daverc Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Bikac kere açtırıp kapattım ben son yıllarda, sanki o zamanlardaki gibi bulucakmış hissi oluyor insanda. Ama malesef :) Bu arada oyun mekaniği zormuş baya ya tembel insanım ben. Satılık account için mesajlarinizi bekliyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Afterdeep said: daverc said: Afterdeep teşekkürler. Özellikle Daoc oynamış kişilerin yorumları çok önemli zira daoc virüsünü yemiş kişiler iflah olmuyor diğer oyunlarda. Ah ah "good old days" :) Hala rutin oynayan 1500 civarı kişi varmış, arada hesabı açtırsammı diye düşünmüyor değilim :) HEr nasılsa doac u oynamadım ben. Cok methi var ama. Yazık nasıl kaçırdım bilmiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 İlginç bulduğum konuları paylaşacağımı belirtmiştim; Item setlerinin resimleri; Item setlerinin resimleri Oyunda şu ana kadar bulunan ve bonus veren setleri toplarlamaya çalışmışlar; Bonuslu setler Banka ve çanta "upgrade"leri ve fiyatları; Banka ve çanta "upgrade" fiyatları Racial motifler ve "crafting" guide; Racial Motif ve crafting Umarım yardımcı olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Oyunda Daoc'ta ki gibi bir stick/follow olayı yok ne yazık ki. İnterrupt melee weaponlar için önce mouse sağ click sonra sol click spamla :) Ozellikle Shield/sword bash dmgı şu an cok iyi ama gelecek olan 1.1 patchi ile dmgı düşürülecek. Benim char : DK vet 10 vampire Shield-sword / Bow. Cyrodiilde zerg arasına dalıp CC, healer interrupt genelde. Talonla rootlar interruptlarım arkamdan sorcerer yahut fire dk gelir patlar. Aynen daoc mantığının bi değişik versiyonu. Özellikle oyunda sevdiğim olay,ne kadar skill point toplarsan,ister restoration staffın skillerini açar passivelerine verirsin cloth set giyer support healer olurum.Olmadı cnm tank oynamak istiyor S/S skillerine ver full heavy giyin pve de tanklık yap. Bir karakterle farklı görevleri üstlenebiliyorsun.Daocta 2 acct vardı ve 8 yıl sonunda 14 adet lvl 50 geneli rr5 üstü. Elder scrollsta oyle bir olay yok. DK'yı bırakıpta başka bir classı sanırım oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Dün PvP'de bir tane vardı senin gibi aynı orada deneyimledim, biz 10 kişi civarıydık adam ölmedi bir türlü. Tek başına keep kapısında tuttu tek başına. Ama biraz "tweak" gerekiyor bazı classlara. Şu an bazı dengesizlikler doğal olarak mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Hele vampirin "swarm" olayı inanılmaz. Hiç kaynak kullanmıyomuşcasına sonsuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mina said: Oyunda Daoc'ta ki gibi bir stick/follow olayı yok ne yazık ki. İnterrupt melee weaponlar için önce mouse sağ click sonra sol click spamla :) Ozellikle Shield/sword bash dmgı şu an cok iyi ama gelecek olan 1.1 patchi ile dmgı düşürülecek. Benim char : DK vet 10 vampire Shield-sword / Bow. Cyrodiilde zerg arasına dalıp CC, healer interrupt genelde. Talonla rootlar interruptlarım arkamdan sorcerer yahut fire dk gelir patlar. Aynen daoc mantığının bi değişik versiyonu. Özellikle oyunda sevdiğim olay,ne kadar skill point toplarsan,ister restoration staffın skillerini açar passivelerine verirsin cloth set giyer support healer olurum.Olmadı cnm tank oynamak istiyor S/S skillerine ver full heavy giyin pve de tanklık yap. Bir karakterle farklı görevleri üstlenebiliyorsun.Daocta 2 acct vardı ve 8 yıl sonunda 14 adet lvl 50 geneli rr5 üstü. Elder scrollsta oyle bir olay yok. DK'yı bırakıpta başka bir classı sanırım oynamam. Mina sen oyun daoc'tan iyi mi diyosun yani simdi? helecan yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Yok cnm abartmayalım Daoc ilk,unutulmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Lan oyunu deneyim diye netten aldim simdi 24 euro'ya. Acc actim adamlar benden ilk ayi 12 euro charge etmeye calisiyor. Kart'da 7 euro kalmis. Internette arastirdim refund falan ediyorlarmis da ilk defa boyle sacma biseyle karsilasiyorum. Bilsem almazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Guildbank kullanabilmek için en az 10 üye istiyorlar. Herhangi bir guildde olmayıp da girmek isteyen varmı ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 8 ding :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Hangi server'a giriyorduk? Nerdesiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 burada eskilerden kim var bilmiyorum ama EUda basladim haftada 1-2 oynuyorum level 11 dunmer dual wield/bow Bizzir Y'alarn username: barank beklerim.. eski SNN uoculardan da bir kac kisi var. sevigler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 her sabah serverde maintenance mi olur be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bu kadar foktan oyunun olursa olur tabi niye olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 haklisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Kanuni said: 8 ding :) Vöh... Benim oyun da baştan başladı, questler neyse de kalan ne varsa 42 xp veriyo fix :p Kanuni said: her sabah serverde maintenance mi olur be. Dünkü bakımda koyamadıkları patchi koyacaklar sanırım da bu ne lan!!???!!11 Apr. 29, 2:00 p.m. EDT: We are temporarily disabling private messages due to gold spammers. We will provide an update when PMs are re-enabled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 O forumlarla ilgili sanirim pm diyor.. Patch 1.1 ile o 42 iki katindan fazlaya cikacak.. Vet1-10 power levelling 470 dolares :) ahahah En kotu aliver gitsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Ya yok aslında diğer factionların questlerini yapmaktan sıkılmam sonuçta skyshard lorebook ıvır zıvır için zaten oraları dolaşacağımıza göre sorun yok ama bunu yaparken zoru kolayı farketmeksizin her mobun 42 xp vermesi çok saçma. Bariz bir şekilde farkediliyo bu dengesizlik ve önceden yolumun üstündeki sağdaki soldaki moblara xpdir lootdur diye dalarken şimdi kıyı kenar uzak duruyorum zaman kaybı diye :) Zaten azar azar crafta da başlamam lazım 8 karakter slotu da dolu boğazına kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 hepsi 42 vermiyor abi. bosslar vs farkli, eliteler falan daha fazla. 42 normal moblar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Tamam canım bosslar eliteler hariç tabi ki, onlar zaten sayıca yok denecek kadar az olduğu için saymıyorum. Adım başı karşına çıkan moblar hep aynı xp onu diyorum. Ama şöyle de birşey var, bi quest teslim ediyosun 10k veriyo mesela V1'ken daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 O 10k verdiği questler, haritada siyah olan bir yeri beyaza çeviriyorsun ya işte o questi verirken alıyorsun. Zone'un o bölgesini beyaz renge çeviren son quest veriyor. Bu arada bölgedeki world boss'lar ve dolmen'ler tekrarlanabilir zannediyordum dün acı bir şekilde tekrarlanmadığını tecrübe ettim :) Veteran Dungeon'a girdim daha ilk gruba geldik grup dağıldı. Veteran dungeonlar için bir grup/guild oluştursak nasıl olur? Vet dungeonlar tekrarlanabilir mi? En azından forumlarda iyi vet XP verdiklerini okudum. Birer run yapsak bile yeterli olacaktır. Onun dışında questing igrenç ve çok zaman alıyor ama yapacak başka birşey maalesef yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 pixel piracy daha zevkli, cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Aaa bende pixel piracy varmış ki zaten steamde. Onu oyniyim o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Daggerfall tarafındayım, Guilde girmek isteyen varsa akşam 8 den sonra "seedar" a mesaj atabilirler. Bu arada gold farmer için patch denmişte, tek dünya var biliyoruz da çinlilerde EU da mı oynuyor bilen varmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar