BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Skilleri neden resetliyorsunuz? Bir ton skill point alıyorsun shardlardan, questlerden. Gerek yok. Skill point veren şeyleri bitirin sonra kasın istediğinizi. ad3m said: Eline bow almasına da gerek yok bow skillin olsun barda yeterli. Adam okçu olmak istiyorum diyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ya asıl rouge var ya ondan olmak istiyordum wow'da da var ya ama yok sanırım, o tür bişi. çift hand kılınç gidiyorum ama baydı sankı 3 tane skill var aynı şeylere basıp duruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Nightblade skilleri WoWdaki gibi değil evet. Stealth olup ortada gezemiyorsun. Ama Assassination, Shadow ve Siphoning skillerini karıp güzel bir şey çıkarabiliyorsun ortaya. En büyük sıkıntı barına en fazla 5 skill alabilmen. Tek birini seçme hepsini kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 senko said: ya asıl rouge var ya ondan olmak istiyordum wow'da da var ya ama yok sanırım, o tür bişi. çift hand kılınç gidiyorum ama baydı sankı 3 tane skill var aynı şeylere basıp duruyorsun. hotsa tam istediğin hero gelmiş. ambush garrote cheap shot smoke bomb falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 BalisticGel said: Skilleri neden resetliyorsunuz? Bir ton skill point alıyorsun shardlardan, questlerden. Gerek yok. Skill point veren şeyleri bitirin sonra kasın istediğinizi. ad3m said: Eline bow almasına da gerek yok bow skillin olsun barda yeterli. Adam okçu olmak istiyorum diyor ama. Adam okçu olmak istiyor ama 1 skille acı çekerek kasar bunun yerine hali hazırdaki skilleriyle adam keserken 4. 5. bara koyduğu bow skilleri de yanında level alıyor işte mis. Tek başına rahatça kasabildiği zaman da tamamen bowa geçsin işte. Ha dungeona girmişsindir millet kesiyordur çek bowu eline xp kas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ha şimdi okuyunca anladım biraz oyunun skill sistemi bayağı skyrim gibi? hangi skill'i kasarsan onda gelişiyorsun, hatta hangi skill barındaysa onlarda gelişiyorsun? yani bara 5 farklı disiplinde skill koysam 5inde de skill atlayabilicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Aynen öyle sadece barındaki skilleri seçili skill line'a xp kastırıyor. Armor ve weapon da aynı şekilde. Yani armor giyerken lightsan 1 med 1 heav takarsan tüm armor lineları kasıyorsun tabiki light 3-4x daha hızlı kasılıyor diğerlerine göre. Ha ben medium armor giymeden medium kasmak istiyorum dersen o zaman medium linedan 1 skilli barına koyman gerekiyor ki saçma zaten çok kısıtlı skill seçimin.Ama weapon için skill koyabilirsin çünkü slot armora nazaran çok çok az invetoryde. Ayrıca sadece aktif barın level kasıyor öncelik neyse quest falan verirken o barın aktif olduğundan emin ol (weapon swap olayı) Özetliyelim babaanneler için : - Her zaman level kasarken ana giyilen armor harici duruma göre 2 parçayı light,medium,heavy olarak takın ki tüm armor linelar kasılsın. - Bara eklediğiniz skill seçtiğiniz linea xp kastırır (silah, zırh kuşanmadan xp kasabilirsiniz) - level 15 de weapon swap geliyor bu sayede 2. bir skill barı açılıyor ama sadece o an aktif olan barın skilleri level alıyor. Bu yüzden özellikle quest verirken levela ihtiyacı olan barın aktif olduğundan emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Almak isteyen varsa Gold Edition 20$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 jonq said: Almak isteyen varsa Gold Edition 20$ simdi ne bu tam olarak. eso diyor, tamriel unlimited varmis, yok iste expansionlar falan. ne yapiyor eso gold? aldigimizi varsayinca, geriye ne eksik kaliyor her contentin bulunmasi icin accountta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 yeni gelen exp kalıyor, o da ayrıca 60 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 simdi bu satisi kacirirsak yeni gelen exp haric kaca patlar almasi hepsini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 mantikli oluyor derseniz alacam yok 3-5 kurus fark var derseniz sallayacam. en son kaca olur soyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Baz oyunu ayrı alıp da dlcleri crown storedan tek tek alırsan ciddi pahalıya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 aldim dediginizi arti 'one tamriel' 12 euro imis. onu da aldim. kazik yemissem boynunuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Bu oyun cross platform değildi dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Nasıl ya hem gold hem one tamriel mi aldın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 hayir one tamriel degil 'The Elder Scrolls Online®: Tamriel Unlimited' almisim 12 euroya. bu yuzden sordum iste ya bu ne abi yok one tamriel, tamriel unlimited, elder scrolls online gold, morrowind. ne nedir iyice karistiriyorlar. verdim tamriel unlimited kodunu diyor you do not qualify for this product diyor. oburunu kabul etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Gold edition göm işte expler dahil içine fiyatı 20$mış base oyun + dlc packs + 500 crown (ingame shop parası) + mount veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 yaptim gold oldu da bi de tamriel unlimited aldim arada 12 euroya. redeem etmiyor kodunu diyor you do not qualify for this product. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Base oyun o tamriel unlimited. Gold icinde olduğu icin etmez. Iade edebilirsen et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Ya da bir arkadaşına hediye et yancın olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Aga goldun içinde one tamriel olduğu yazıyor. Ayrıca niye one tamriel alıyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 ettirecek bi secenek yok. herhalde tum orderi cancel etmek gerekecek o da goldu da cancel eder. kalsin veririm birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 bazı sitelerde kod sealed geliyor. seal'ı açmadıysan iade edebilirsin herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 80 gb download. yuah beee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar