imamizer Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ekrandan en geç saatte bile memeyi kaldıran, sigarayı hatta kadehi mozaikleyen, 'eşek', 'it' hatta 'lan' kelimesini bile bipleyen sistem yaptı sizi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 abi 5 dakkadır saççma salak gülüyorum hahah süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Fistan said: bence de adam haklı hayvan ya da kaba falan da dğeil ailesel bi içtenlikle sinirleniyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 zaten adam diyo kızım size bişey olcak diye korkuyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 adamın ne suçu var lan öküzler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 cons hep haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 KHaRoN said: adam hakli. Adama laf edenler hic o yan koltukta oturmamislar. Anlayamazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 adam çok sevecen ve şefkatli lan. sade ağzı bozuk sdkglsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 "sana ehliyet verenin allah belasını versin" çok içten ve doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Abi bencede adam çok iyi ve yumuşak bir baba aslında..ve dikkat ederseniz kızlar babalarının bu konuşmlarına çok gülüyorlar , adamın tarzı bu şekilde ve bunu hayatının içine entegre etmiş.. yani aslında orda kızmıyor kıza , sadece söyleyiş tarzı bu şekilde ve kızlarda bunu çok iyi biliyorlar.. zaten buna o kadar eminler ki video çekmeyi düşünmüş arkadaki kız , kesin böyle makaralar olucak diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Baba iyi bi baba ya. Ama damat olacak adam rağa yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Adam baya sabırlı,ağzı bozuk ama normalde konuşması o bence. Küfür amaçlı değil hiçbiri.Bu adamın damadı olmak bence çok rahat olur yeterki içten davran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Ahahahahaha adam çok samimi ve içten küfür ediyor çok iyi ya :D. Adam haklı beyler dağılın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Korkuyorum yavrum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Loex said: lanet olsun niye daşların üzerinden gidiyosun... sebebi neydi ki ?? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 akshdgaklsdbha ben de ona yarildim ve aklima hemen su geldi http://www.youtube.com/watch?v=l-CRh11Ptjo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 hahahahha of yaa kurbaa vaaak dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 hmminaa :) babada tam öküzmüş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 adam düşünmüş ya, panik yaptırtmayım gibisinden. çok da kızılacak bir tarafı yok. siz niye kızdınız şimdi adama? sebebi neydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 abi lanet olsun ve sebebi neydi ki kısımlarında bittim adkfjadvjad abartmayın ayrıca lan ne elit adamlar varmış aramızda hayvan şu bu. o konuşma şekli yaşam tarzı zaten ailenin belli yani asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 elitlikle ne alakası var, küçücük kız çocuğunun yanında ana bacı sövüyor herif. yeni moda bu mu, millete elitlik yapma falan diye laf atmak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 hee öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Kes ustun ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Abi adamı o kadar çok sevdim ki ahahhahahhahah izleyip izleyip gülüyorum. Samimiyetin dibi adam. Paticiğin elit insanları yine çıkmış konuşmuş. Siz anne babalara da siz nasılsınız diye konuşuyosunuzdur. Hatta Beybaba diye hitap ediyosunuzdur. Ülkede amcaya pezevenk de diye büyütülen çocuklar var onlar zaten bilinçli çağlarında o kadar çok küfür öğrenebilcekleri çevre var ki amcaya kızmayın çok tatlı bi adam o, kaba ama zararsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar