Biyik Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 -Deno- said: Biyik said: arkadaş bi tane ispanyol herife gidiyor baya iyiymiş adam istersen mekanın yerini, ismini falan öğrenirim. uyar, benim ismen duyduğum coşkun şakre bir de izmir'de ludo mu ne diye bi kadın var. coşkun şakre de aslında hala izmir'de de, çizen bayan'a da geliyor ayda 9-10 gün, detaylı bir iş varsa yapıyor diye biliyorum. danny garcia - inkstanbul artcore - moda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 dövme yaptırmayın. günah/mekruh. abdestiniz geçerli olmuyor. boyalar deri gözeneklerini tıkadığı için o bölge tamamiyle ıslanamıyor. true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 İzmir'de Luba Goldina var. Gayet güzel çizen bir hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 TR'de dövme yaptırılmaz. TR'de ki artistler ancak amatör eğlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 dimi ya. dövme yaptırmak için tur düzenleyelim. italy tattoo tour. only 499 eur + tax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Sinan Hanol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 http://www.katvond.net/ ben buna yaptırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Dworgian said: dimi ya. dövme yaptırmak için tur düzenleyelim. italy tattoo tour. only 499 eur + tax Memlekette düzgün dövmeci var ama olmasaydı yapılırdı abi, vücudunda sürekli kalacak bir şeyin en iyi olması için masraftan kaçınmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ben 4 sene önceki sevgilimin ismini yazdırmıştım. ayrıldık sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Boşver abi sana kız mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 bu adamın işlerini çok beğeniyorum ben. 2.yi para toplayabilirsem burada yaptırabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ya şu büyüklükte bir dövmeyi ne kadara yapıyorlarki ? https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t31.0-8/q71/s720x720/1780999_593056064105842_238330823_o.jpg bunda çok fazla detay var ama bu kadar ağır detay olmayacak mesela. kaç paradırki acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 10k $ Amerikada iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ARKADAŞLAR EĞER DERİNİZE DÖVME YAPTIRIRSANIZ ABDEST ALAMADIĞINIZDAN DOLAYI SÜREKLİ CENABET GEZERSİNİZ VE CENNETE GİDEMEZSİNİZ, BUNUN FARKINDALIĞINDA OLARAK YAPIN NE YAPACAKSANIZ, 10 BIN DOLARLA BITMIYOR ETERNAL IZDIRABI VAR BUNUN CEHENNEMDE saygılar, esen kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 cehennemden yaziyorum, bingildak hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Esh said: 10k $ Amerikada iyisi komple koluma yaptırıcamda ucuzmuş lan 10bin dolarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Komple koluna yaptirman icin once komple kol yapman lazim. Sen de benim gibi tuysikletsin amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 niye abi zayıf adam dövmesi bile yapıyolar. fiyatıda bileğinin çapına göre hatta. daha ucuza gelir lan düşünsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Xaenin said: Dworgian said: dimi ya. dövme yaptırmak için tur düzenleyelim. italy tattoo tour. only 499 eur + tax Memlekette düzgün dövmeci var ama olmasaydı yapılırdı abi, vücudunda sürekli kalacak bir şeyin en iyi olması için masraftan kaçınmamak lazım. tabii abi öyle de tüm türkiye içinde düzgün dövmeci yok demek büyük bi laf bence. ondan geyiğe vurdumdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Danny Garcia Tattooer. Bu adamın çalışmalarına bi bak derim. Uzun zamandır takip ediyorum. Gerçekten başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Gıyabımda konuşup Roberto Carlos bacağımı koymuşsunuz. Ayıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 ahahah abi tavuk geldi aklshdglkahsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Lord_Argos said: TR'de dövme yaptırılmaz. TR'de ki artistler ancak amatör eğlendirir. yanlış hatırlamıyorsam senin bi resminde antalyada kınayla yapılmış tarzında dövme yok muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Boyama işini de bitirdik dün. İsteyen varsa uygun fiyata yaptırırık http://imgur.com/fNbjWdg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Ne tarz bir dövme yaptırmayı düşünüyorsun. Dövmeci seçiminde yaptırmaya niyet ettiğin şeyin tarzına uygun biri ile çalışmak en önemli konulardan biri. Yaptırmak istediğin şeyi belirlediysen yaptırmak istediğin dövmeciğin sanatçının yaptığı işlerlerle karşılaştırarak tam verimli bir sağlama alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar