Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu bizim editör mu lan

Jaegerjaquez

Öne çıkan mesajlar

paticik said:

24-02-2013, 17:59
kızlar merhaba. uamrım hepiniz iyisinizdir
bugün watsonsda Deborah markanın göğüs büyütücü ürününü gördüm. Deborah Breast Volumizing Treatment Push-Up Effect diye bir ürün. fiyatını tam hatırlayamyorum 30-40arası birşeydi.
Büyük görünümlü bir büstü için krem Hacimlendirici. Wonder-itin Kompleksi-BE anında meme artırır. 1,6 cm kadar şekil ve yuvarlaklık ve 1.7 cm kadar büstü sıkılaştırır.demiş açıklamasında.
sizce nasıl bir üründür:40:
fikri olan varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
05-09-2007, 14:10
bebikyüzlü
pamukcum bende aynı senin duruundayım gerçi benim zorlada olsa 75 i dolduruyo ama.oda silikonlu olursa.normalde baksan ufacık bişeyler.küç olayını ben aktara sordum göğüs konusunda bi işe yaramaz dediler.damar açıcı olarak kullanılıyomuş.ama aktarda bi yağ vardı şişesi 50 ytl imiş.2,5 beden büyütüyomuş.kullananlarda çok memnun kalmış.ama bana pahalı geldi alamadım:(
RedRose
05-09-2007, 14:26
ah canım ben seni anlarım benimde öle k.ü.ç denedim rezene çay içtim ama fayda etmedi benimkide evlenince silikon yaptırırız diyor ama bende doğal yolla isterim maalesef bulunamadı geçenlerde bi gazetede okudum çin liler göğüs büyüten bisküvi bulmuşlar günde 2 tane yiyormuşsun ama ismi filan yok ve siteden araştırdım bulamadım :uhm: tek çare ameliyat yani anlıyacağın minnacık armut gibim :Roflol:

küç ne abi çük gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...