Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 di mi öyle yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 tiLi said: cızdırın Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Gökyüzünün mavisinini boşluğunu izle. Gözlere çok iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Çizdir geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Biofinity aldım, efsane çıktı. 92 kutu alıp önümüzdeki 15 yıl kullanmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 o kadar insan Acuva Oasys dedi sen gidip biofinity almışın. Neye dayanarak aldın paylaş da biz de bilelim bari roket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ahmetin kafa böyle çalışıyor abi. normal bir adam olsa çevre mühendisi olmazdı zaten sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 asıl mehmet manyak tam bir çılgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 hazır konusu varken ben de merak ettiğim bişey sorayım. bu çizdirme nanesi falan çok mu zor çok mu pahalı neden millet yaptırmıyor? mesela hokkabazda falan 9 10 numaraları 2k civarı bişeye çizdiricez diye para toplanıyordu. fiyat böyleyse neden yaptırmıyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 google'a sor bakalım 2dakikanı alır bence öğrenmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 nerd konusayim istenmis. Konusayim. http://forum.paticik.com/read.php?13,5496217,6060777#msg-6060777 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Lazerle gözü fıttırtmaya gözüm yemiyor sevgili dostlar. Önermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 lazer i gözünüz yiyorsa yapın bence. ben epey kişiyle konuştum mevzu, ya gözüme birşey sokacaklar lazer gelecek falan bayıtma falan da yok diye düşündüğünden tırsıyorlar. Bir kısımda yeni teknoloji yıllar sonra ne olacagı belli değil sonradan bozulursa artık düzelmez diye bakıyor. Ama epey gelişmiş teknoloji mesela önceden laser sonrası katarak olamıyorlarmış şimdi öyle bir sorun yokmuş. 5-10 yıl sonra da tekrar bozulursa bozulsun ben o riski alıyorum. Aslında epey basit bir mevzu en azından kendiniz olurken birşey anlamıyorsunuz sonradan youtubedan izleyince lasik surgery diye geçiyor oha bunları mı yapmışlar demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 10 yıldır bausch & lomb kullanıyorum. Hiç sıkıntı çekmedim, çok mutluyum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Kornean erimedi mi panpa? edit: retina değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 senin sıkıntı gözlerde 10 yılı aştı ay başı takar ay sonu atarım hiç bir sıkıntım da olmadı. purevision2 kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 1 ay gözden çıkmayan lens lazım bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 SAYDIĞINIZ LENSLERİN HEPSİNİ KULLANDIM. EN İYİSİ BIOFINITY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 B&L hd2 tam robust. biber gazı, atv/safari, toz fırtınası, inşaat sahası vb. yerlerde kullanıldı, bana mısın demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Bende B&L HD2 kullanıyorum. 2 hafta sonra tırtlıyor lensler. Her yer puslu gözüküyor. Temizlesem bile düzelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 http://www.lensmarket.com/swiss-lens/orbis şöle garip bir şey var 1 senelik yazmışlar http://www.lensmarket.com/ext/urun/orbis-1-l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 senelerdir gözlük kullanıyorum ve lense geçemedim. nasıl elliyorsunuz abi göze, nasıl koyuyorsunuz o lensleri. damla damlatırken bile HÜEBLEHEAHBLAADODINTASKETEKÜRE diye sıçrıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 o hissiyat bir haftaya kalmıyor. bende de vardı. şimdi uzun süre lens kullanmamış olsam bile cort diye tırsmadan takabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Ben 3 sene falan takmadım, geçenlerde aldım yine takayım diye cort diye taktım sanki dün çıkarmışım gibi. 3 gün sonra çıkardım gerçi, gözlük her açıdan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 bu lenslerin havuzda, denizde kullanimi ile ilgili cok pis saglik manifestolari var sagda solda, ciplak goze gore cok daha fazla artiyolar diolla var mi bunla ilgili dogru bi kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar