Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 asd valla bilmiyordum dediğim gibi. neyse zaten wood shack'e stok yapılmaz abi kırması 3-4 dakikanı alıyor. iyi olmuş bence, biz almasaydık başkası alacaktı yabancıya gitmemiş en azından dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 punji stickler ve trap tutar diye düşündük niyeyse tabii onlar da kırılabiliyormuş. neyse aynen yabancıya gitmemiş en azından sdf yarın falan raid yapacakmışsınız galiba başka base'e, 90 mermili shotgunım ile gelirim o üstümde olduğu için alamamışsınız en azından. gerçi bir 12 mermi falan sizde :D bir de Curunire de söyledim, basei araç spawn noktalarının üstüne kurmak lazım. millet öyle yapıp 7/24 araç sahibi oluyor çok mantıklı. oyundayken bir şey yaparken falan haber edin yahu, steam grubundayım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 abi maul da nerdesiniz? ben oyundayım zaugna nın yerleşkeye baktım, animal traplerden etleri lootladım :D orda logout çektim bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Zombileri bufflamışlar galiba. Sizin basein orada doğduk, o kadar zombi geldi ki yattık tek tek. Geldik geri lootlayamadık, fakat gelen zombilerin lootlarından eskisinden daha iyi olduk. Gerçi galiba benim lootumla spawn olan zombiyi buldum ben çünkü aynı şeyleri düşürdü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 akşam toplanılırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Akıyoruz ana şehrin kenarında bir evi çevreledik ördük her tarafı her tarafada trap koyduk arada gidip lootluyoruz aksjdlaksjd Son zamanlarda çıkan en muhteşem oyun bence bu çünkü içinde zombie var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 hep böyle hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Duz ovadaki kekligin ruh halini bana anlatan oyun...dun yeter dedim ben de birini kesicem artik..normal yolla olmayınca pisleseyim dedim..adamın biri commdan friendimisin dedi..he dedim friendliyim gel takılalım..yaklastı vurdum kafasına tahtayi oldurdum..cılgın loot vardı tam alıcam..10 sn gecti herifin biri kafama oku eklestirdi..ress s dedim lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Densiz said: Bug o ya.. Benim de başıma 1 kez geldi. 2 kez aynı lootu aldım sonra düzeldi. Olay halen oluyorsa video yapıp raporlayın bence. Ne kadar erken düzeltilirse o kadar iyi. Zaten dupe gibi şeylerden emin olduklarında bir wipe gelir diye düşünüyorum. Dupe dün vardı bugun düzeltmişler. Silahın şarjörünü unload edip yere atıyordun sonra silaha baktığında şarjör hala takılı kalıyordu. Anasını ağlattık bu şekilde kutular dolusu mermimiz var. Tüm server bizim baseyi işgal etse herkeşe yeterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Harita biraz kucuk sanırım..gta gibi heryerde adam var..allahta rusttaki gibi cıblak degiller.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Dün akşam mikrofonsuz bi türkü cevreledik 5 kişi pantolonunu at diye tehdit ettik dasdada, attı garibim erzak fln attık sora, ama o yere çöküş çok iyiydi ya adasassd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 biz biraz low population servera kurulduk galiba; gerçi o kadar da kötü bir durum değil bu sdfsd akşam ben kendi durumumu bilemiyorum; söz vermeyeyim, gelirsem 10'dan sonra falan anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Biz dün gece baya buglı bi yere kurulmuşuz, öldürdüğümüz zombiler ya emekli polis yada air force pilotu. Ebesinin nikahı gibi loot düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 denalir said: Dün akşam mikrofonsuz bi türkü cevreledik 5 kişi pantolonunu at diye tehdit ettik dasdada, attı garibim erzak fln attık sora, ama o yere çöküş çok iyiydi ya adasassd ahaha o baya iyiydi ya. Abi full geared'ız, herşey var PANTOLON YOK LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 zipzip said: Biz dün gece baya buglı bi yere kurulmuşuz, öldürdüğümüz zombiler ya emekli polis yada air force pilotu. Ebesinin nikahı gibi loot düştü. pleasent valleyin yanı mı? :D hepimiz oradayız abi, evden çıkıp zombi öldürüp lootlanıyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Yok ya ordan az uzaktayız, Jurnal'la birlikteyiz zaten. Başka karakteriyle benle takılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 abi bende base in oralarda olucam adım Kha4d vurmayın pls maul di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ben bu oyunda paso disconnect oluyorum ya tam cinnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 enpara hesabı olup da indirim hakkı olan ve bana 16TL karşılığında h1z1 almak isteyen olursa bir pm atıversin lütfen :) ciddiyim ha nolucak alın lan işte vericem 16 TL'yi önceden göndericem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 öyle uğraşana kadar enpara hesabı açsan daha rahat edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 zaten açacağım bu gidişle ya. şimdi ben buraya para yükleyip, visa'yı seçerek ödeme mi yapıyorum steam'e? o sırada oyunun tam parasını çekecekler, yarısını bana bir dahaki ay geri mi verecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ben kullanmıyorum ama 50 tl felan aylık limiti var sanırım. Millet steam cüzdanına her ay 50tl ekleyip, 25tl ödüyor.. birşey almasada orada biriktiriyor diye biliyorum. + kart neyse onu seçiyorsundur. master visa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 normal visa'yi seçmen gerekiyor. visa (turkey) gibi bişi de var onu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 dün aldım oyunu arkadaşımla oynamak istiyorum nasıl buluşuyoruz? + tuşları nasıl değiştiriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 /loc yaz chate, x - y kordinatlarına göre buluşun ortalarda biyerlerde. çok uzaklarda çıkarsanız /respawn var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar