DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Oyun patladı galiba? Server durumları nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Hala dolu, zaten mega server olayı vardı yani boşalsa da farkedilmeyebilir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Hipodromda at koşturmaya devam. 2 campaign full, hemen hemen her saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 oyunun son durumu ne halde çıktığı ilk ay oynayıp bırakmıştım geri dönsem mi acaba dedim değişiklikler falan neler hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 steamde %50 indirimde heralde baya kötü o sebeple indirime girdi alınır mı? aylık ücret vs nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 mulgear6 said: heralde baya kötü o sebeple indirime girdi mulgear6 said: alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 kötü mü bilmedigim için sordum tahmin yürüttüm nispeten yeni sayılabilicek bi oyun indirime giriyosa bi bit yeniği vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 şuanki fiyatı tam alınmalık aslında ama 80 gb download ve aylık 15 euro olayı çok fazla geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Özetlemeye çalışim.. Cyrodiil'deki fps sorunu hala devam ediyor. Zaman zaman fps 10un altına düşüyor ve takılı kalıyor, relog olmadan düzelmiyor. Güya fixlediler ama eskisi kadar olmasa da hala devam ediyor bu sorun. Sonra mesela lag çok fena. Serverlar hala amerikada. Bidahaki patche buraya taşıyolar. Class ve build imbalance saç baş yolduracak cinsten. Magic user buildler dışında iş yapan bi build yok. Dragon knight ve sorcerer ağlatıyor herkesi. Artı bide, exploit bug vs gırla. One shot çeken buglı dot var, speed hack tarzı bi bug var, unbreakable CC bugı var, var oğlu var... Sonra efendim, mesela gw2 tarzı aoe cap var max 6 targetla sınırlı, bu yüzden millet birbirine stacklanıp immortal şekilde dolaşıyolar bkz. turtle formation aka paintrain http://www.youtube.com/watch?v=A8Is9SVgy_M Update 3 ile beeelki adam olabilir. En azından eu serveri eu'ya geliyor, stamina buildleri ve templar bufflıyolar falan fistan ama şöyle forumu bi karıştırısanız görürsünüz oyun hala betada resmen çok bişey beklemeyin. Ağustos gibi geliyo sanırım patch. Bu da patch notes tarzımsı http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/118516/the-road-ahead-july-8/p1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 f2p olur 2 aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 . meh yazılmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Oyunların şu halini görünce artık yeni çıkan mmo ları hemen almadıgım için kendimle gurur duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Wildstar süper başlangıç yaptı, your argument is invalid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 a subscriber base of 772,374 (June) eso. http://www.superdataresearch.com/blog/us-digital-games-market/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 quixef said: Wildstar süper başlangıç yaptı, your argument is invalid. bu oyun f2p olmaz wildstar olur cakma chinese wow clone copy pastesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 bck deşifre oldun artık kimse ciddiye almaz seni bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Quakecon 2014 de yeni contentleri tanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 The Elder Scrolls Online ın haziran da kayıtlı aylık ödiyen kişi rakamı 772,374 . Bu resmi rakammış kaynak 1.5 milyon ve 1.6 milyon tahmini satış rakamı olan oyun icin tahmini %50 fire ile 750 bin kişi oyuna devam ediyor . Bu rakamları cok iyi buldum. Sanırım oyuna onumuzde geri donuceklerde var en azından tekrar şans verip denemek icin buna gelicek ps4 ve xbox versiyonlarınıda eklersek Esonun gelicegi parlak gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 said: It's not explicitly clear where the figure comes from said: Game-publisher Bethesda hasn't released sales or subscription data for The Elder Scrolls Online verdiğin haberin içinden bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 hala oynayan eden var mı? fiyatı da uygun şu an en azından levellarken loreu için alayım diyorum. sıkar mı ? end game nasıl? fps sorunları vardı düzeldi mi? bir özet gecebilecek var mı pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 bu oyunu wildstar ile takaslamak isteyen var mı ? wildstar içinde 1 adet 43 lvl stalker 1 adet 49 lvl engineer ve 1 aylık istenildiği zaman kullanılabilen creed ( oyun zamanı) vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Argoel said: bu oyunu wildstar ile takaslamak isteyen var mı ? wildstar içinde 1 adet 43 lvl stalker 1 adet 49 lvl engineer ve 1 aylık istenildiği zaman kullanılabilen creed ( oyun zamanı) vardır. Abi denemek istiyordum açıkçası Wildstar'ı. Nasıl takaslayacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 üzerinden çok zaman geçince ümidi kesip satın aldım artık eso yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ZeniMax Online ın bir kısmını işten çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 hafta sonu imperial olarak başladım tek başına ne napılır edilir hiç bir fikrim yok o yüzden mekanların tadını çıkartarak ilerliyorum oynayanlar öm den ulaşırsa beraber takılabiliriz el verin şu garibe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar