Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 pompa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 evcilik oynuyormuşsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Xaenin said: Pve serveri nedir abi survival oyununda? Ne yapiliyor yani? http://data.kenhsinhvien.net/upload/files/1205/KenhSinhVien.Net-sandbox.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 gece gündüz süresi ne kadar? gece uzunsa oynayamam ben tırsarım. asf full gündüz olan server yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Pve serverinda oynarsin, nameplate de varmis zaten korkacak bisi yok shfhsj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 eu serverları gelmiş miydi? gece patch den sonra bi ara açılmış oyun. O sırada gören duyan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Xaenin said: Pve serverinda oynarsin, nameplate de varmis zaten korkacak bisi yok shfhsj. başkaları tarafından öldürülmekten korkmuyorum ama şu zombiler olmadık yerden hırıltıyla cıkmıyorlar mı zıplıyorum yerimden yeminle. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Eu serverlarına çare bulmaları lazım. Şaka gibi şu kadarcık server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Bugün sabah eu serverlarının gelmesi gerekiyordu bir sorun çıkmazsa. Sorun ile ilgili herhangi bir açıklama yok herhalde gelmiştir.. Açıkcası normal modda oynamam şu oyunu. Hardcore da takılırım. kameradan görme neymiş, bir türlü anlam verememiştim. Herifler düz koşarken arkasına bakabiliyor kamera çevirip. Karakteri görünmeden görebiliyor vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Hardcore forced fps mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Yes ama sadece hardcore server var mı? Hatırlayamadım bi an. Recipe wipe çok kötü çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 hardcore hepsi içinde işte. First Person Only Head Shots Only PVP Recipe Wipe bir de şeyler olacaktı (henüz varmı bilmiyorum): Şarjörü değiştirince boş şarjörü yere atacaktı. Yani önce mermileri çıkartmak gerekiyordu yanılmıyorsam. Mermi sayısı vs. görünmeyecekti gibi şeyler.. Henüz yok sanırım bunlar. Hardcore un tanımı böyle birşey olacaktı galiba. Yukardakilerde ekstraları. Şimdilik bu olmadığından yukardakilere hardcore diyivermişim. = eğlence :P. Zombileri kafadan öldürmezseniz ölmüyorlar. Ne bileyim köşelerde saklanıp, kamera çevirip pusu yapamıyorsunuz. Karakterin göremediği yeri göremiyorsunuz. Recipe wipe olsa bile değer açıkcası (benim için). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 recipe wipe harici hardcore akar. third person olayı DayZ'de de bunda da ılımlı wallhack. Bi de şu nameplate ile ilgili, bi süre daha kaldırmazlar onu çünkü oyunda kendi tipini oluşturma, değişik çeşitli kıyafetler gibi bi olay yok henüz, arkadaşınla oynarken 2-3 kişiyle karşılaşsan hangisi kim karışır direk dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Of abi neler diyorsun fjkhskjd. Fikri bile korkunç nameplate'in gerçekten. "Adam mı lan o?" suspenseini tamamen yok ediyor, direk deal breaker. Hardcore'da forced fps baya temiz ama öte yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 nameplate li hardcore bizden değildir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Ya oyuna nameplate diye bir şey koyan adamların developmentın gitmesini istediği yönden acaip şüphe ederim ben açıkçası. Keju keju hareketler yani, zaten PS4'e de çıkacakmış, tam keju oyunu gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 lan tamam ben de desteklemiyorum da bokunu çıkarıyon ake NEMPLAT KOYAN DEVLİĞİ BIRAKSIN OOO NEMPLAT OOOOO şu ana kadar nameplate'siz kaç tane oyun oynadın lan dayz hariç fütursuz hater. Sanki 300 km öteden adamın kafasındaki ismi görüyoz. Xaenin said: "Adam mı lan o?" suspenseini tamamen yok ediyor, direk deal breaker. adamın 5 metre falan yakınına girince çıkıyor nameplate, 5 metre girdikten sonra da ADAM MI LAN O? diyorsan zaten atlar mısın camdan canım. HC'de hiç sanmıyorum nameplate olacağını. Casual ne bok yerse yesin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Abi DayZ hariç herhangi bir oyunda nameplate olmamasına ihtiyaç duymadığım için sanmıyorum ilgili olduğunu. Genre ile alakalı bir olay nameplate olmaması gerekliliği, kaç tane oyunda olmadığı ile değil. Haterlık yapmıyorum, oyun hakkında bilgi alıyorum ama aldığım bilgilerin bazıları komik olunca da eleştiriyorum yani. Forced fps güzel, crafting güzel, kendi baseini bok püsür kurabiliyor olman baya iyi. Nameplate kötü Motor amatörü eğlendirir gibi gözüküyor Tamamen arcade gözüküyor, hiç emin değilim oynamadım Serverlarda yüzlerce insan olacak denmesi, nameplateler ve bir şekilde justify edilmeye çalışılan airdroplarla birleşince ortaya survival oyunu değil bildiğin deathmatch oyunu çıkıyor abi. DayZ'nin animasyonlarının bazıları çile olabilir ama büyük çoğunluğu gerçekten vulnerability vermek adına yapılmış şeyler. Birileriyle combat yaparken mermin bittiğinde üstünden koşarak E-E-E-E-E spamleyerek yerden alamıyor olman lazım mermiyi, orada bi duraksıyor olması gerekiyor ki karşı tarafa avantaj sağlasın. Aynı şekilde yolun ortasında benzin bidonu bulduysan onu kaldırman, götürmen, arabayı refuel etmen hep seni atağa karşı vulnerable kılmalı, götünü ona göre kollamalısın. Nameplate 5 metre demişsin, biz DayZ origins oynarken kılık kıyafet değiştirip normalde düşman olduğumuz klanların adamıymışız gibi aralarına sızıyoduk çaktırmadan, adamlar farkedene kadar o 5 METRE safe distancetan bütün grubu indirip gidiyoduk. Şimdilik topladığım bilgilerle yaptığım yorum bu kadar, yanlış olduğum bir konu varsa tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 alayım mı şimdi iyi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 full loot pvp olan oyunda nameplate olmaz abi en son UO'da vardı sanırım mortal online, darkfall, dayz hiçbirinde nameplate yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 DarKRideR said: alayım mı şimdi iyi mi bu? al eğlendiriyor şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 totemic said: Xaenin said: Pve serverinda oynarsin, nameplate de varmis zaten korkacak bisi yok shfhsj. başkaları tarafından öldürülmekten korkmuyorum ama şu zombiler olmadık yerden hırıltıyla cıkmıyorlar mı zıplıyorum yerimden yeminle. asdf bak o yanını harbi takdir ettim oyunun. DayZ'de insanlardan korkuyoruz. Burada zombiler harbi korkutuyor, saçma sapan yerlerde hırıltı arkanı dönüyosun HÖE diye gelmiş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Şu oyunlar arasında hala en iyisinin fan made olması gerçekten çok korkunç abi, sektör felaket yani. Adamlar standalone yapıcaz inanılmaz olacak dediler, DayZ Origins'in 1 ayda eklediği contenti 2 senedir ekleyemediler. Başkası müthiş oyun olacak dedi, yok olmadı bu baştan yapıyoruza döndüler. Biri tek başına yüzbinleri dolandırdı. Kenarda köşede bi grup adam kendi hallerinde DayZ Origins diye bir masterpiece yaptılar sorsan 5 kişiden 1'i belki bilir. Ellerinde örnek alabilecekleri inanılmaz bir mod varken gerizekalı devler "biz daha iyi yaparız" egoları yüzünden SÜREKLİ ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar HER OYUNDA. Anbilivibil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Tabi biz az beyinlilerin her boka EHE ABİ SÜFER YAPMIŞSINIZ YA EHE diyip early accesste para basmasının da hayli payı var. Adam geliyo senden para istiyo bitmemiş oyun için, ama oyun bitmemiş ve bitince f2p olacak niye para vereyim diyorsun, adam diyo ki ama erken oynıycaksın ve sana 2 tane kutu vericem ama sadece 1 tanesi için anahtar çıkacak çünkü diğerini almak zorunda hissedeceksin diyor. Sen diyorsun oooo erken mi oynıycaz süper o zaman. Adam diyo ki sana yea henüz pek loot yok oyunda, ama parasını verirsen kutu yağdırırım sana gökyüzünden. Ama abi diyosun, kutunun içinden parayla silah çıkma olayı varsa bunun neresinde hakkaniyet, bunun neresinde f2p diyorsun. Adam diyo ki kutu tam ağzına düşmüyo, düşerken ses çıkarıyo, bi sürü zombi topluyo, başkaları gelip alabilir diyo kutuyu. Ooooo diyosun demek kutularda combat dönecek, hemen veririm okey o zaman parayı diyorsun. Adam businessman, böyle enayiyi gördüğü yerde yolmayacak da ne yapacak, 2015 Q1'de adam rekor profit gösterecek shareholderlarına, ooooo diyecekler ortalığın tozunu atmışsın, al sana biraz daha bütçe, bu da müthiş başarından dolayı primin diyecek. Adam ne güzel itekledim kerizleri diye gülecek sonra. Meanwhile gerçekten uğraşıp güzel bir şey yapmaya çalışan indie developerlar da bu basit hamleleri cuk diye yotan tüketiciler onların oyununa "FAZLA BUGLI YEA" dediği için bir yere ilerleyemeyecek. Eyyorlamam bu kadar, üzüntüm büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Sizin aslında "düzelir yea" dediğiniz herşeyi adam 2015'e hızlı girip Q1 financial reportunda "WHO THA MAN, YOU THA MAN" dedirtmek için bilerek yapıyor yani. Ne dert olmuş arkadaş içime ağla ağla bitemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar