kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 aquila said: kiz arkadasini dovuyo o, adam madam degil. arada sırada gerektiği kadar abi. yoksa biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 zaten pskyatr(nası yazılıyo lan bu) önermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 güven sorunları keyloggerı meşru kılmıyor. meriçlere gelesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ortamda osurup uzaklaşırsınya o hesap ama bunun kafası güzel http://www.youtube.com/watch?v=v0VkcmxdMB8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 http://www.nebilgi.com/wp-content/uploads/2014/03/277224.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ben bu buyuk sirri merak ettim. gelismeleri paylas panpa ok bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 kermit said: aquila said: kiz arkadasini dovuyo o, adam madam degil. arada sırada gerektiği kadar abi. yoksa biliyosun olsun. erkek adam döver. şimdi google dan kermit.html hazırlayacak kadar html bilgisi öğrenip nedankoya mail atıyorum. bundan sonra böyle lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 tozunu alın arada sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Quetiapin ve Lamotrigine yazıyorum. Akşamları 1 adet al ilk hafta sonra sabah akşama çevir. En kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Birak sen bu genisleri, bunlar Facebook'ta 'aykutcm berky bni tatmn etmyo .s.s' dedirten berkaylar, canberkler, lutfuler. All in one keylogger kur hatunun bilgisayarina. En temizi o. Diger dosya eklemeli olanlara illa para verecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 paradoksalkedi said: vay be. bu kadar da gelinmez lan insanın üstüne. hobi olarak stalklıyorum beyler şeyden değil yani. el alışkanlığı. anlıyorum abi ben seni go stalk acıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Theridone said: Birak sen bu genisleri, bunlar Facebook'ta 'aykutcm berky bni tatmn etmyo .s.s' dedirten berkaylar, canberkler, lutfuler. lütfü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 E said: bana ergenken keylogger yükledilerdi bizimkiler. hiç çaktırmadım. pronoya abandım. öyle bir abandım ki sonunda tiksinip sildiler. AHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 kız seni kesmiyorsa satılık afgan kızları varmış. Tam köle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 ben sıkıntıdan öğrenciyken gittiğim netkafenin bilgisayarlara yüklemiştim. msnde kelli felli adamın 30 lu yaşlarda bi adama aşkım felan dediğini görünce bi daha yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 LÜTFÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 paradoksalkedi said: (güvensizlikten değilde stalklamak hoşuma gidiyor). paradoksalkedi said: belki eski ilişkilerimde çok büyük darbeler yedim lan? belki güven eksikliği hissediyorum insanlara, güven sorunum var, psikolojik problemlerim var bu konuda. belki çok büyük bir şekilde aldatıldım, hayatımın öyle büyük bir dönemi oldu ki, öyle bir dost kazığı yedim ki kimselerle konuşamadım aylarca? anca dalga geçin, makara bakara, komiklik. ay dur laf sokalım şu çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 schoolbus kur. cdromunu ac kapa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Sen bakma bunlara dostum, stalklamaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar