Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 EU serverları da Amerika'da sanıyorum. EU'ya taşımayı düşünüyorlar mı? Bilgisi olan? Her problem olduğunda bizde akşam serverlar gidiyor olacak böyle giderse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 eu serverı Kanadada sanırım . Taşımayı düşünmüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Anelor said: rezalet yemin edıyorum başka bişey değil. yarın easter sokakta insan yok herkes evinde fırsattan istifade oyuna girecek insanlar ve server yok. Ahauaa easter da hediye vermemek için serverı kapattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Kanada mı lol Antarktika daha uygun değil miymiş ki? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 2000 bin üzerinde hesap banlanmış fakat ekonomiye verilen hasar cok fazlaymış . banlamayı agırlıklı olarak gold acountuna göre yapmışlar bazılarıda bu yuzden haksız banlanmış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 2 milyon hesap mı banlamışlar vay anneannesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Programlama olayını bilmem ama böyle bir oyun çıkarırken nasıl böyle bir bug'a zemin hazırlanır onu anlayamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Anelor said: 2 milyon hesap mı banlamışlar vay anneannesini 2000 in üstü 3 4 diyenler var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 nerden takip ediyosunuz bunları merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 haksız ban nedir ya? private uo server gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Boş zamanlarda oyun kapalı iken okuyoruz ilk graphic uptade paketi yayınlanmış buarada Sweetfx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 mayıs ayında çıkacak Craglorn macera zonu ile veteranlık seviyesi 12 ye yükseliyormuş . özel bir kitleye xbox beta açılmış . Bu arada serverin kapalı olmasından çok oyundaki botları şikayet ediyormuş oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 2 saat geçti bir açıklama zahmetinde bile bulunmuyorlar. Gerçekten Cumartesi akşamı için süper oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Iyi oldu ya ohh 12 vet ???!?? Aylik odeme olsun diyemi bu kadar zor yapildi diye dusunur oldum. Vet olmak icin extra 1 ay daha alsak kerizlerden misali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 bu oyunun hero engine olmasi bir sorun yaratti mi? (bkz diger bir hero engine oyunu swtor. orada cok problem yasamisti oyuncular) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Hero yazmiyor havok yaziyor . Iyi ama ne isede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Kanuni said: Hero yazmiyor havok yaziyor . Iyi ama ne isede.. Kanuni hocam ,oyun ici nickin ne ? Hangi guilddesin ? Çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Scalanova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 sunucu geri alınacakmış Wir haben noch keine genaue Zeit, wann die Server wieder online gehen werden, aber es scheint, als werde dies noch ein paar Stunden dauern. Wir updaten diesen Thread, sobald wir weitere Neuigkeiten haben. Danke für eure Geduld! yani sanırım burada öyle yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Kanuni said: Scalanova Hangi guild de Scalanova ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Kanuni said: Hero yazmiyor havok yaziyor . Iyi ama ne isede.. havok fizik motoru, oyun motoru degil. baktim simdi de, baslarda hero engine kullanmislar ama kendi motorlarini yazana kadar. o yuzden "powered by hero engine" yaziyormus kurulumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 akirafes said: sunucu geri alınacakmış Wir haben noch keine genaue Zeit, wann die Server wieder online gehen werden, aber es scheint, als werde dies noch ein paar Stunden dauern. Wir updaten diesen Thread, sobald wir weitere Neuigkeiten haben. Danke für eure Geduld! yani sanırım burada öyle yazıyor İngilizce çevirisi; We do not have exact time as to when the servers will go back online, but it seems like this would take a few hours. We update this thread as soon as we have more news. Thanks for your patience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Son güncelleme; The european megaserver is now up for internal tests and will be available again within the next 45 minutes if nothing is found. Herhangi bir problem bulunmaz ise 45 dakika içinde açılıyor server.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 akirafes said: Kanuni said: Scalanova Hangi guild de Scalanova ? paticik, noxus raiders, 2 tane de yabanci biri trader digeri normal guild. tirstim ne yapacaksin :) karakter ismi de "patates" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Kanuni said: akirafes said: Kanuni said: Scalanova Hangi guild de Scalanova ? paticik, noxus raiders, 2 tane de yabanci biri trader digeri normal guild. tirstim ne yapacaksin :) karakter ismi de "patates" Yok hocam burada çok saygın birisin . Kesinliklede iyi oyuncusundur . Aynı guilde olabilirmiyiz diye sormuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar