Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 mopa kadar 14.99 a düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 bana da eklenmemiş, hesap aktif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Go into your Account Management, select your account and then click "Referal and Rewards" and you'll have there an option to add 7 free days to your account. I managed to do this, only on my frozen account... Somehow I can't do it on my main account, since it doesn't appear the option (Getting frozen in 2 days thou). I just did it, and it worked on my frozen account. HADİ YİNE İYİSİNİZ BENİM TERAZİYİ ŞUKULAYIN :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 yok öyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 aynen yok öyle bir seçenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 dünyanın en güzel ülkelerinde ihtiyaç yok diye yayına almamışlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 oyuna tıklayın orada var. geldi bana 7 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Hi Folks! If you're having difficulty claiming an offer of 7 days of free game time, we're aware of the issue and working on it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 offf servicelere 25% indirim çakmışlar bir hafta, bildiğin taunt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Hesapta 2 acc vardi. Donmusu aktif ettim oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 e bize niye gelmiyor ref awars a da baktım ordada bişi yok mail de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 cillop gibi geldi 1 hafta 23 gün vardı tekrardan 30 güne çıktı sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 bana hala gelmedi, sana direk hesaba mı yüklendi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 evet abi, linke tıklamam ile birlikte hemen hesapta gözüktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 bende wod yok daha ondan mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 S-H said: bende wod yok daha ondan mı acaba? Yok wodla alakasi yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 550 ilvl monkla icc 25 solo Yaptım az önce. Bosslar falan vutanıyor hiç. Hc deneyemedim ama o da aynıdır muhtemelen. Legendary silah icin uğraşılır valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 xmog yok napican legendary silahi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 heal gerekteren bossu nasil kestin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 skipleyebiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Not eligible diyor bende nice. Acc. açık bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 toggie said: xmog yok napican legendary silahi :/ questten gelen ivir zivirlar cok iyi para ediyor http://www.mmo-champion.com/threads/706773-Shadowmourne-Extra-Rewards-Blue-posts-Comics/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 bende hala yok ya şu 7 gün olayı, meh.. ticket falan mı açsam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 kimine gelmiş kimine gelmemiş 1-2 gün bekle bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Viktor said: toggie said: xmog yok napican legendary silahi :/ questten gelen ivir zivirlar cok iyi para ediyor http://www.mmo-champion.com/threads/706773-Shadowmourne-Extra-Rewards-Blue-posts-Comics/ Onlar da warlordun ilk ayının sonuna kadar para edecek. Sonra herkes trollface farmlar icc'yi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar