Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 hahah kill on sight tiplerle karşılaşıp sonra onları yerin dibine sokmak kadar zevkli bişey yok ya. kazandığım her 2v1 combattan sonra zevk sigarası yakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Ben de görür görmez sıkarım yani acımam.. Millet ağlıyor, neymiş efendim arkadaşta silah varmış. Yeni doğmuşlar oklarla kovalıyormuş bunu. Ne yapacaklardı? sırtta çanta, elde silah.. Bedava loot :P. Diğerinin kaybedecek birşeyi yokki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Biz şimdilik 3 kişi Maul'dayız, 4-5 olabiliriz. Steam grubuna geldim, Arzamar Steam ismi. Diyorum ki şöyle toplansak, bir clanmışcasına base kursak girişsek crafta, stok yapsak, çete gibi dolaşsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 stok yapıyoruz eşşek gibi. base kurmak için tam olarak neyden ne kadar lazım onu bilsek fena olmayacak aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Server populasyonu ne alemde acaba? Patiden baya insan Maul'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 stamina 99 dan 35 e düşene kadar kovaladı ayı durup dururken, sonra da yetişip yedi meh yanında koşanlara da saldırsa filan bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 abi bu ayılardan kurtuluş yok. her türlü ölüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ölü taklidi yap birakiyo /playdead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 şakası yok valla ayıların. Ama düzgün oklayabilirseniz ölüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Az önce kilisede kumpasa getirip beni öldüren 2 türk buradansa allah çadırlarına ateşler salsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ayı kovalarken 3-4 saniye kovalayıp 2-3 saniye duruyor, tam durduğu an dönüp oku sallayacan sonra topuğa devam. yay yoksa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 fps'de arkana bakmanın yolu var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 sesten ayının durduğunu anlarsın da, zıplayıp arkana bakıp tekrar önüne dönersin havadayken. alt tuşu 90 derece dönderiyor henüz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 çinli hekır amcalar http://www.twitch.tv/theaustinexperience/c/5953388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 pleasant valley e doğru yardırdım. Yolda ayı takıldı arkama. Geri zekalı gibi ok yapmamışım. Yolda stick fealn toplayıp otorun da bıraktım. Sonunda yaklaşınca arabaların üstüne çıkıp ayıyı öldürdüm. ÇATA ÇUTA DAN DUN silah seslerini duyunca tırsıp, tepelerden gireyim dedim. Önüme çıkan zombiyi belki loot vardır diye öldürdüm. İçerisinden m4, tabanca, çanta, bir senelik yiyecek ve içecek erzağı çıktı. Silahlarda mermi yok malesef. Gürültü devam edince tırsıp çıktım o karakterden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 toplanalım hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Loot olayı fail..ayrıca energy bar vs vs hemen eriyip gidiyor..fix lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Curunir said: çinli hekır amcalar http://www.twitch.tv/theaustinexperience/c/5953388 ahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 harita için en iyisi bu sanırım http://www.h1z1db.co.uk/map/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Şimdi anladığım kadarıyla düzgün bir ev kurmak için: Önce deck foundation yerleştiriyoruz, evin temeli oluyor bu: 4× Wood Log 8 × Metal Bracket 16 × Wood Plank 20 × Nail ---- Sonra metal wall yapacağız, benim tahminimce bundan en az 7-8 tane gerekecek. Her biri için: 2 × Metal Sheet 2 × Wood Plank ---- Bir tane metal gate yapmakta fayda var: 1 × Metal Bracket 2 × Metal Sheet 2 × Wood Plank ----- 1 tane metal door: 2 × Metal Bracket 2 × Metal Sheet ----- Son olarak da içine yerleştirmek için bir tane metal ev: 6 × Metal Sheet 4 × Wood Plank -------------------------------- Birazdan tekrar girip bakacağım; ama pleasant valley tarafında birisi hali hazırda deck foundation kurmuştu. Belki, eğer mümkünse o kişinin deck foundationı üzerine kendi evimizi kurmayı deneyebiliriz :) Ben şu sıralar pleasant valley tarafındayım, genel olarak supply run yapmak için her şey var gibi gördüğüm kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Evet, harika bi harita. Yay konusunda sıkıntılarım var, adam bariz bana bakmıyoken headshot yiyorum, ya lagdan ya da ben beceremiyorum bişeyleri. NNe zaman toplu girsem çok eğleniyorum ya. Çok zevkli oyun. edit: bu arada yakınlarda buluşmak için ölme komutu /suicide değil artık /respawn. Ormanda ıssız yerde ölene kadar canınız çıkmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Gecen twitch de gordum adamlar kale kurmuslar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 2 tane kale gibi ev buldum, buralara raid yapılabilir arada :) lokasyonları vereyim, beraber de gideriz bir ara x 564 z 429 x 586 z -119 server maul zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Humperdink Gorge'la Pleasant Valleyin güneydoğusundaki kilisenin arasındaki suda var bi tane kocaman base. İçerdeki chestlerde neler vardır acaba, saldırmak lazım. Uyarı için kapısına bi ok bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar