Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 akirafes said: bu oyun free olmıyacakmı ? ben öyle biliyordum . Hatta p2w diyorum hala ama . p2w değil galiba. oynamadım daha, video izledim bugün biraz, oradan öğrendiklerimi yazıyorum. oyunda iki adet currency var. birisi silver, upkeep ödüyorsun alışveriş yapıyorsun bununla falan. in game currency bu. diğeri de gold, bunu baya gerçek dünya parasıyla satın alabiliyorsun. goldun olayı şu: goldu silvera dönüştürüp in game itemları satın alabiliyorsun. yani bir nevi gold sellerlık yapıyor oyunu yapan firma. bunun dışında bir olayı var mı goldun bilmiyorum. bence p2wlik bir durum oluşturmaz bu. bi de bir tahmin yürüteyim. oyunda bi tek insan var oynanabilir ırk olarak. fakat başka başka raceler de gelecekmiş ileride, cüce elf falan gibi, bunları unlock etmeyi parayla satabilirler diye düşünüyorum. oyunun pvpsinde full loot var, sanmıyorum ki p2w yapsınlar. patlar gibime geliyor öyle olursa. bekleyip görcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 şimdi paket alıp girebiliyor muyuz, girsek de 1 hafta (ya da belli bir zaman) sonra wipe gelecek yaptıklarımız sıfırlanacak mı? oyniyim diyorum topici okurken herkes şimdi girme/alma dur diyodu, ne durumda oyun şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 ben yüz doları basıp giriyorum akşam, 15 gün 15 gündür, oyunu öğrenirsin, sonra closed beta varmış, closed betadan sonra da wipe gelir, open betaya geçilince bi daha sıfırdan başlayacaksın zaten, open betaya kadar bekleyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 100$ değil de diğerlerinden de alsak girebiliyo muyuz yoksa illa 100$'ı basmak mı lazım şimdi girmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 50 dolarlık bi tane founder pack daha var, onu alırsan summer alphaya katılabiliyorsun, buradan bak: https://albiononline.com/en/founderpacks 30 dolarlıkta summer alpha yok (şimdi oynayamazsın yani, alpha süreci var şimdi), closed betaya girersin onunla, illa alphada oynayacam diye derdin yoksa ondan al 50 dolarlığın detayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 hay allah ya digitürk alacaktım bu ay... beta ne zaman biliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Digitürk al, Van Persie gelmiş sen Albion diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 ilk hellgate'imi yaptım bugün. hellgate atmosfer olarak tam diablo2 act 4. 5v5 combat garanti gibi bişey zaten içerde 2 kişi kestik gerisi kaçtı boss'uda indirdik. eğlenceli baya high tier item craft etmek için gerekli soul'lar sadece hellgate'lerden düşüyor. oyun bi şekilde seni o full loot'lu pvp'ye sokuyor yani eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 beta zamanları naısl şuan 29'unda kapanacak serverlar kesin mi? bide ne zaman açılacak tekrardan? sıkıntıdan buna da vericez paraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 ay sonu kesin kapanıcak diye bişey yok ama offical olarak 1 aylık beta. eğer gerekli görürlerse uzatabilirler uzattıkları olmuş daha önce. beta için aralık diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Abi şimdi atıyorum ay sonu kapandı, Aralık'ta mı açılacak bir daha? Tüm kapanışlarda da reset yiyor di mi server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 evet aynen öyle. baya temkinli geliştiriyolar oyunu ve oyuncu feedbacklerine çok önem veriyolar. oyun baya baya olmuş durumda şu şekliyle release olsa olur aslında. baya temkinli feedback'e dayalı bi development var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Kapansın oyunsuz kalın . Benim almadagım olmadıgım oyun kimseye yar olmasın. Bir şuna paraya kıyamadım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 15 gün içinde 50$ vermem ya kusura kalmasınlar. Aralık'a kadar bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Aynen bende kıyamadım,Tol patlarsa mecburen alıcam gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 aralıkta 30$ a tertemiz girersiniz. eğer oyunun development sürecine katkınızın olması gibi bi gayeniz yoksa anlamsız 50-100$ vermek. zaten bu packlerle gelen şeyler oyunun ilk 3-4 günlük kısmında rahat etmenizi sağlayan şeyler. o verilen armoru oyunun başında 1 saat giydim heralde o kadar daha sonra kendi armorumu craftladım zaten. breeding'le besleyip büyüttüğün saddle taktığın en basit at tier 4, 100$ packte gelen at tier3 öyle diyim. ToL iyi güzelde çok amatör kalıyor bu oyunun yanında. bu arada belli başlı npc'ler dışında oyunun başlangıç townları dışında 1 tane bile server-side npc yok oyunda. bütün şehirlerde araziler var araziyi satın alıp üstüne ne bina istersen dikiyorsun. istersen cloth crafter binası dikersin istersen carpenter dikersin wood refinement için ve ücretlerini kendin belirliyorsun serbest rekabet adam seninkinin yanına aynı binayı dikip yarı fiyatına craft/refine servisi verebiliyor. adamın teki tavern yapmış mesela: https://albiononline.com/en/news/zetecua-tavern-tales-of-albion oyunda goat kebab diye food var. release'de kebabcı açıp işletcem müşterilerim şimdiden hazır sdf. farmlarımı kurcam önce orda full mısır yetiştirip yavru keçileri besliyip büyütüp kesip kebab yapıp satıcam sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Bana key lazım, key lazım bana, çok oynayasım var, 5 yıl oynayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RagnarLothbrok Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 ilk ben yazdım key lazım die mk sana ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 ahahah güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 lectre özel mesaj ile yolladım keyi 100 dolarlıktan kaldı sadece, onu attım, değerini bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 uçurdum da uçurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 bingildak said: lectre özel mesaj ile yolladım keyi 100 dolarlıktan kaldı sadece, onu attım, değerini bil neden trollüyorsun beni :< cidden oynayasım var baya mmo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 bingildak said: lectre özel mesaj ile yolladım keyi 100 dolarlıktan kaldı sadece, onu attım, değerini bil Bılgıldak bir bana key vermedin gitti ya. Her saat başı acıyorum mailimi acaba Degerli bıngıldak bana key göndemişmi diye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 yok bendede komik yapmış merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 of bugün ki update'le yeni zone'lar dungeon ve raid'ler eklemişler. iyice manasız bi hal almaya başladı oyun. manası yok bu kadar güzel oyun yapmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar