Marty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 toggie said: BC ne bowcrafting mi (:D BlackCmith heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Herifler iyice paragöz oldu ondandır :) Eskiden serverda bilmemnede problem oldumu çat diye 1 gün uzatma verirlerdi. Bu sene login server avrupada o kadar günü yemesine rağmen bir halt vermediler. Millet bütün gece oyuna giremedi felan ayıp yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 isteyin verirler, benim boost karakter 6 gun surdu, istedim 6 gun zuatma verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 toggie said: harbi su auction trade olaylarını acıklayın biraz faydalanalım. bende de 100k var kendimi zengin hissediyorum. this ya. bende baktım 119k olmuş direk kendimi karun gibi zengin sandım bastım AH'ye 3k-4k gold transmog itemleri aldım falan. milyon diyor adamlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 nabacaksınız abi milyon gold sahibi olup da kullanımı ne pratikte milyon goldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Whosesale 1 dolardan satsa 1000 dolar yapar. Harcanan zamana göre efore göre karlı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 işi gücü olmayan adam için belki de oyundan gelir elde etmeye kasmak için yaşlar geçmedi mi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Yok oyundan gelir etmek falan için harbi yaşlandık. Goldun olayına birazda achiv kasmak gibi bakılabilir. Oyun içi oyun olayı. Yararları da var tabi, bi anda 500k-1m hacayıp çok zor ulaşılan bir bineği falan alabiliyorsun. Ben 4 yıl önce ilk milyonu bulunca 750k verip spectral tiger almıştım. Hala favori binek listemin tepesine durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 off 750k falan sanki başka oyundan bahsediyoruz ya benim 20k'dan fazla goldum olmadı asla şu oyunda ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 WOD'da amacım 1m gold pve pvp kasmıcam arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 WoD da amacım düzgün pvp gear'a sahip olup insan gibi pve quest falan yapabilmek. aptal blizzard pvp-pve gearını öyle ayırmış ki, pve gear ile quest yaparken dalan pvp gearlı gankeri yenme şansın sıfırın altında. bir de l2p noob modunda geziyorlar. bkz. timeless isle - faction dengesi olmayan serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Daha iyi oldu ya öyle, pveden gelen adam pvpde acı çekmiyordu, ya da pvp full girip top10'de dps yapabiliyodun. Ayrım olmalı, daha çok oyun zamanı ve amaç olur bu şekilde :). Ha gecede 2 saat oyuna girersem şanslıyım bu iş temposunda ama bence daha iyi bu hali :). Full pvp akıp, quest yapanları yatırmak keyifli olabilir, eskiden rank14 zamanında Molten Core girişinde bekliyordu insanlar raide gidenleri kesip honor almak için :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 raid-instance olarak ayrım iyi de open world nahoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 750k ya server alırım ben pazarlık yapıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Bence PvE gearı uzun vadede tek bir moba vurulan dmg.ı arttırırken PvP gearı da PvP'de avantaj sağlayacak (cc silme, 2dk cd'li blink vs.) özellikler eklemeli karakteri. Geri kalan tüm statlar aynı kalmalı. Böylece open world'de PvP yaparken PvE gearı olan adam itin götüne girmez ama PvP gearı olan da küçük bir avantaj sahibi olur. Uzun vadede gelen dmg'la da PvE gearlı adamın raidde PvP gearlı adamdan daha yüksek dps yapacağı kesinleşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 lan dün soo LFR'de kimdi o paticik? diye sorup sonra da kim oldugunu söylemeyen? aşırı uyuz oldum çok iyi tank olmasam yanlışlıkla aggro kaçırttırıcaktım gerçi scrub gibiydi biraz alamaz istese de aggro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 PvE gearle PvP, PvP gear ile de PvE yapılmaması lazım bence. Yani yapılsa dahi highend PvPli adam DPS sıralamasında ilk ona girememeli. Ve tabi PvE gearlı adamda normal PvP setli adamı yetenek dışında alamamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 blizzard'ın pvp-pve setleri dengesini oturtması mümkün değil ya impossibru pvp setli adam open world'de her türlü ezer leveling phase'inde insanlar çile çeker pve'de pvp setli dps yapamasın benim için yeterli. raid topluyorum, adam 570 ilvl gruba geliyor maymundan 2 dk öncesi, aciz herifler, bot gibi oynuyorlar. dps sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 abi 1.5m ne.. dün rüyama girdi.. bibuçuk emmm bibuçuk emmm diye sayıklıyodum.. allahını seviyosan 1.5m ne.. 300 olurr 400 olurr hadi iyi ticaret yaptın 600 700 olsun.. VAY ÖLÜ VAY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bingildak said: blizzard'ın pvp-pve setleri dengesini oturtması mümkün değil ya impossibru pvp setli adam open world'de her türlü ezer leveling phase'inde insanlar çile çeker Bunu sanırım yaptığın queste göre ortamın değişmesi ve yapmamış adamları göremiyor olmanla ortadan kaldırıyorlar. Ha adam PvP'cidir, full questleri bitirmiştir artık yapacak bişey yok :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 mulgear6 said: lan dün soo LFR'de kimdi o paticik? diye sorup sonra da kim oldugunu söylemeyen? aşırı uyuz oldum çok iyi tank olmasam yanlışlıkla aggro kaçırttırıcaktım gerçi scrub gibiydi biraz alamaz istese de aggro bi de 529 ilvl var üstümde bana garrosh boostlatıcak delikanlı arıyorum tanklarım dpslerim her şeyi yaparım http://eu.battle.net/wow/en/character/frostmane/Ofbearandcow/advanced battle tag mulgear#2331 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 rogue ile ilk defa lfr yaptim dun, kanser sebebi. zibilyon tane damage, heal text. saga sola kosan tanklar, mobun arkasina gecememe sikintisi, phase aralarinda stealth olamamak vs. zaten o kadar efektin icinde kendimi goremiyorum falan. akil kari midir? roguela sirf pvp yapip mage ile pve takilayim diyorum. cok mu noobum acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 sen noob musun degil misin bilemicem de karakter hafif newbmiş hodjam..onunla alakalı bi bayma sözkonusu olabilir.. onun dışında rogue zaten pve'de kol bacak görmekten öteye gidemiyor. Şöle açık tüm alanı gören classlar bence daha keyifli pve'de o yüzden mage deneyebilirsin. eskiden rogue iyiydi ya.. şimdi hakkaten naptılar bu class'ı böle arkadaş.. pve'si de hafif zevkliydi pvp'si de şimdi enteresan bir hal aldı valla bu bilemicem ki. bide combat dene bakayım eline iki tane saglam axe alıp belki o zaman hosuna gider.. arkasına falan dolaşma olayları yok dire girişiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 45dk'da sadece lfg ile heroiclerden 740 gold kazandım net çok iyiymiş bu iş ya günde 1-2 saat yapsam iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 lfg dungeon ile 22g geliyo abi. 33 dungeon bitirmis olamazsın 45dk'da. ayrıca cok bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar