Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crusader Kings 2 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rajas of india çıkış tarihi 25 mart olarak açıklandı, beraberinde nihayet türk facepack ve unitpack de geliyor. (:D

bu başlıktan devam edelim.
Mesaj tarihi:
Türk facepackten haberim yoktu. Helal (tu)

Haritanın büyümesiyle Moğol, Selçuklu ve Timur akınları filan değişikliğe uğrayacak mı ?
Mesaj tarihi:
o konuda birşey görmedim ama sibirya filan da ekleneceği için türklerin at koşturabileceği yerler artmış olacak. yama notlarında vardır belki birşey.

roi fiyatı old gods kadar olacakmış sanırım bu arada.
Mesaj tarihi:
Roqq said:

Haritanın büyümesiyle Moğol, Selçuklu ve Timur akınları filan değişikliğe uğrayacak mı ?

Seljuk and Timur start as courtiers with special events to encourage their rise to power, rather than appearing as horde leaders. The Mongols function largely as before, although starting further east.

http://www.ckiiwiki.com/Rajas_of_India
Mesaj tarihi:
rajas of india çıkmış. patchle beraber harita büyümüş. değişik tarihlerde hindistan civarlarında bi dolu türk krallık var.

eski dlcler de %75 indirime girmiş gözüküyor.
Mesaj tarihi:
daha önce de yazdım hepsini almanın bir alemi yok bence. Zaten dlc'lerin getirdiği dinamikleri koyuyorlar dlc'yi almasan bile.

Alırsın oynarsın, beğenirsen devamını alırsın. Yani atıyorum fransa'da bir dük olarak oynamak için hiç bir dlc'ye ihtiyaç yok esasen. Müslüman olacam dersen dlc'sini alırısn, venedik taciri dersen onun dlc'sini alırsın, viking'in ayrı. Bunlar oyuna yine ekleniyor dlc'siz de sadece sen oynayamıyorsun.
Mesaj tarihi:
steam'in cart'a dlc eklerken "sahip olmadıklarımı ekle" gibi bir seçenek koyması lazım, tek tek uğraştırıyor gereksiz.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi son patchten sonra oyun railroad tycoona dönmüş ya.bütün court tren yapıyo.

benim adam beceriksiz oğlunun ve gey kardeşinin karılarına,başpiskopos benim karıya,öbür oğul bilmem kime falan.kim kimin çocuğu belli değil resmen.

hani mesela bide benim ikinci çocuk benden değil başpikoposun yumurtlaması ama kekoman adamım kendinin sandı bide.

got da bukadar tren yok valla.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ExtraJudical said:

şu arkadan iş çeviren derebeylerini hapise atıp çürümelerini izlemekten aldıgım hazzı başka bi oyundan alamadım safgsadf

Oğullarıyla ara iyi olunca daha bi güzel oluyor haha.
Mesaj tarihi:
Roqq said:

Oğullarıyla ara iyi olunca daha bi güzel oluyor haha.

http://images4.fanpop.com/image/photos/18200000/Ned-Theon-game-of-thrones-18214794-960-540.jpg
:)-D
  • Yeni Oluştur...