Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

senko said:

ya asıl rouge var ya ondan olmak istiyordum wow'da da var ya
ama yok sanırım, o tür bişi. çift hand kılınç gidiyorum ama baydı sankı 3 tane skill var aynı şeylere basıp duruyorsun.

hotsa tam istediğin hero gelmiş. ambush garrote cheap shot smoke bomb falan
Sosyal ağlarda paylaş

BalisticGel said:

Skilleri neden resetliyorsunuz? Bir ton skill point alıyorsun shardlardan, questlerden. Gerek yok. Skill point veren şeyleri bitirin sonra kasın istediğinizi.

ad3m said:

Eline bow almasına da gerek yok bow skillin olsun barda yeterli.

Adam okçu olmak istiyorum diyor ama.

Adam okçu olmak istiyor ama 1 skille acı çekerek kasar bunun yerine hali hazırdaki skilleriyle adam keserken 4. 5. bara koyduğu bow skilleri de yanında level alıyor işte mis. Tek başına rahatça kasabildiği zaman da tamamen bowa geçsin işte. Ha dungeona girmişsindir millet kesiyordur çek bowu eline xp kas :D
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen öyle sadece barındaki skilleri seçili skill line'a xp kastırıyor.

Armor ve weapon da aynı şekilde. Yani armor giyerken lightsan 1 med 1 heav takarsan tüm armor lineları kasıyorsun tabiki light 3-4x daha hızlı kasılıyor diğerlerine göre. Ha ben medium armor giymeden medium kasmak istiyorum dersen o zaman medium linedan 1 skilli barına koyman gerekiyor ki saçma zaten çok kısıtlı skill seçimin.Ama weapon için skill koyabilirsin çünkü slot armora nazaran çok çok az invetoryde. Ayrıca sadece aktif barın level kasıyor öncelik neyse quest falan verirken o barın aktif olduğundan emin ol (weapon swap olayı)

Özetliyelim babaanneler için :
- Her zaman level kasarken ana giyilen armor harici duruma göre 2 parçayı light,medium,heavy olarak takın ki tüm armor linelar kasılsın.
- Bara eklediğiniz skill seçtiğiniz linea xp kastırır (silah, zırh kuşanmadan xp kasabilirsiniz)
- level 15 de weapon swap geliyor bu sayede 2. bir skill barı açılıyor ama sadece o an aktif olan barın skilleri level alıyor. Bu yüzden özellikle quest verirken levela ihtiyacı olan barın aktif olduğundan emin olun.
Sosyal ağlarda paylaş

hayir one tamriel degil 'The Elder Scrolls Online®: Tamriel Unlimited' almisim 12 euroya.

bu yuzden sordum iste ya bu ne abi yok one tamriel, tamriel unlimited, elder scrolls online gold, morrowind.

ne nedir iyice karistiriyorlar.

verdim tamriel unlimited kodunu diyor you do not qualify for this product diyor. oburunu kabul etti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...