Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ben çözümü söyledim lan takmadı kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 listerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Black-ice said: ben çözümü söyledim lan takmadı kimse Abi senin onerdigin seye bakicam zaten simdi cikicam tansasa gidicem bakalim var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 b,tane delete al sonra onu yut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 bu saatte nereye cikiyon ya, otur evinde kok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 köpeğe hallen bel soğukluğu ve ağız kokusuna bire bir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Todesengel said: Abi süt, maydanoz, naneli sakız hiç biri bir boka yaramıyor. Hepsi sadece ağzındaki kokuyu gideriyor. Bütün koku mideden geliyor. Soğanı, sarımsağı mideye indirmeden önce düşünecektin. aha bu, her nefesin de gelecek aşağadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 geçmiycek. freshiesin yardımı dokunur ama geçmiycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Soğan kokusundan ağız temizliğiyle kurtulursun da sarımsak kana karıştığı için koku ciğerlerinden gelir. Onun için de lavanta yağı fln var baharatçıdan alırsın 1 damla yutuyosun baskılıyor o kokuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 forum hiç bu kadar alçalmamıştı bu ne lan, yorumlara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Freshies al 3-4 tane yut 1 saate düzeltir. O arada da vivident 45 al tamamdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 git parmakla kendini(gırtlağını) kus, midendekileri çıkart,sonra git 1 sigara 1 bira iç,eski kokudan eser kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Red said: kardeş türkiye'de kaç milyon kadın var. bi tek senin kadın arkadaşın yok ya. git dişini fırçala. dışarsaysan 40 tane market var sakız al. gızla buluşuyom temalı topik açmayın arıtk nası bı nefret kustun sen öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 O koku geçmez kardeş. 5 saat sonra miğdenden ağzına bi gaz gelir. Ağzını kapatırsın gÖÖÖRRKK diye geğirmemek için, burnundan verirsin o nefesi. işte o nefes bulunduğun odaya dağılır ve odadaki herkes senden nefret eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 afiyet olsun diyerim bari ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 maydanoz suyu faydali boyle agir kokular icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 jacabo said: dürüst ol ata yetebildim seni uçururum de eşek kokuya takılmaz Aasdadsa çok çirkin yine de başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 SeaGle said: Soğan kokusundan ağız temizliğiyle kurtulursun da sarımsak kana karıştığı için koku ciğerlerinden gelir. Onun için de lavanta yağı fln var baharatçıdan alırsın 1 damla yutuyosun baskılıyor o kokuyu. Gerçekten bunca senedir makine okuyorum bu işe senin gibi yatkın olanlar çok nadir geliyor bölüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 bu adam endüstri okumalıydı ya. management skilleri çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 iyi bişey mi diyosunuz kötü bişey mi anlamadımddghfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Akhlaur said: SeaGle said: Soğan kokusundan ağız temizliğiyle kurtulursun da sarımsak kana karıştığı için koku ciğerlerinden gelir. Onun için de lavanta yağı fln var baharatçıdan alırsın 1 damla yutuyosun baskılıyor o kokuyu. Gerçekten bunca senedir makine okuyorum bu işe senin gibi yatkın olanlar çok nadir geliyor bölüme. surda bi ibne gibi bisey dedi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 vivavale said: montla sıç reklamda gloryhole varmis. yillar once bilincaltimiza islemisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Yani kötü değil de iyi demeye dilim varmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Karanfil at ağzına çiğnemeden ordan oraya savur dilinle.De çoktan bitmiştir buluşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar