ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 mastermerchant yükleyip guild store olan geniş çaplı bir guilde girip satış yapacaksın. MM guild storedan satışlara göre min max çıkartıp sonra itemların üzerinde gösteriyor. Sende para etmeyen şeyleri değil para eden şeyleri toplayıp satıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Hem gold farm hem level için prosperous gearla Bankrogai'daki Razak's Weel public dancınında imperial mobları farmlayabilirsin. Bosslardan düşen sharpened setler iyi para ediyor 100k civarı. Baska güilden biri yazmıştı geçende.ben denemedim hiç Edit şimdi gittim baktım da içerde 100 kişi var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 vaay hainlere bak. 160 olup Vet2 lere girdiğinizde bu tecrübeleriniz faydasını göreceksiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Xeno yu dünkü hybrid heal/dps performansından ötürü affettim kamuoyuna duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Tamriel's Best Healer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 role olarak ne gerek, dl e koydum gelir yarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 tank/healer heralde bizden bi xeno/zaugna healer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 hangi taraftasınız peki? fark ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Pvp harici etmiyor ben high elf (aldmeri) açtım. Ne hoşuna gidiyorsa ondan yürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Gerçi birisi vet/trial ları aynı alliance dışı tiplerle yapamazsınız demiş emin olamadım şimdi daha yetkili bi abi cevaplasın geri çekildim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Evet trial'lar için herkesin aynı faction'da olması lazım. Ben oynarken öyleydi en azından değişmez sanırım o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 bingildak said: role olarak ne gerek, dl e koydum gelir yarına AND SO IT BEGINS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Trial ne bilmiyorum da. Ne açayım alliance olarak söyleyin. Farklı bir şey istiyorum. Nb healer olabilir gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 triallar oyunun raidi. aynı faction'dan olmak gerekiyor raid'e girebilmek için yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Heal atacam diyorsan templer aç bence kendi skill lineı var heal için onun dışındaki bütün classlar resto staff/line kullanabiliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 12-Man Raid lere burada Trial deniyor. Faction farkı olayı One-Tamriel ile beraber kalktı. Faction olayı sadece Cyrodilde geçerli bir durum oldu. PVE contenti açısından istediğin factiondan istediğin race i açabilirsin. ( guilddekilerin çoğu Dominion'dan açmış ) Guildde 2 tank 2 healer var bildiğim kadarıyla. ( Biri Zaugna ki o da mecburiyetten oldu :) ) Tanksız group contentler yapılabiliyor ama healersız olmuyor. Healer ihtiyacımız daha fazla. Genelde classlarda dağılım şöyle; DragonKnight -> Tank , DPS Templar -> Tank , Dps , Healer Sorcerer -> Dps , Healer Nightblade -> DPS ancak ince ayar çekerek zorlama ile misal DragonKnight'a da magicka build ve restoraton stafftan giderek healer, yada nightblade e tanklık yaptırabilirsin. Yani aslında her class a her yol açık sadece detaylı ugraşmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Aldmeri Dominion açın, genelde oradayız sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Kısaca sınırlandırma kalkmış isteyen istediğini açsın, benim dediğim güncel bigi değildi belirtmiştim zaten :) PvP de farkediyor bi oraya pek beraber gircenizi sanmıyorum zaten çok farketmiycek yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Sanırım çok üst levellara geldikçe, gear da varsa birden fazla class ilerleyebiliyor Ben champion 200'e kadar DPS gittim sadece; sonra biraz skillpoint harcayıp gear de getirerek healer lık ekledim. Asıl olayım healerlık değil ama dungeonlarda gerektikçe switchleyebiliyorum artık. Sadece şöyle bir problem var tabi, statlarımın çoğunu stamina verdiğim için magicka statım düşük kalıyor. Benim örneğimde veteran dungeonları heallamam zor mesela; ama henüz onlara da gelmedik. Quick gear switch için bir add-on var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Benim Aldmeri Dominion dediğim sadece PvP için bu arada; guildde Aldmeri Dominion ortalaması sanki biraz daha fazlaydı hatırladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 nord açsın warlord'cu bıngıldak. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 ZaugnaKhaldun said: Quick gear switch için bir add-on var mıdır? quick gear bi de quick skill change tarzı bişey lazım bana. hatta add-on öyle bi yapsın ki, bi buff skilli var mesela, slotta yer kaplasın istemiyorum ama arada kullanmak istiyorum, non-combat durumunda ben basayım ona, add-on otomatik skillbara ekleyip aktif edip sonra çıkarsın tekrar gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Masayı da kurup yenmekten sonra kaldirsin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Xeno mantık olarak skilli bardan kaldırdığında özelliğinin de uçması lazım ama? Hatta deniyeyim bakiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Surge ile denedim uçtu buffı elleri parlıyor ama hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar