Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 rajas of india çıkış tarihi 25 mart olarak açıklandı, beraberinde nihayet türk facepack ve unitpack de geliyor. (:D bu başlıktan devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 2 senede bir 4 karımı da öldürüp 4 tane daha alıyorum bulgaristandan vs. sarışın. kafam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 hamile kalanı da öldürüyorum abi. 9 ay bekleyecek değilim kimse kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Türk facepackten haberim yoktu. Helal (tu) Haritanın büyümesiyle Moğol, Selçuklu ve Timur akınları filan değişikliğe uğrayacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 o konuda birşey görmedim ama sibirya filan da ekleneceği için türklerin at koşturabileceği yerler artmış olacak. yama notlarında vardır belki birşey. roi fiyatı old gods kadar olacakmış sanırım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 ben bu sefer çıktığı gibi almayacağım. Zaten büyük harita gelecek, orada türklerle falan oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Roqq said: Haritanın büyümesiyle Moğol, Selçuklu ve Timur akınları filan değişikliğe uğrayacak mı ? Seljuk and Timur start as courtiers with special events to encourage their rise to power, rather than appearing as horde leaders. The Mongols function largely as before, although starting further east. http://www.ckiiwiki.com/Rajas_of_India Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 ilginçmiş, hangi hanedanın saray mensubu olacaklar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 cizıs gives military advice +20 martial sdfsf bundan sonrada isa ''cathar'' ol dedi eleman cathar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Bu ara bi world conquest'e daha gidesim var. Türklerle world conquest oluyor mu, selçukluları demiyorum, step göçebeleri olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 rajas of india çıkmış. patchle beraber harita büyümüş. değişik tarihlerde hindistan civarlarında bi dolu türk krallık var. eski dlcler de %75 indirime girmiş gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 türk unit & portre paketleri de çıkmış, çok sıkışık zamana geldi ama. haftaya da aow3 filan var, napacaz. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Oyun steamde indirime girmiş yinede acaip çok dlc var kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 al gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 daha önce de yazdım hepsini almanın bir alemi yok bence. Zaten dlc'lerin getirdiği dinamikleri koyuyorlar dlc'yi almasan bile. Alırsın oynarsın, beğenirsen devamını alırsın. Yani atıyorum fransa'da bir dük olarak oynamak için hiç bir dlc'ye ihtiyaç yok esasen. Müslüman olacam dersen dlc'sini alırısn, venedik taciri dersen onun dlc'sini alırsın, viking'in ayrı. Bunlar oyuna yine ekleniyor dlc'siz de sadece sen oynayamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 dlc konusunda fışkısını çıkarmışlar maşallah, bu kadar da olmaz, bi kere takip bile edemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 steam'in cart'a dlc eklerken "sahip olmadıklarımı ekle" gibi bir seçenek koyması lazım, tek tek uğraştırıyor gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ya evet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 sizi buraya alalim: http://www.enhancedsteam.com/ firefox ve chrome eklentisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 abi son patchten sonra oyun railroad tycoona dönmüş ya.bütün court tren yapıyo. benim adam beceriksiz oğlunun ve gey kardeşinin karılarına,başpiskopos benim karıya,öbür oğul bilmem kime falan.kim kimin çocuğu belli değil resmen. hani mesela bide benim ikinci çocuk benden değil başpikoposun yumurtlaması ama kekoman adamım kendinin sandı bide. got da bukadar tren yok valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 şu arkadan iş çeviren derebeylerini hapise atıp çürümelerini izlemekten aldıgım hazzı başka bi oyundan alamadım safgsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 sen kralının arkasından iş çevirirken iyiydi ama :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 ExtraJudical said: şu arkadan iş çeviren derebeylerini hapise atıp çürümelerini izlemekten aldıgım hazzı başka bi oyundan alamadım safgsadf Oğullarıyla ara iyi olunca daha bi güzel oluyor haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 son of abrahamsta yahudi devletini kurmak için kimi sececez oyunda. Ben devletlerden öyle bir şey göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Roqq said: Oğullarıyla ara iyi olunca daha bi güzel oluyor haha. http://images4.fanpop.com/image/photos/18200000/Ned-Theon-game-of-thrones-18214794-960-540.jpg :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar