Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bostancı-kadıkoy arası kiralık daire

barbu

Öne çıkan mesajlar

Bostancı-Kadıkoy arasında cok eski olmayan 2+1 ve ustu evlerin kiraları ne alemde? mumkunse minibus yoluna yakın olsun. bagdat caddesi ile minibus yolu arasında veya minibus yolunun ust tarafında ama yurunecek mesafede olacak sekilde. var mı hiç fiyatlar hakkında bilginiz?

sahibinden'e baktım. çok az seçenek çıkıyor. 2k civarında ufacık dandik evler var. arkadaş 1500e bulmuştu. tam minibus yolu uzerinde. ve bu evlerden daha guzel. bir anda 2k+ ya cıkmıs olamaz değil mi?

bunun dışında bir de mümkünse anadolu tarafında ulaşımı gece dahi kolay bir yer önerin. karşıdaki evler iyi bölgelerdeyse ya çok eski, ya çok pahalı. gece çıkınca içeceğimden yeni yapılan ama uzakta güzel dairelerle pek ilgilenmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

ya artsın artsın 150 lira artsın. enflasyon 2k ya çıkartacak kadar artmadı. kaldı ki arkadaşın 1500 e geçtiği dediğim ev gibi olanlar 2500e yakın. 1k mı arttı lan.

evsiz mi kalacağım.

suriyeli akını var malum. banliyölerdeki ucuz konutları doldurmaya başladıkları için nispeten daha iyi gelirli insanlar merkeze kayıyor. merkezde konut talebi arttiği için kiralar yükseliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

1250 e oturuyorum ben 3+1 site içinde

yeni değil ama bakımlı diyelim metroya yürüyerek 5 dk, minibüs caddesine 10 dk

bostancı tarafında bu aralıklarda bulursun gibime geliyor

abi hem metro 5dk, minibus 10dk nasıl oluyor. supermiş. benim derdim aslında içkili ortamlardan kolay donmek. taksim sarı dolmus, ya da bagdat caddesi-kadıkoyden rahat ulasım. taksiye 40tl bayılmayalım illa.

siteyi filan da umursamıyorum ama 2+1 veya 3+1 filan olsun iste. 100m2 civarında. 1250 super fiyatmış valla.

ev eski olmasın. mumkunse deprem sonrası filan. bir de tuvalet banyo yeni olsun.

boyle evler eskiden 1200-1500 arası bulunuyordu. geçen sene mesela. şimdi hiç bulamadım ya. saçmalık.
Sosyal ağlarda paylaş

bulunur bulunur, vakit vermen gerek

taksim sarı dolmuşlarına taksiyle 6 tl e gidiyorum, yürüyerek 15 dk falan sahil

ben bakarken de hiçbir şey yoktu birden çıkıyor işte önüme sonra. vakit kısıtlıysa problem oluyor.

ha dip not: yeni evlerde o fiyatlara imkanı yok bulamazsın gibime geliyor. ancak ataşehir tarafına çıkacaksın. bostancı zaten topyekün eski.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim ofis tam bahsettiğin aralıkta, suadiye tren istasyonundan yukarı doğru çıkarken, caddeyle minibüs yolunun tam ortasında kalıyor. kirası 1600 3+1 kileri falan var kocaman ev, çok güzel ama çok eski sağı solu dökülüyor uğraştırıyor baya. daha ufak ama daha yeni daire bulursun bu fiyata.

benim sana önerim kesinlikle küçükyalı-altıntepe taraflarına bak. hem bir sürü yeni apartman var hem yeri gayet güzel her yere yakın hem de bir suadiye olmasa da oldukça nezih yerler. minibüs yolu taraflarında 1-1.25k arasına kiralar, çok yakında araştırdım daha.
Sosyal ağlarda paylaş

GONDARCENGIZ said:

http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-avatantaj-emlak-tan-ziverbeyde-kombili-2-plus1-bekara-olur-158147745/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-minibus-caddesine-1-binada-firsat-3-plus1-daire-157936413/detay

Bunlardan biri 31+ yasında ev, digeri de zemin kat. Em eski, zemin kat pek istemiyorum hem seni fiyatlar zemin eya 31+ yasında ev çekiyorlarsa bi sittirsinler. Yepyeni eve hayvan gibi de iyi apartmana 1500 veriyor arkadas minibüs yolu üzerinde. 1k etmez asla bu onun yanında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...