bck Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 ps 4 te oluşum var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Yeni expansion. Warden classı geliyormuş. 4v4v4 arena ekleyeceklermiş. Yeni oyuncular isterlerse vanilla contenti pas geçip direk Morrowind ile 1-50 arasını kasabileceklermiş falan. Hoş duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Direk gaz trailer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 sonundaki morrowind yazısını görmek bile gazlamaya yetti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 morrowind'in hakkını verse ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 trailer güzel olmuş ama sondaki müzik bile yetti zaten. 15 yıl olmuş, hey gidi. ne güzel geçmişti o yazım. bir daha iyi indirimde yakalarsam alayım aslında, tes6 2020den önce gelmez bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 9 euro icin baya iyi content veriyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 ben biraz baydim ana hikayeyi bitirdikten sorna ama simdi tekrar baska bi yerden baslayip champion gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ben ana hikayeye dokunmuyorum questleri de cok yapmıyorum dungeon gidiyorum şuanda, sona saklıyorum contenti ama yanlış yapıyormuşum öyle diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ben aslında en son indirimde imperial açma imkanı oyunun kendisinin 2 katından fazla fiyata olduğu için caymıştım, ucuza alma imkanı yok mu hiç 3000 crown kazığını yemeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 hazır açık account satın al? nasıl olsa pcde oynamıyorum oyunu satabilirim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ikinci el işine girmek istemiyorum ya oyun hesaplarında, kendim sıfırdan oynamak isterim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 one la açık parfum gibi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Oyun almaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Bende dün ucuza gold edition buldum aldım. WoW sıktı biraz ara vericem. One Tamriel'den sonra hiç oynamamıştım baştan bi questleri falan yapayım. Dlclere bakarım hazır iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cadaisles Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 yazuach said: Bende dün ucuza gold edition buldum aldım. WoW sıktı biraz ara vericem. One Tamriel'den sonra hiç oynamamıştım baştan bi questleri falan yapayım. Dlclere bakarım hazır iyi oldu. gold edition nerden buldun ya bende alıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Ya biri cd key satıyordu dhde ordan aldım. Tekti elinde baya ucuza verdi. Gittigidiyorda falan satılıyor 120 civarına normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Steam indiriminde 50 lira miydi neydi gold ya. Sirf begenmezsem diye 9 euroluk versiyonu aldim. Keske gold alsaymisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Allkeysshop a bakin bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 bende düz oyun var mesela gold edition alırsam onun bonusları şuan ki account'a ekleniyor mu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 2si de pcde olduğu için ekleniyor idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Bende oyunun kendisi var ilk çıktığında almıştım yeniden başlayasım var. Bu yeni ek paketlerlerden falan neler gerekiyor. Birde tüm ek paketlerin olduğu bir versiyon var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 gold edition var işte. ya da subscription var aktifken bütün content açık oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Gold edition içinde base game de yok mu? Bende base game var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 var. store'dan crown point'le tek tek dlc'leri satın alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar