csubasi Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Begenmedigimiz mekanikler icin baski yapariz , degisir . Ben oynarim ama beraber olacaksak! Toplarim, keserim, yaparim usenmem hepsini de kasarim , olursem kosarim , grupta kalabalik yaparim , arada heal atarim , loot ceker kacarim Fakat bugun girdim tek ben online playerim guildde. Biraz pambuk topladim ciktim
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Abi sandbox olması eziyet cekecegimiz anlamına gelmiyor ki. ui degismeli, harita ve mobların yerleri degismeli. ya dungeon dısında mob olmayacak, ya da karakterin 20 katı buyuklugundeki agacın arkasında fire mage ve boar saklanmayacak. geberince loot olsun tabi ama bari tool'lar kalsın. resource depolamadıysan (ki depolayacak yerin olmuyor zaten pek oyunun basında) axe, pick, hammer bastan kasman gerekiyo. oyuna yeniden baslamıs gibi oluyosun, save almayı unutmus gibi. degismesi gereken cok sev var keyif alabilmem icin. beta baydı. release oldugunda bakarım artık, kafama yatarsa oynarım ama sanmıyorum.
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Aynen bende Full t4 Set, tool yapıp sonra ölünce sıfırdan t1 tool yapmak gerekince hass deyip bıraktım.harita yüzünden zindan çıkışında ölmeden kaçmak imkansız gibi bişi, kimse lootlamasa bile en fazla 2-3 malzeme kurtuluyor.
knoxville Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 abi o mekanikler değişmezse zaten oynayan kalmaz memnun olmadığınız noktaları suggestions kısmına yazın uoda bile bu işkenceyi çekmedim nub günlerimde
hadibea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Merak ettiğim birşey var. Şimdi şehirdeki kasa 20 slottu sanırım, çadır kurunca oradaki kasa kaç slotlu oluyor? Bu slot işi gerçekten can sıkıcı, 50 slot bile olsa hiç bir şekilde stok yapamayız. Bu yüzdende dediğiniz gibi t4 itemlerle ölünce hop en baştan kasacaksak 1 tane adam kalmaz oyunda.
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Bir de elimizde kalan territorynin çıkışı yok, saçmalığa gel.
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 miyaw33 said: Aynen bende Full t4 Set, tool yapıp sonra ölünce sıfırdan t1 tool yapmak gerekince hass deyip bıraktım.harita yüzünden zindan çıkışında ölmeden kaçmak imkansız gibi bişi, kimse lootlamasa bile en fazla 2-3 malzeme kurtuluyor. bi kere yattın mı üstündekilerin yarısından çoğu trash oluyor pazar günkü ragequitten beri oynamıyorum ben
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 noldu la bu? login e bastıktan sonra kalıyor ekran öyle
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 alpha test bitti yeni alpha testi bekliyoruz.
Thulan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Yeni Alpha Test ne zaman baslar acep, ben Ultima Online'a cok benzettim bayada bi oynayasim var bakalim bekliyorum ses ederseniz super olur.
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=7cPUctixz6s
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Bu oyuna mount şarttı. Ama videodaki hız yürüme/koşma hızı ile aynı gibi geldi bana.
Wisp Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 onlar 5-10 saniye sürüyor bu devamlı fark o :)
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 yoo stamina yoktu betada. craft yaparken yerlestirdigin sprint olayı vardı ama onun da cooldown'ı var.
Wisp Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ben oynarken hemen bitiyor diye hatırlıyorum çok oynamadım gerçi
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 http://albiononline.com/founders/ Founders packler satışa sunulmuş.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 serverı explorer alanın üzerine yapıyorlar herhalde asdasdasd
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 aa fast travel gelmiş lan, hani gelmeyecekti asdasd https://albiononline.com/travel-in-albion/ http://albiononline.com/founders/ da örnek verilen bercilak'ı oyunda annen olarak kestik bu arada hahahah
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Thulan said: Yeni Alpha Test ne zaman baslar acep, ben Ultima Online'a cok benzettim bayada bi oynayasim var bakalim bekliyorum ses ederseniz super olur. bu oyun hakikaten UO gibi mi öyleyse başlayayım.
Thulan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 bliksem said: Thulan said: Yeni Alpha Test ne zaman baslar acep, ben Ultima Online'a cok benzettim bayada bi oynayasim var bakalim bekliyorum ses ederseniz super olur. bu oyun hakikaten UO gibi mi öyleyse başlayayım. Bi goz gerdir istersen, ben ultimadan sonra en cok benzettigim oyun bu.
Öne çıkan mesajlar