Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

mastermerchant yükleyip guild store olan geniş çaplı bir guilde girip satış yapacaksın. MM guild storedan satışlara göre min max çıkartıp sonra itemların üzerinde gösteriyor. Sende para etmeyen şeyleri değil para eden şeyleri toplayıp satıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Hem gold farm hem level için prosperous gearla Bankrogai'daki Razak's Weel public dancınında imperial mobları farmlayabilirsin. Bosslardan düşen sharpened setler iyi para ediyor 100k civarı.

Baska güilden biri yazmıştı geçende.ben denemedim hiç

Edit şimdi gittim baktım da içerde 100 kişi var lol
Sosyal ağlarda paylaş

12-Man Raid lere burada Trial deniyor. Faction farkı olayı One-Tamriel ile beraber kalktı.

Faction olayı sadece Cyrodilde geçerli bir durum oldu.

PVE contenti açısından istediğin factiondan istediğin race i açabilirsin. ( guilddekilerin çoğu Dominion'dan açmış )

Guildde 2 tank 2 healer var bildiğim kadarıyla. ( Biri Zaugna ki o da mecburiyetten oldu :) ) Tanksız group contentler yapılabiliyor ama healersız olmuyor. Healer ihtiyacımız daha fazla.

Genelde classlarda dağılım şöyle;
DragonKnight -> Tank , DPS
Templar -> Tank , Dps , Healer
Sorcerer -> Dps , Healer
Nightblade -> DPS

ancak ince ayar çekerek zorlama ile misal DragonKnight'a da magicka build ve restoraton stafftan giderek healer, yada nightblade e tanklık yaptırabilirsin. Yani aslında her class a her yol açık sadece detaylı ugraşmak gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım çok üst levellara geldikçe, gear da varsa birden fazla class ilerleyebiliyor

Ben champion 200'e kadar DPS gittim sadece; sonra biraz skillpoint harcayıp gear de getirerek healer lık ekledim. Asıl olayım healerlık değil ama dungeonlarda gerektikçe switchleyebiliyorum artık. Sadece şöyle bir problem var tabi, statlarımın çoğunu stamina verdiğim için magicka statım düşük kalıyor.

Benim örneğimde veteran dungeonları heallamam zor mesela; ama henüz onlara da gelmedik.

Quick gear switch için bir add-on var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

Quick gear switch için bir add-on var mıdır?

quick gear bi de quick skill change tarzı bişey lazım bana. hatta add-on öyle bi yapsın ki, bi buff skilli var mesela, slotta yer kaplasın istemiyorum ama arada kullanmak istiyorum, non-combat durumunda ben basayım ona, add-on otomatik skillbara ekleyip aktif edip sonra çıkarsın tekrar gibi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...