souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Şu oyunda guilde girmeden oynamak mümkün mü ? Belli bir yerden sonra tıkanıyor mu insan solo ile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Guildde çok daha rahat edersin orası kesin. Ve evet tıkanırsın. Bazı bossları yaratıkları dungeonları tek başına kesmen gerçekten çok zor. Ya etraftaki adamlarla party kuracaksın ya da guild. Veya kendime inancım var dersen 2-3 yılar ormanda domuz keserek lvl kasabilirsin. Bkz: https://www.youtube.com/watch?v=WgvTgV5EoGY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 hattok said: Piyasaya deli gibi Uncommon pine log ve rare pine log sürdüm. 99 tanesi 35k dan temizdi valla hepside xd Oyunda sadece yarrrratık keserek de kasabiliyorsun ama gathering ile bu kasma 3 4 katına cıkıyor. Healersanız işiniz zor ama fire mage ile Tek basına Blue dungeon'a girip yavaş yavaş ilerleyebiliyorsun. Meteor+ firewall taktiği ile xd her yaratıktan 2k ya yakın silfır düşüyo. Edit kıyak bi grup buldum 2 kişi T5 T6 qesiyoz paso T5 HELLER oldum sonunda. Az kaldı Light platemail da giyecem 70k sora xd her yaratıktan ortalama 200 + premium alıyorum temiz valla xd deny var mı? level atlayınca hp mana fulleniyor mu? iyi hellemeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Guildsiz oynanır, her nekadar t3 t5 arasında lumber ı aynen bu videodaki gibi kasmış olmasamda :) her alanda böyle diyemeyiz. Her guildle değil ama derli toplu birbirine yardım eden insanların olduğu bir guildde çok rahat ve keyifli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 şimdi hepiniz f2p oyuna para mı verdiniz? o kadar mı iyi? ne zaman release olacak f2p olarak bende merak ettim baya, mmo olduğu için para veremem ama şu aşamada malisif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 tahmini 3 ay sonra cb bitmesi planlanıyor. para verenlere ek özellikler var doğal olarak. easly access, at ev vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Lectre said: şimdi hepiniz f2p oyuna para mı verdiniz? o kadar mı iyi? ne zaman release olacak f2p olarak bende merak ettim baya, mmo olduğu için para veremem ama şu aşamada malisif. Ben archage e de para vermiştim hayatımda harcadığmı en iyi paraydı. Kimse yanlış anlamasın ama oyun pahalı oldukça kalite artıyor. Archage aplha serverı çok başarılıydı bu oyunun ilk iki gününde chat muhabbet eden soru soran insanlarla doluydu üçüncü günden beri sadece Yeniçeri Guildi alıma başlamıştır. Son Osmanlı guildi en büyüktüktür. TSK pro oyuncuları bekliyor spamları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 archeagei bende çok beğenmiştim, sonra çok üzüldüm geldiği duruma ve bıraktım, çok eğleniyordum halbusi, hatta şimdide indirebilirim oynayan sayısı durumları ne bakmak lazım. ama bunda beklerim ben ya, hiç hoş durmuyor kamera açısı oyun motoru vs benlik değil :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Oyunu yeni alacaklar. Çok fazla grind var ve bayıyor. Bunu bilerek alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 grind nasıl bi grind ama. sürekli aynı mapta yapıyorsak çekilmez. ama mekanlar dungeonlar vb vb sürekli değişiyorsa yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 ulan gene t5 setle yattım dungeon'da mal dps'ler yüzünden oyunda pve diye bişey yok anasını satıyım pvpve direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Mavi dungeon er meydanı, çok iyi ve aç gözlü olmayan bir grup lazım. Asla arkanda mob pop lamasına izin vermemen gerekiyor aksi taktirde t5,6,7 gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Random insanlarla asla mavi dungeon yapmam. Çok dilim yandı asla yapmıyorum ya. Suanda Singularitydeyim sanırım bu guild patlicak koca koca adamlar birbirleri ile kapışıyormuş sadf :D Bence kesinlikle alıp cb oynayın cünkü o kadar cok hata yapmışım ki burda deneme imkanım oldu ve işin güzeli herkeşin ÇARI sıfırlanacak. :D neyse hepsi deneyim oldu ve Kendime bi guide çıkarıyorum ne yapılmalı ne edilmeli diye. İhtiyacım olanlar ne, hangi skiller üzerinde yoğunlaşacağım, hangi yemeği yemeliyim vs pvp,pve de nasıl nerde durmalıyım oynamak istediğim class ne bunların hepsini burda test edicem. Arcane ve druidler cok fazla talep görüyormuş destek rolünde mesela. Archerlar fazlasıyla op (her oyunda olduğu gibi) işin pve pvp kısmı çok zahmetli zerg fest gözükse de ne yapacağını bilen 5 kişilik grup çok rahat random 30 kişiyi keser. ÇOK RAHAT ABARTMIYORUM GERÇEKTEN DAOCTAKİ GİBİ PVP Bİ NEVİ MEZ SONRA FIGHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Yahu 2 betada oynadım hala release de ne oynasam karar veremiyorum ayar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 abi birisi arcane'i aklıma soktu resmen healerdan soğudum :D Çok çip bi pathmiş arcane lan! deli oyunlar olur ajhkdsfhj XDDDD Arcanede nasıl bi buldit yapabilirim diye düşünüyorum :D aslında stealth arcane güzel olabilir ama bu sefer Verceği armor cok azalıyor :D Düşük heal + stealth çok güzel olabilir aslında pasifi de güzel leather'ın hem OFFOFFFF NE OYNİCAM YAAA DELİRCEM XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 yanlıs post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Ben greathammer heavy plate master race ya. Gerisi teferruat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 olayın ne ki ? : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Yeni update gelmiş Righ click en çok dikkatimi çeken özellik. Tablet dışı yenilikler getirecekler demekki.... said: Aurelius Update - Mid December With lots of great feedback reaching us from all Founders, we are happy to announce the first game update during the Closed Beta, including the following new features: Quality of Life. Right click movement, forced combat mode, chat. Keepers of Albion. New gateway dungeons, bosses and mobs. Safe Zone Hellgates. Try out hellgates with yellow zone PVP rules. Combat. 10 new spells with unique characteristics. Christmas Specials. Santa hats and lots of other surprises. https://albiononline.com/en/news/aurelius-announcement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 YOLO TURKS olarak yeni bir oluşum içine girdik. Ortalama 23-24 yaş hardcore ve semi-hardcore oyuncularla kuruluyuz. Olgunluk ve ciddiyet konusunda sıkıntımız yok. Guildin genel tier seviyesi T4.2 şu anda. TS3 serverımız da mevcut. Bizim gibi oyunu ciddiye alan, oyun teorilerine kafa yormayı seven herkesi bekleriz. Oyun içinde Xeuth nickine whisp atarak bilgi alabilirsiniz. Bir Singularity veya The Balta olamasak da daha samimi bir guildiz :) Bu arada şu mavi dungeon ile ilgili soru işaretlerinizi gidereyim, her partye hammer kullanan bir tank mutlaka lazım bence, diğer türlü aggro kaçırma ihtimaliniz çok çok yüksek. Unutmadan: 2H Mace > 2H Axe > Diğerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Abi oyundaki türkler cidden sıkıntılı.Anlamak istemiyorlar dediğim hiçbir şeyi. Adamlar hep uç. Ya heavy tank olcan ya damager olcan ortası yok adamlar için. Hiç daoc oynamamış adamlarla oyun oynuyorum gerçekten. Healer koruma desen ne arar. Ya ben cok güzel bi build buldum melee build. Kamikaze Kafa leather Chest Light Bot leather Alan stun/snare/root yapan silah Şöyle ki bottan gelen %120 movement speed, Kafalıktan aldığın 5 saniyelik cc immune ve Blink ile direkt adamların içine girip mezliyorsun adamları gerisi takım arkadaşlarında. %5 pasif movement da var oyş yeme de yanında yat. Çok makul duruyor. Ayrıca cok güzel silah özellikleri varmış ya. Pikeda harpoon var atıyon adama tutarsa kucağa alıp dayaklıyonuz :D Glaive ile skili kullandığında adamı Arkana atma var. Yani adamı kazığa sokup geriye fırlatıyotsunuz :D eski atari oyunlarındaki gibi :D Kamikaze çok efektif olur diye düşünüyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Ben yeni satın aldım giricem birazdan oyuna. Var mı tavsiyeniz en hızlı nasıl öğrenilir falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 ben çarı satıyom isteyen varsa ucuza denemek WİSP ME. 50 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 t4.2 kasmak icin iyi farmspot soyleyebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar