Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

divxplanet

stormeagle

Öne çıkan mesajlar

İyide sadece sevdikleri şeyleri başkaları da izleyebilsin diye çeviri yapan insanlar vardı ve bu site sayesinde az ilgi gören animelerin bile çevirisine ulaşan bir kitle vardı. Tabiki dediğim animede geçerli ama farketmez bence. Bence altyazının korsan ile bi alakası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Korsanin kapatilmasini sacma bulani anlamiyorum ben de. Sacmalik nerede burada? Ingilizce konusan ulkeler disinda da korsanin en buyuk enabler'i altyazi siteleri zaten.

Eger Divxplanet sahipleri cidden korsani destekliyorsa altyazilarini tpb'ye atsin. O zaman adamdirlar. Site de ben de son girdigimde reklamliydi bu arada, iyi para kaldiriyorlardi.

en azından medeni ülkelerde korsanın en büyük sebebi para değil erişim. Tabii oralarda bu dert pek kalmıyor ama bizde netflix kalitesinin yarısına erişebilen ve o ayarda fiyat çekebilen sağlayıcı yok. Anca bir yandan evine digiturk dsmart kutusu alacaksın da öyle izleyeceksin ki dsmart'ın arşivi falan da leş bu konuda.

Hakları alıp alıp sana düzgün stream hakkı sunmazlarsa sunana yönelmen çok normal. Netflix geldi çatır çatır veriyorum parasını mesela. HBO da gelsin öyle uygun fiyata, GOT indirirsem...
Sosyal ağlarda paylaş

dıdısının dıdısı oluyor yapılan iş diyorum bende, şehirlerin suç oranlarındaki artışın en büyük nedeni varoşlar diye oralara naplam atmak gibi bir şey...

ve korsan ile savaşma konusunda fayda sağlayacak bir iş olarak da görmüyorum

@Luriel, @Flassh, @nileppezdel ben yazana kadar onlar yazmış, katılıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Korsanin kapatilmasini sacma bulani anlamiyorum ben de. Sacmalik nerede burada? Ingilizce konusan ulkeler disinda da korsanin en buyuk enabler'i altyazi siteleri zaten.

Eger Divxplanet sahipleri cidden korsani destekliyorsa altyazilarini tpb'ye atsin. O zaman adamdirlar. Site de ben de son girdigimde reklamliydi bu arada, iyi para kaldiriyorlardi.

http://www.reactiongifs.com/r/saywha.gif
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

GERGE said:

http://www.reactiongifs.com/r/saywha.gif

dsfsdf bu gif ne kedi gibi
http://i.imgur.com/VsiPr.gif
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

asgari ücret 370 dolar. korsan olmasa ne izliycek kitleler burda

VERECEK CEVABINIZ VAR BİLİYORUM AMA YİNE DE

kaldı ki Türkiye ekonomisi bariz şekilde bundan besleniyor. yani buna da verilecek cevaplar var tabi.

korsanı engellemenin de cevabı, çözümü var. ama böyle yürüyor işler burada.

divxplanet gelir elde etmiyor da yanlış. en en en kötü sunucu giderini ödeyemeyecek değil. sonuçta sitenin de kimin olduğu belli değil. canı sıkılmış ve kapatmış kimse işte sahibi
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

www.turkcealtyazi.org/

divxplanet'in çok arkasında. encode versiyonlarını bulamıyorsun. divxplanette çevrilip, buraya atılan altyazılar artık yok. bu tip sıkıntıları var. normalde 1-2 güne çıkan diziler 2 haftadır çevrilmiyor.

ben baya üzüldüm açıkçası. fifa turnuvasından, cod serverında her akşam oynadığım oyunlar ve orada edindiğim arkadaşlıklar geldi aklıma. yazık oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...