Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online #2

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

akirafes said:

bu oyun free olmıyacakmı ? ben öyle biliyordum .
Hatta p2w diyorum hala ama .

p2w değil galiba. oynamadım daha, video izledim bugün biraz, oradan öğrendiklerimi yazıyorum. oyunda iki adet currency var. birisi silver, upkeep ödüyorsun alışveriş yapıyorsun bununla falan. in game currency bu. diğeri de gold, bunu baya gerçek dünya parasıyla satın alabiliyorsun. goldun olayı şu: goldu silvera dönüştürüp in game itemları satın alabiliyorsun. yani bir nevi gold sellerlık yapıyor oyunu yapan firma. bunun dışında bir olayı var mı goldun bilmiyorum. bence p2wlik bir durum oluşturmaz bu.

bi de bir tahmin yürüteyim. oyunda bi tek insan var oynanabilir ırk olarak. fakat başka başka raceler de gelecekmiş ileride, cüce elf falan gibi, bunları unlock etmeyi parayla satabilirler diye düşünüyorum.

oyunun pvpsinde full loot var, sanmıyorum ki p2w yapsınlar. patlar gibime geliyor öyle olursa. bekleyip görcez.
Sosyal ağlarda paylaş

50 dolarlık bi tane founder pack daha var, onu alırsan summer alphaya katılabiliyorsun, buradan bak:

https://albiononline.com/en/founderpacks

30 dolarlıkta summer alpha yok (şimdi oynayamazsın yani, alpha süreci var şimdi), closed betaya girersin onunla, illa alphada oynayacam diye derdin yoksa ondan al

50 dolarlığın detayları.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk hellgate'imi yaptım bugün. hellgate atmosfer olarak tam diablo2 act 4. 5v5 combat garanti gibi bişey zaten içerde 2 kişi kestik gerisi kaçtı boss'uda indirdik. eğlenceli baya high tier item craft etmek için gerekli soul'lar sadece hellgate'lerden düşüyor. oyun bi şekilde seni o full loot'lu pvp'ye sokuyor yani eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

aralıkta 30$ a tertemiz girersiniz. eğer oyunun development sürecine katkınızın olması gibi bi gayeniz yoksa anlamsız 50-100$ vermek. zaten bu packlerle gelen şeyler oyunun ilk 3-4 günlük kısmında rahat etmenizi sağlayan şeyler. o verilen armoru oyunun başında 1 saat giydim heralde o kadar daha sonra kendi armorumu craftladım zaten. breeding'le besleyip büyüttüğün saddle taktığın en basit at tier 4, 100$ packte gelen at tier3 öyle diyim.

ToL iyi güzelde çok amatör kalıyor bu oyunun yanında.

bu arada belli başlı npc'ler dışında oyunun başlangıç townları dışında 1 tane bile server-side npc yok oyunda. bütün şehirlerde araziler var araziyi satın alıp üstüne ne bina istersen dikiyorsun. istersen cloth crafter binası dikersin istersen carpenter dikersin wood refinement için ve ücretlerini kendin belirliyorsun serbest rekabet adam seninkinin yanına aynı binayı dikip yarı fiyatına craft/refine servisi verebiliyor. adamın teki tavern yapmış mesela:

https://albiononline.com/en/news/zetecua-tavern-tales-of-albion

oyunda goat kebab diye food var. release'de kebabcı açıp işletcem müşterilerim şimdiden hazır sdf. farmlarımı kurcam önce orda full mısır yetiştirip yavru keçileri besliyip büyütüp kesip kebab yapıp satıcam sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...