Gangren Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Eski konu: http://forum.paticik.com/read.php?85,6233995 Buradan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Yok mu oynayan dh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Ben arada takılıyorum, multishot spamliyorum genel olarak disiplini de hatret'a atıyorum sürekli. oynaması zevkli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 % fire dmg ve skill dmg stacleyip hungering arrow ve cluster arrow spam iyi gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HandOfMidas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Aluriel said: % fire dmg ve skill dmg stacleyip hungering arrow ve cluster arrow spam iyi gibi sanki Keza alurielin dediği build benimki. Bunların üzerine resource cost red-uction % 60 civari .helm var bide adını yediğimin %30 da o veriyor. buffed dps -880k civarı unbuffed 600 falandır ama velakin Suan cl-uster ile 15-20m civari critliyorum. hatred generatorda 4.5m civarı critliyor. 15 cluster falan spamlıyorumdur herhalde hatred bitmeden. 2 skillde anında hatred dolduranlar (preparation ile yarasamız). Zevkli yani fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 DH da CA harici is yapan pek bisi yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Monk'tan sonra DH oynayayım dedim de, var mı önerebileceğiniz build falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Aynısından bana da lazım, Wizard'dan sonra DH bakalım nasıl iş yapacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Buriza-Do Kyanon ve devouring arrow sinerji olmuyor herhalde. ya da gizli bi yama ile değiştirdiler bunu. millet 20 30m dmg görüyorum diyor (yani geçen ay forumlarda demişler). ben en fazla 11m gördüm bunu teyit edebilecek hesabını yapan var mı? oyunda gördüğüm kadarıyla sadece skill'de belirtilen %35 şans ile çıkan ok rune'a katkı sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 20-30 m goruyorum diyen biraz fazla atmis, pylonlu falan anca o rakamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 buriza karakteri çok eğlenceli bir hale getiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 elinizdeki her şeyi cluster arrow'a basın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 HA buff yememişmiydi yahu en son? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Başta gene DH üvey evlat muamelesi mi görüyor dedirtti T1 üzeri zorluklarda sıkıntı çıkınca ama olay marauder seti toplamakmış. Şu armory : Armory Link Abuk subuk elite gelmezse T6 yapıyorum çok zorlanmadan, en azından çılgın exp veren clear x bountylerini rahatlıkla yapıyorum. T5 baya rahat. Salıyorum önden sincabı böceği mis gibi akıp gidiyor. Bufflı toughness 10m civarı, dps 1.6m civarı %fire damage ile 2m civarı oluyordur tahmini, epey dengeli oldu karakter farketmeden. Beltten dolayı chest falan açarsam 3.5m'u görüyor dps zaten o zaman faceroll direk. Marauderı toparlayınca epey keyifli oldu oynaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Dpsden biraz feragat edin toughnesse yatırın bende 4m profile toughness var(oyun içi 10felan oluyo işte çok rahat t6 yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 http://2.bp.blogspot.com/-EO3cg2jTSeE/T7VfYtdErVI/AAAAAAAALxA/NVMY6LeoLlA/s1600/Diablo_iii_Cosplay_Demon_Hunter_by_Tasha.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 PTRdeki quiverlar %20ye kadar elemental damage rolluyorlar, yeni patch DHlere kafadan %20 extra damage vercek. Ya da ektsra özelliği olmayan quiverlardan 1-2 tanesine elemental damage da eklemiş olabilirler gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 marauder sentry build harici bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Masakari said: marauder sentry build harici bir şey var mı? patch geldikten sonra t5 te build hic farketmez gear builde hizmet edecek kadar iyi olduktan sonra. çok iyi sarı itemlarla bile her buildle t4-t5 yardırırsınız. ayrıca bazı çok guzel set alternatifleri de var. ancak t6 da mar-sentry, farmın (harcanan sure/alınan exp ve loot)maksimizasyonunda tek gercek build olacak malesef. cluster build nerf ini anlarım da, tek build ve tek item set e karakter zorlamak genelde blizzard ın son yıllarda kaçındığı bir şeydir. Dengeleyemiyorlar DH ı muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 tonla physical rune varken bir elin parmaklarından az olan poison runeları colda çevirip gearımı çöpe atan blizzort'a teşekkür ederim. chakram dışında spender kalmamış. onu da sentry ile kullanmanın manası yok conservative spender olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bi build onerisinde bulunan olur mu acaba? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Screwy-2467/hero/48002300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Abi DHde build yok. Kadaladan 5 set marauder tamamlayana kadar diğer karakterlerinle oynuyorsun. Tamamlayınca da turretleri koyuyorsun onlar oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 şuan bir tek witching hour ve hellfire amulet kaldı eksik sezonda. 13 k blood shard harcadım çıkmadı daha belt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 3v3 ve 4v4 non season ladderda rank 1 grubunda kamil1991 nickini gördükten sonra demon hunter community hakkında çok olumsuz görüşlere sahibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Niye öyle diyosun. Adam bayrağımızı göndere çektirmiş. :) 91 doğumlu, adı da Kamil. Ne var yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar