 9.bölümde bişey olucak onu beklerken 8 bölümde izleyiverin kıvamında dizi şuan. edit:hani bak şunu biraz daha açıyım.İlk sezon 9.bölüme kadar sürekli akıyodu hikaye.durağan kalan bir kısım yoktu hiç. 2-3-4 e bakarsan ama birinde 8 bölüm stannis geldi gelicek diğerinde 8 bölüm robbun tayfa düğüne gitti gidicek.bundada malum bi bekleyiş var gene.ama o bekleyiş sırasında felaket şekilde durağan herşey.sanki baraj kurmuşlar 9.bölüm vanaları açıcaklar gibi. hani bu adamlar vikingsi çekse ondada 8 bölüm beklicez,ragnar ingiltereye raide gitti gidicek diye.bunun sebebide bütün mali gücünü bir bölüme odaklayıp geri kalanı durağan ve özensiz geçiştirmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 benim kitap arkadaşlarım da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ben dizi ile devam edeyim... 4x5 **oh sonunda o craster'ın kalesi yıkıldı...Kadınlara üzüldüm ya gitseler bir dert gitmeseler bir dert. **Obeyrn adamım ya,çok karizma valla. **Cersei'nin Margery'yi kıskanıp hepten uzaklaştıracğını düşünürken ittifak kurması...kadın yas tutarken bile stratejik. ** Jon ile Bran bir buluşamadılar. **Sansa'nın yolu diye spin-off dizi çekmeye başladılar sandım...kızın bir macerası bitiyor diğeri başlıyor, ailesi darmaduman olmuş,hala limonlu kek derdinde... ** Bolton'ların adamını nasıl kütürdetti hodor canımsın;) ** Pod ve Brienne süper bir ikili olma yolunda halen emin adımlarla gidiyor... **arya'nın da teknikler çok tatlı olmuş, bayağı karizmatik, altyazıda "kırıtarak mı dövüşeceksin" dediğinde Tazı koptum=)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 assuming direct control http://i.imgur.com/89mjNUL.jpg http://i.imgur.com/vMr1dgc.jpg http://i.imgur.com/opVih0Y.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 _Rave said: dizinin vurulcak kısımları var,alkışlanıcak kısımları var. castı,yönetmeni,müzikleri gayet başarılı mesela.özellikle müzikleri fazla bile başarılı.ama felaket bocalama var 1.sezondan sonra senaryo uyarlama kısmında.bi tek ben görmüyorum heralde dizideki kalite düşüşünü. keşke diziyi rains of castamere'i uyarladıkları gibi başarılı uyarlasalarda çok daha başarılı olsa dizi,dahada izlenebilir olsa.böyle koca kitaptan bir eventi 9.bölüme koyalım,gerisini onu beklemek üstüne kuralım,aralarınada orgyler,gay seksler veya götümüzden çeşitli sahneler ile dolduralım ile olmuyo işte. devamlı bi 9.bölümde bişey olucak onu beklerken 8 bölümde izleyiverin kıvamında dizi şuan. edit:hani bak şunu biraz daha açıyım.İlk sezon 9.bölüme kadar sürekli akıyodu hikaye.durağan kalan bir kısım yoktu hiç. 2-3-4 e bakarsan ama birinde 8 bölüm stannis geldi gelicek diğerinde 8 bölüm robbun tayfa düğüne gitti gidicek.bundada malum bi bekleyiş var gene.ama o bekleyiş sırasında felaket şekilde durağan herşey.sanki baraj kurmuşlar 9.bölüm vanaları açıcaklar gibi. hani bu adamlar vikingsi çekse ondada 8 bölüm beklicez,ragnar ingiltereye raide gitti gidicek diye.bunun sebebide bütün mali gücünü bir bölüme odaklayıp geri kalanı durağan ve özensiz geçiştirmeleri. Acaba kitapları okuduğun için böyle düşünüyor olduğun ihtimali geldi mi aklına, yani olayların sonu nereye bağlanacak biliyorsun ve ara geçişler sana külfet gelmeye başlamış belki de ? Ben kitapları bilmiyorum ve hiç de bahsettiğin gibi gelmiyor dizi, ne düğün sezonunda bekliyordum öyle birşey ne de bu sezon sanki sonunda bir yerlere vardırmaya kasıyolar gibi hissettim. Aksine bu sezon her bölüm bir eksiğin tamamlandığı, yenilerinin eklendiği gayet güzel *almalı vermeli* geçiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 herkez bosuna kasıyo, hodoru salıcan mevzuya, ejderleri kündeye getiricek, tutucak kuyruğundan vurucak akgezene vurucak akgezene, sonra king hodor first of his name Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 http://i.imgur.com/jsx6n0E.jpg eyrie'nin de tipini değiştirmişler hafiften boyunu kısatlmışlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bu karakteri uzun zamandır görmediğimi farkettim rickon nerde lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10274312_10153387942273125_1445440563256918790_n.jpg dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 sdkjfhdşsfskjn iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 AGFADHSTDHSGFSDGSDGDSAGD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 caps o kadar iyi ki ahahsdfsd bi daha güleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Caps çok iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 2 bölümdür çok bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Of caps ne iyi Bu arada locke u öldüren hodor değil tabii ki, not guilty by reason of mind control savunması yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 CthuLhu said: 2 bölümdür çok bayık. ya bu sezon genel olarak bana da bayık geliyor. Geçen sezonlar daha bir heyecanlı gibiydi. Vikings daha iyiydi şu çıkan bölümlerden. Yine 8-9-10. bölümler iyi olucak gibi ama sezonun başları baya meeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 axedice said: Bu arada locke u öldüren hodor değil tabii ki, not guilty by reason of mind control savunması yapacak. zaten cezai ehliyeti yok hodor'un, farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 3 sayfada bir gelip Vikings daha iyi yazan birileri var. Aynı kişi mi yazıyor bilmiyorum ama kalbini kıracam fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ragnar brani döver moruq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 dhoward said: 3 sayfada bir gelip Vikings daha iyi yazan birileri var. Aynı kişi mi yazıyor bilmiyorum ama kalbini kıracam fena vikings topicinde kıs kıs gülüyorduk nası da iyi game of thrones'tan diye de dayanamadık geldik buraya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 margery de vermedi ya bu bölüm 2 aşamaya geçerlerdi ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 yalnız advisor evlenme teklifi filan bekledi kraliçenin yapması gerekeni yapıcam deyince kalissi asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 spoiler Lan dizinin tüm foundation değişti herşey Littlefinger'ın başının altından çıkmış John Arryn'in zehirlenmesine kadar. Neler tartışıyonuz hala. OHA LAN bu herif ne kadar efsane bir karakter oldu şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar