Nekro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 senko said: ben bilmiom twich vs onları da kendisini çekmesindeki amacı anlayamadım. abi stream yapmayi show sunmak gibi dusun oyle bir konsept. Bir eglence programini radyodan mi dinlemek istersin tv den mi izlemek istersin. onun gibi Bu arada o cheat i bir arkadas kullandi izledik bizde. Koca haritada tabancadan baska birsey bulamadi 2 saat boyunca falan. Loot olayi baya broken su an oynamak zaman kaybi. Basede stok kasmak da bosuna. cheaterin biri gelir alir hepsini uzer. silah vs onemli seyleri birakmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Densiz said: Kanka teraziye tıkladıysan ne ala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Seele said: tivic aga normal yani. standard oldu artik stream olayinda yoksa ben mi yanlis anladim? senko said: ben bilmiom twich vs onları da kendisini çekmesindeki amacı anlayamadım. twitch'te "past broadcasts" kismindan kestigim icin, yayindan goruntu. edit: twitch bu arada online oyun yayini yapma platformu, tv programlarinin oyunlar icin olani gibi dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Nekro said: Bu arada o cheat i bir arkadas kullandi izledik bizde. Koca haritada tabancadan baska birsey bulamadi 2 saat boyunca falan. Loot olayi baya broken su an oynamak zaman kaybi. broken değil haritada belli miktarda var ve biri yok olmadan yenisi spawn olmuyor mesele bundan kaynaklı bu durumun eksileri de var artıları da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 deliriousun videolar cok keyifliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Bu tarz oyunlar hile yuzunden patlamaya mahkum. Fazla zaman ayirmayin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Silah yok abi oyunda , ok ile de belli bir yere kadar eglence dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Wooden bow oyunun en eğlenceli silahı bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 oyunda artik daha iyi birsey yapabilecegimi dusunmuyorum, biraksam yeridir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 hahahHAH SÜPERmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 abi çok iyiymiş mauldamısınız siz? sabahtan beri geziyorum kimse yok abi serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 yok en son bu eu'da populasyona gore siralattim en yuksek cikan fps only servera girdim, ekatarinaburg mu oyle bir ismi var. normalde anarchy'de oynuyorum ama. maul'a da kalabaliktan bayinca giriyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 fps nin güzelliği işte. Normalde şu aksiyon ve heyecan yaşanmazdı. Okla koşuyorsun, karşına pompalı adam çıkıyor. Adam da heyecan yapıp vuramıyor. evdeki lootda iyiymiş, kordinat ver (Bere ile beleş silah :D ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 abi hauhahu. ya şunu gerçekten bi şekilde record etmeliydim ya Aftermath serverına girdik arkadaşla. Ranchito Taquito da spearlarla geziyoruz. Bir adam gördük kovalıyoruz derken çat diye çatıdan bizi bir herif tüfekle avladı. Büyük ayar olduk herife. Spawn olduk o çatıya gittik (biohazard ın paylaştığı video daki aynı tarz bina). Adam yoktu etrafta. Military Equipment Pack bulduk çatıda. Açtık mayınlar çıktı. Dolu mayın. Mayınları tam çözebilmiş değilim oyunda. Bazen patlıyor bazen patlamıyor. Tam üstüne basmak gerekiyor galiba. Biraz mayın arkadaşa vereyim diye drop ettim, fakat yerden alamadım falan derken bam diye patladı mayın ve öldüm abi. Galiba çıkan patlama sesine adamın teki geldi. Arkadaşı kovaladı. Bina içinde koştururken 2 side mayına bastı öldü. Tabi gene gümbürtü. Ben yakında spawn oldum. Bastım deparı çatıya tekrardan loot için. Apartmana girdiğim an baktım bizi vuran herif de orda. Kovalıyor beni. Çatıya koştum. Hızlıca 1-2 mayın lootladım. Atladım çatıdan merdivenlere yerleştirdim abi mayınları arkasından. Güm. Diğer arkadaşı da geldi. Onuda 1-2 tur koşturdum apartmanda. Gene güm :D Deli loot çektik. Shotgunlar, hunting rifle lar vs. En son titriyordum heycandan anasını satayım. Kayıt almaya başlamam lazım benimde acilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 ahaha okurken gozumde canlandi valla :D mayindir dinamittir falan cok eglenceli ama fertilizer bulmasi zor biraz anca kutudan cikcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 niggaknow said: abi hauhahu. ya şunu gerçekten bi şekilde record etmeliydim ya Aftermath serverına girdik arkadaşla. Ranchito Taquito da spearlarla geziyoruz. Bir adam gördük kovalıyoruz derken çat diye çatıdan bizi bir herif tüfekle avladı. Büyük ayar olduk herife. Spawn olduk o çatıya gittik (biohazard ın paylaştığı video daki aynı tarz bina). Adam yoktu etrafta. Military Equipment Pack bulduk çatıda. Açtık mayınlar çıktı. Dolu mayın. Mayınları tam çözebilmiş değilim oyunda. Bazen patlıyor bazen patlamıyor. Tam üstüne basmak gerekiyor galiba. Biraz mayın arkadaşa vereyim diye drop ettim, fakat yerden alamadım falan derken bam diye patladı mayın ve öldüm abi. Galiba çıkan patlama sesine adamın teki geldi. Arkadaşı kovaladı. Bina içinde koştururken 2 side mayına bastı öldü. Tabi gene gümbürtü. Ben yakında spawn oldum. Bastım deparı çatıya tekrardan loot için. Apartmana girdiğim an baktım bizi vuran herif de orda. Kovalıyor beni. Çatıya koştum. Hızlıca 1-2 mayın lootladım. Atladım çatıdan merdivenlere yerleştirdim abi mayınları arkasından. Güm. Diğer arkadaşı da geldi. Onuda 1-2 tur koşturdum apartmanda. Gene güm :D Deli loot çektik. Shotgunlar, hunting rifle lar vs. En son titriyordum heycandan anasını satayım. Kayıt almaya başlamam lazım benimde acilen Bugfixes Items that had the same placed and dropped item (like landmines) now have a different dropped item. You shouldn’t be able to accidentally drop them and blow yourself up anymore. bu akşam gerçekleşse yaşamayacakmışsınız bu durumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 onun nesi bug, bence oylesi daha iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 yok mu oynayan beraber patide? beni de alın aranıza lan pve serverdan başka yere giremiyorum tek olduğum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 fyi you will start to see more zombies and they are getting smarter :) hoping to turn hordes on next week. they are off right now. https://twitter.com/j_smedley/status/565901652071165953 video eski tabi. http://www.youtube.com/watch?v=RDA3MnevA-Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 şimdi indiriyorum, bir saate biter sanırım, kimle oynuyoruz hangi serverdayız napıyoruz el atacak insan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Anarchy serverındayız, 173.234.237.214 TS adresimiz. Genelde Amish Room 1 'de oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Pati - H1Z1 diye grubumuz var oraya da üye ol bulması daha kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 lirik ya fena bu adam http://www.youtube.com/watch?v=5YnWBbt62KU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 al sana air drop p2w olmuş, düşman air drop yollamış asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 battle royale harbiden çok zevkli bi şey ya. geliştirilecek yanları var ama kesinlikle survival'dan daha çok zevk veriyor çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar