deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Şu initializing zımbırtısı için her şeyi denedim. En son agents'ı sildim falan. Battle.net'i tekrar yükledi vs. ama bu sefer de wow'u locate ettirmeye çalıştığımda "bu dosyada wow yok ya da doğru install dosyaları yok" gibi salak bir hata veriyor ve wowu tekrar kurdurmaya çalışıyor. Henüz ay başında 30gb dl yapasım yok cidden, var mı bunun bir yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 sen toptan bozmuşsun gibi mevzuyu. bende dnsleri sıfırlayınca çalıştı. sonra yine hata verdi. her hata verdiğinde agent.exe'yi görev yöneticisinden kapatıp tekrar açtım. 200 mb 'da bi falan saçmaladı. böyle böyle yükledim. şimdi senin yüklü oyunu falan görmüyorsa sıkıntı var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 deadwoll said: Şu initializing zımbırtısı için her şeyi denedim. En son agents'ı sildim falan. Battle.net'i tekrar yükledi vs. ama bu sefer de wow'u locate ettirmeye çalıştığımda "bu dosyada wow yok ya da doğru install dosyaları yok" gibi salak bir hata veriyor ve wowu tekrar kurdurmaya çalışıyor. Henüz ay başında 30gb dl yapasım yok cidden, var mı bunun bir yolu? muhtemelen benim gibi senin de wow klasöründe .exe dosyası yok, aynısı bana oldu, başka bir pc'den wow.exe alıp klasöre atınca tanıtabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Yok WoW'un içindeki .agents database'ini de silmiştim, o yüzden göremiyormuş battle.net. Sonra reycle bin'den geri çıkartınca o düzeldi. Yalnız hala initializing'de bekliyor. Ne yaptıysam olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 drenai male'e baktınız mı oyundaki en osuruk race en iyi modellere ve animasyonlara falan sahip olmuş. özellikle castte surat ve ağız çok iyi. karakter patlaması olmuş o inanılmaz generic suratta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Dnsleri kaldırıp Task Managerdan agent.exe yi sonlandırıp re-launch ettim battle.net'i yaptı patchi. Biraz bekledi ama yine initilazingde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 yıllar sonra draenei male oynayacam lan bozdum yeminimi acaba ilk oynadığım class'a mı dönsem priest. shadow çok kötü diğerleri de hep healer healer bayar mıyım acep shaman da göz kırpıyor draenei ırkına da gidiyor bilemedim. shaman da çok oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Dranei female Mage epey iyi oluyor. Ama male demişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 female caster her zaman iyiydi zaten male'in yeni model ve animasyonlar çok iyi olmuş. badass oluyor tipler baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Ben yeterince dranei male oynadım. İsterse mimicleri Jim Carrey kadar başarılı olsun tekrar oynamam. Hallettim bu arada. Ne alakaysa otomatiğe aldığım dnsler tekrar eski hallerine dönmüşler makineyi restartlayınca lol, boşuna uğraşmışım bütün gece. He bir de destro lock götüm gibi olmuş. Bütün fightlarda mobility şartken mobility talentini bok etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 waryorumla negzel akıyordum nerf geliyor yakında demişler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 hemen hemen bütün classları bi parça nerflemişler zaten sıkıntı yok.. güzel oluyor oyun güzel.. devam böyle.. eski günlere dönülsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 lan 10 karakter vardı 8 i orçtu hepsi orç orç tipler şimdi çok çikinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 ulan görevde yaratıklara 500-600 hit, crit en fazla 2000 vurabiliyorum rogue ile bendemi bi anormallik var yoksa uzun süredir oynamıyodum, eskidendimi böyle vuruyodum bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 health, dmglar biçildi female orc altına sıçmış 3 gün üzerinde oturmuş gibi koşuyor afedersiniz. güzel atletik, fırıl fırıl koşan dönen karakter olmuş bir nine. off bildiğin bütün orçlarım leş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Orclar bana iyi gibi gorundu eskisi daha hantaldi, tabii sadece male icin konusuyorum. Ama töyrenler kosarken öne dusuvercek gibi :) neyse iyi oldu yeni grafikler, daha keyifli hale geldi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Eternal said: hemen hemen bütün classları bi parça nerflemişler zaten sıkıntı yok.. güzel oluyor oyun güzel.. devam böyle.. eski günlere dönülsün. yok işte şu anda girdiğim bütün 5mlerin dmg'inin 50%sini kafadan ben yapıyorum (ubrs dahil) 10m heroic garrosh girdik tank olarak 7. oldum falan biraz OP kalmış warrior ama memnunum sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 En iyi modelleme açık ara Dwarf olmuş. Baştan yaratmışlar.Diğer modellemere de dwarf kadar özenselermiş iyi olurmuş.Bir de bu güne kadarki en kötü pre-patch release i yaptılar! heryer ve karakterler bug dolu . human female neredeyse hiç değişmemiş hala bok gibi koşuyor ve zıplıyor. birde pelerini kalkan veya two handed ile kullanıyorsan birbirine karışıyor. Yukarıda orc female den bahsedilmiş. Bir zamanlar oyunu alpha sürmüşler diye hunharca saldırdıgımız oyunların modellemeleri bile çok daha iyiydi. becerememişler ve keşke hiç yapmasalardı daha iyiydi yani en azından WOD çıkana kadar modellemeri eklemeselerdi daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 2-3 ırk dışında son derece vasat/kötü modeller benim gördüğüm: human male dwarf male dreanei male ud male/female olmuş gerisi direkt leş tier ne falan ne abi öyle aman tanrım ya DÜNYANIN EN KÖTÜ IRK MODELLERİNE SAHİP IRKI DAHA KÖTÜ YAPMAYI BECERMİŞ ADAMLAR. achievement unlocked. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 ilk izlenimler iyi olmus insallah sub cok insan almaz. gunlerdir yapmadigim kalmadi ama indirmiyo bile oyunu. giden sub surem yedi sulalesini kanser yapsin adamlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Feral nasıl hacılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Yeni modelleri ben beğendim. Öncekiler aşırı eskiydi. Güncelleme gerekliydi artık. Ama yeni versiyonları sevmediyseniz eski hallerine optionstan geri dönebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Soris said: Feral nasıl hacılar? Feral çok çok iyi umarım nerf yemez. Şuanda fury warrior fire mage ve demonolgy lovk garanti nerf yiycekmiş ama her classta bircok degisiklik yapilcakmiş bide şuan 90 a göre değerlendiriyoruz. Anlıycağınız wodda her class süpriz yumurta ne olucağı belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Roqq said: Yeni modelleri ben beğendim. Öncekiler aşırı eskiydi. Güncelleme gerekliydi artık. Ama yeni versiyonları sevmediyseniz eski hallerine optionstan geri dönebilirsiniz. Ben de çok beğendim. Sadece karakter modelleri değil grafiklerde de iyileştirmeler yapılmış. Dokular kaplamalar vs gibi iyileştirmeler de var. Ben çok beğendim, başından zor kalktım dün (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Edriel said: Soris said: Feral nasıl hacılar? Feral çok çok iyi umarım nerf yemez. Şuanda fury warrior fire mage ve demonolgy lovk garanti nerf yiycekmiş ama her classta bircok degisiklik yapilcakmiş bide şuan 90 a göre değerlendiriyoruz. Anlıycağınız wodda her class süpriz yumurta ne olucağı belli değil. blizzardın oğlu warlocktan mage'e geçmiş ondan mage dps'de birinci olmadan nerf dalgası durmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar