Xenus Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 said: tasarım klasik olmak zorundaydı, çünkü ben tasarımcı değilim, tasarım konusunda da bize yardımcı olacak birilerini bulamadık. neyse parası verelim dedik, şuan ki halinden daha kötü bir şey çıktı ortaya. piyasa tasarımcıları da sağdan soldan tema bulup evirip çevirip satma telaşında. ajanslarla bu işin maliyeti de abartı boyutta. bir tema alıp üzerinden gitmek zorundaydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 O tema bile değildi arkadaş. Resmen 5. sınıf blog sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 WaNTeD said: Esnaf said: bsplayer ne yapıyor ki altyazı mı buluyor evet direk uyumluları getiriyor seçiyorsun kendi indirip atıyor, 4-5 siteden kontrol ediyor this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 divxplanet.net benim tertipin sitesiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 PrudenT said: WaNTeD said: Esnaf said: bsplayer ne yapıyor ki altyazı mı buluyor evet direk uyumluları getiriyor seçiyorsun kendi indirip atıyor, 4-5 siteden kontrol ediyor this bslayerı ben sırf altyazı dl için kullanıyorum indirip potplayerla izliyorum fasdas bsplayer inanılmaz bir rahatlık ya. yıllardır divxplanete girmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 woah benden başka potplayer kullanan insanlar varmış burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 mpc en havalısı sanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 en iyisi potplayer ya. svp gömülü kullanıyorum. 120 fps ile film izliyorum. guide burda merak edene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 yıllardır işimi görüyo lan. bok atmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Eski tasarıma dönmüşler çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 https://eksisozluk.com/entry/66123971 kapanmış sekuo mu yardırdı acaba dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 yok valla parasizliktanmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 gayet güzel reklam alıyordu o site, nasıl parasızlıktan la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 bir de muazzam reklam gelirinden bahseden zevzekler var demek ki almıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 uzun zamandır zaten altyazı uzantısı ile çalışmıyor muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Bi saniye bi saniye, şaka de mi bu ? açılmıyo lan !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Çok üzüldüm ya bir yolu olsa da keşke geri getirebilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 neden reklam almiyorlardi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 dana22 said: yok valla parasizliktanmis.. seko'nun ve mark monitör'ün açtığı davalarla baş edecek parası yokmuş işte. aynı kapıya çıkıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 altyazıyı nereden indirecez lağn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 NolaxThensbane said: altyazıyı nereden indirecez lağn! abi iki dakika durun ve dusunun http://www.opensubtitles.org/tr http://www.turkcealtyazi.org/ http://www.subscene.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 www.turkcealtyazi.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 alternatifi var da en büyük commnutiy divxplanette idi. kötü oldu dağılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 cabukaltyazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar