Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Yeni expansion. Warden classı geliyormuş. 4v4v4 arena ekleyeceklermiş. Yeni oyuncular isterlerse vanilla contenti pas geçip direk Morrowind ile 1-50 arasını kasabileceklermiş falan. Hoş duruyor.
Mesaj tarihi:
trailer güzel olmuş ama sondaki müzik bile yetti zaten. 15 yıl olmuş, hey gidi. ne güzel geçmişti o yazım.

bir daha iyi indirimde yakalarsam alayım aslında, tes6 2020den önce gelmez bu gidişle.
Mesaj tarihi:
ben ana hikayeye dokunmuyorum questleri de cok yapmıyorum dungeon gidiyorum şuanda, sona saklıyorum contenti ama yanlış yapıyormuşum öyle diyorlar.
Mesaj tarihi:
ben aslında en son indirimde imperial açma imkanı oyunun kendisinin 2 katından fazla fiyata olduğu için caymıştım, ucuza alma imkanı yok mu hiç 3000 crown kazığını yemeden?
Mesaj tarihi:
Bende dün ucuza gold edition buldum aldım. WoW sıktı biraz ara vericem. One Tamriel'den sonra hiç oynamamıştım baştan bi questleri falan yapayım. Dlclere bakarım hazır iyi oldu.
Mesaj tarihi:
yazuach said:

Bende dün ucuza gold edition buldum aldım. WoW sıktı biraz ara vericem. One Tamriel'den sonra hiç oynamamıştım baştan bi questleri falan yapayım. Dlclere bakarım hazır iyi oldu.

gold edition nerden buldun ya bende alıyım.
Mesaj tarihi:
Bende oyunun kendisi var ilk çıktığında almıştım yeniden başlayasım var. Bu yeni ek paketlerlerden falan neler gerekiyor. Birde tüm ek paketlerin olduğu bir versiyon var mı?
  • Yeni Oluştur...