Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Silphatos said: Dworgian said: Sensin low tier. CS den beyniniz bulanmış sizin peh :/ :DDDDDDD şaka yapıyoz alınca codcu, tier hariç. saşdsdksaşldksaş o değil de sıkıntıdan indirimde 40 tl ye bo3 aldım ya ona yanıyorum lkjdkjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 alınmayı da yazamamışım alınca ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Typo lara alışmak paticiğin fitratında var. Ayrıca yaş oldu 37 paticik ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Revangelis said: ben şu durumu kabullenmiş olmana kızıyorum sadece yoksa banane amaan kabullenmiş değilim ki nerden çıkardın beybi? season pass, DLC, forced multiplayer, microtransaction gibi şeylere son derece uyuz oluyorum. ancak bu şeyler piyasada yokmuş da Doom kasten getirdi gibi davranılmasını eleştiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Yoo hayır ama sende Serious sm çıkmış gibi konusuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 e Serious Sam dediğin de Doom dönemini devam ettirmeye çalışan bi oyun. öyle konuşmam gayet normal. FarCry 3'ün multiplayerı bok gibiydi. çok eleştiri duydum ve ilk safhalarında da baya şikayet geliyordu. ama o oyunun esas olayı singleplayerıydı zaten. oynayacaksan single hikayesi için oynayacaktın. ben de diyorum ki Doom multiplayerları asla Quake Live olmamışken, şu oyunun multiplayerından Quake Live 2 çıkmasını beklemek haksızlık olur. bekleyin ana oyunu, belki FarCry 3 gibi zevkli single deneyimi sunar. ona göre eleştirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 multisi hakkında düşündüklerimi şu video özetlemiş: https://www.youtube.com/watch?v=lzEv-uHXBR8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 competitive arena FPS açlığı çeken arkadaşlara şunu öneriyorum, Unreal Tournament + Quake Live tadı var https://www.youtube.com/watch?v=sEydyjOeD1A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Bone said: multisi hakkında düşündüklerimi şu video özetlemiş: https://www.youtube.com/watch?v=lzEv-uHXBR8 dayanamadim adamin anlatisina dogru olabilir dedikleride cok yavsakca anlatiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 İyi de abi madem sp based oyun (ki öyle) aptal mı bu adamlar gidip mp beta açıp öyle promote etmeye çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 abı ınat ediyonmuz ama. adamlar mp pazarlıyo iste. spde micro transaction cok az, mpde cok fazla. sp icin silah skini model vs vs satamıyolar işte multide satıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 O zaman SP BASED bu oyun ona göre yorum yapın denmeyecek abi. Multisi bombok diyoruz - Ama oyun esasen SP diye cevap gelio Niye MP PROMOTE diyoruz - E ama oyun tabii esasen mp micro tr satıyor diye cevap gelio Bir oyun bu kadar ağır mp promote ediyorsa sp ye değil mp ye önem veriyor demektir ve ağır patladılar bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 yok ben katılıyorum zaten dediklerine. o kadar aptal değiller. onlarda bilyiodu 20 dakka single player bölümü koymayı bilerek koymadılar, yoksa ilk revealla rmulti değildi işte single playerdan sahnelerdi. bı akılı biz değiliz. bunun mutklsinide şişirmemiz lazım diye bir mantıkları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Tabii ama o zaman bombok çözünürlükte, minicik bir beta koymasalardı keşke. Bak overwatch mesela full content beta koydu mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Dworgian said: İyi de abi madem sp based oyun (ki öyle) aptal mı bu adamlar gidip mp beta açıp öyle promote etmeye çalışıyorlar. evet, aptal. cuce'nin dediği microtransactionla felan alakası yok. adamlar aptal. stress test amaçlı yaptılar bu işi. geliştirmeye katkısı olsun diye. ama bununla promote ediyorlarmış izlenimi uyandırdılar. doom 4'ün geliştirilme süreci epey taksitli zaten. böyle sıkıntılar çıkması şaşırtıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 release olunca 2-3 saatlik bi sp olursa oyunda görürüm ben seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 oyunu sp'ye göre değerlendirelim dedim valla. o yüzden 2-3 saatlik bok gibi sp sunarlarsa 2/10'u çakarım acımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 watch-doom-single-player-livestream http://www.gamespot.com/articles/watch-doom-single-player-livestream-with-the-devs-/1100-6439187/ .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 başladı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Neden ilk tanıtımı mp olarak yaptıkları belli oldu. Ana oyun mp ye hazırlık gibi tasarlanmış. Yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 ne alaka la, mp ile sp tamamen farklılar. sp doom olmuş işte. https://www.youtube.com/watch?v=2BX1tQNBweg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 mekanları çok beğenmedim ben onun dışında fena değil gibi denenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 çok pahalı abi ya. aralda 200 steamde 180 veremem ben. yok mu bunun ucuz yollusu kampanyadır bişeydir falan hiç yabancı dijitalcilerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 şöyle birşey var ama? http://www.kinguin.net/doom-steam?gclid=CjwKEAjwsMu5BRD7t57R1P2HwBgSJABrtj-RK2m5Eb4AkJzK4QU_rkSeu5_mSCH5YHWPvkLz0fAPbBoCF5rw_wcB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 60€ işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar