Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Ayrı bir canlı gibi adeta, bağımsızlığını isteyebilir referandumlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 sequo ya ilk defa hak veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Memelerden önde göbek lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 bunun bi de py olduğunu düşün, daha projenin ilk gününden iletişimin kötü diye seni şikayet ettiğini düşün, 3. gününde "çalışma hızın bu kadar yavaşsa yollarımızı ayıralım" diye tehdit ettiğini düşün. hayır camdan aşağı ittiricem, en az 5 araba parçalanıcak, yazık günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 lan o ne ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 1.80, şişman ve yüzü güzel birine yatırım yaptım ben. ilerde lazım olur köşede dursun sdfdsfsd şişmanları sevmiyorum. bence afrika'daki aç insnalar için toplanıp kıyma yapılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Red said: 1.80, şişman ve yüzü güzel birine yatırım yaptım ben. ilerde lazım olur köşede dursun sdfdsfsd şişmanları sevmiyorum. bence afrika'daki aç insnalar için toplanıp kıyma yapılmalı. o yatırım geri dönene kadar kız yaşlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 aktiftablet said: bunun bi de py olduğunu düşün, daha projenin ilk gününden iletişimin kötü diye seni şikayet ettiğini düşün, 3. gününde "çalışma hızın bu kadar yavaşsa yollarımızı ayıralım" diye tehdit ettiğini düşün. hayır camdan aşağı ittiricem, en az 5 araba parçalanıcak, yazık günah. Taş gibi hatun olsa dibinde ayrılmazsın ama di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Masakari said: aktiftablet said: bunun bi de py olduğunu düşün, daha projenin ilk gününden iletişimin kötü diye seni şikayet ettiğini düşün, 3. gününde "çalışma hızın bu kadar yavaşsa yollarımızı ayıralım" diye tehdit ettiğini düşün. hayır camdan aşağı ittiricem, en az 5 araba parçalanıcak, yazık günah. Taş gibi hatun olsa dibinde ayrılmazsın ama di mi? sinir bozucu her yerde sinir bozucu ama taş gibi hatunu en azından mazereti var o özgüven için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Sequo said: Abi bugün facede karşıma çıktı bide poz vermiş nasıl bir özgüvendir bu kişilik hödöleri için gözleri falan kapadım. Bu nasıl bir özgüvendir lütfen biri gelsin açıklasın? Hayır yiyorsun madem hala niye iyi bi bok yapiyormuş gibi paylaşıyorsun??? http://i.imgur.com/w4Zaiyj.jpg http://youtu.be/Bm9TNQPpPVk?t=1m55s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 şaka maka adam karısının kız kardeşinin ifşa etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 işte zenginlerin aile ilişkileri. demek ki daş gibi olsaydı üf benim baldız da daş gib ha diye konu açacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 şişman olmayıp özgüvensiz olmaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 arkadaşlar şişman var şişman var şimdi. bi gabe newell, john goodman, goldbären ile tek vasfı yemek yemek olan yengeyi kıyaslamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Baldız baldan tatlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 yalnız i,şlk posta acı bir gerçeğe parmak basmış seq.. doğuruyor lan.. bunu da.. evet var öyle insanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 totemic said: şaka maka adam karısının kız kardeşinin ifşa etmiş. Yok o değil bu resimdeki. Bu apayrı facede karşıma çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Sequo said: Abi bugün facede karşıma çıktı bide poz vermiş nasıl bir özgüvendir bu kişilik hödöleri için gözleri falan kapadım. Bu nasıl bir özgüvendir lütfen biri gelsin açıklasın? Hayır yiyorsun madem hala niye iyi bi bok yapiyormuş gibi paylaşıyorsun??? http://i.imgur.com/w4Zaiyj.jpg abi birkaç sorum var a) baldız kaç yaşında? b) kaç yıldır evli? c) evlendiğinde kaç kiloydu? d) kocası neler hissediyor? e) kocası kaç kere Ukrayna, Rusya taraflarına gitti ya da gitmeye çalıştı? edit: Haa resimdeki bahsi geçen baldız değilmiş. edit 2: suratı tam göremesem de o sırıtış birşeyleri yumruklama isteği uyandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?20,7940379,page=1 şurda var baldız açıklaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar