Luriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 İyide sadece sevdikleri şeyleri başkaları da izleyebilsin diye çeviri yapan insanlar vardı ve bu site sayesinde az ilgi gören animelerin bile çevirisine ulaşan bir kitle vardı. Tabiki dediğim animede geçerli ama farketmez bence. Bence altyazının korsan ile bi alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 korsan olmasaydı hala akasya durağı izliyorduk inanmıyorsanız saygı duyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 GERGE said: Korsanin kapatilmasini sacma bulani anlamiyorum ben de. Sacmalik nerede burada? Ingilizce konusan ulkeler disinda da korsanin en buyuk enabler'i altyazi siteleri zaten. Eger Divxplanet sahipleri cidden korsani destekliyorsa altyazilarini tpb'ye atsin. O zaman adamdirlar. Site de ben de son girdigimde reklamliydi bu arada, iyi para kaldiriyorlardi. en azından medeni ülkelerde korsanın en büyük sebebi para değil erişim. Tabii oralarda bu dert pek kalmıyor ama bizde netflix kalitesinin yarısına erişebilen ve o ayarda fiyat çekebilen sağlayıcı yok. Anca bir yandan evine digiturk dsmart kutusu alacaksın da öyle izleyeceksin ki dsmart'ın arşivi falan da leş bu konuda. Hakları alıp alıp sana düzgün stream hakkı sunmazlarsa sunana yönelmen çok normal. Netflix geldi çatır çatır veriyorum parasını mesela. HBO da gelsin öyle uygun fiyata, GOT indirirsem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 dıdısının dıdısı oluyor yapılan iş diyorum bende, şehirlerin suç oranlarındaki artışın en büyük nedeni varoşlar diye oralara naplam atmak gibi bir şey... ve korsan ile savaşma konusunda fayda sağlayacak bir iş olarak da görmüyorum @Luriel, @Flassh, @nileppezdel ben yazana kadar onlar yazmış, katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 GERGE said: Korsanin kapatilmasini sacma bulani anlamiyorum ben de. Sacmalik nerede burada? Ingilizce konusan ulkeler disinda da korsanin en buyuk enabler'i altyazi siteleri zaten. Eger Divxplanet sahipleri cidden korsani destekliyorsa altyazilarini tpb'ye atsin. O zaman adamdirlar. Site de ben de son girdigimde reklamliydi bu arada, iyi para kaldiriyorlardi. http://www.reactiongifs.com/r/saywha.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 bi zamanlar modlugunu yapan benim devre arkadasim feyse yazınca gordum ben huzunlendim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Yazık olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 razzRaziel said: GERGE said: Korsanin kapatilmasini sacma bulani anlamiyorum ben de. Sacmalik nerede burada? Ingilizce konusan ulkeler disinda da korsanin en buyuk enabler'i altyazi siteleri zaten. Eger Divxplanet sahipleri cidden korsani destekliyorsa altyazilarini tpb'ye atsin. O zaman adamdirlar. Site de ben de son girdigimde reklamliydi bu arada, iyi para kaldiriyorlardi. http://www.reactiongifs.com/r/saywha.gif dsfsdf bu gif ne kedi gibi http://i.imgur.com/VsiPr.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 asgari ücret 370 dolar. korsan olmasa ne izliycek kitleler burda VERECEK CEVABINIZ VAR BİLİYORUM AMA YİNE DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 tiLi said: asgari ücret 370 dolar. korsan olmasa ne izliycek kitleler burda VERECEK CEVABINIZ VAR BİLİYORUM AMA YİNE DE kaldı ki Türkiye ekonomisi bariz şekilde bundan besleniyor. yani buna da verilecek cevaplar var tabi. korsanı engellemenin de cevabı, çözümü var. ama böyle yürüyor işler burada. divxplanet gelir elde etmiyor da yanlış. en en en kötü sunucu giderini ödeyemeyecek değil. sonuçta sitenin de kimin olduğu belli değil. canı sıkılmış ve kapatmış kimse işte sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 altyazı için en iyisi bsplayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 canı sıkılmış ve kapatmış mı, ahah ulan sitenin adında divx var, yani düşün kaç senelik emek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 altyazının korsanı nası oluo abi. saçma değil mi. neyse korsan ölmez arkadaşlar üzülmeyin, yılların sitesinin kapanmasına ben de üzüldüm ama, eskisi gibi olmasa da muadili gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 altyazının korsanı nasıl oluyor derken? lisanslı dvd alıyorsun, altyazısı korsan değil. random birinin dvd'den o altyazıyı rip'lemesiyle ya da evde kendi çevirip senkronlayıp bi de internette yaymasıyla oluyor korsanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Olm etrafta db yedegi olmadigi icin cokunce kuramadilar gibi laflar dinuyo. Ciddi olamayacak kadar salak bi iddia ama insani bi an dusundurmuyo degil. Bi de opensubtitles yikti gecti bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Opensubtitles, bs player olsa nolcak. Divxplanet gibi altyazıyı upload edip amme hizmet edicek insanları toplıyacak yer olmadıktan sonra. Muadili çıkar gibi geliyor banada amma tabi divxplanetin yeri ayrıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 yalnız en bayıldığım ironidir, korsan altyazının başlangıcında "emeğe saygı, lütfen sitemizden izleyin" dfjklsdfkjlsd emeğe saygı hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 ya o da kendi çapında bi emek vermiş. yasal olmaması onun saatler harcamış olduğu gerçeğini değiştirmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 anlamadın emeğe saygı demesi epey trajikomik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Esnaf said: www.turkcealtyazi.org/ divxplanet'in çok arkasında. encode versiyonlarını bulamıyorsun. divxplanette çevrilip, buraya atılan altyazılar artık yok. bu tip sıkıntıları var. normalde 1-2 güne çıkan diziler 2 haftadır çevrilmiyor. ben baya üzüldüm açıkçası. fifa turnuvasından, cod serverında her akşam oynadığım oyunlar ve orada edindiğim arkadaşlıklar geldi aklıma. yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Esh said: Olm etrafta db yedegi olmadigi icin cokunce kuramadilar gibi laflar dinuyo. Ciddi olamayacak kadar salak bi iddia ama insani bi an dusundurmuyo degil. Bi de opensubtitles yikti gecti bunlari Bana da öyle geliyor, öyle bir şeyler okudum. Olmayacak şey değil abi, ciddi işler bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 vay anasını yıllardır bakmıyordum da, yarım yamalak ingilizcemle The O.C. çevirisi falan yapıyordum, güzel bir ortamı vardı. msn üzerinden 5 kişi dizi çeviriyorduk resmen. çok iyiydi be tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Jeeztro said: yarım yamalak ingilizcemle The O.C. çevirisi falan yapıyordum Cevirilerin niye ise yaramadigi belli oldu desene suna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 abi üni1 de falandım heralde belki 2, lisede öğrendiğim ingilizceyle yardım etmeye çalışıyordum. ilk çıktığı dönem dizinin manyak gibi talep yoktu çeviriye. dakikaları paylaşıp çeviriyorduk işte. ha sen ne demeye çalıştın anlamadım aslında fadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar