BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 KingV said: Oyun sonuna ulaşan arkadaşlar söyleyebilir mi? Pvp ve pve build oluşturduktan sonra Craft için skill puanı kalıyor mu yoksa craft için yeni karakter mi açmalı? Birkaç sayfa önce konuşmuştuk, 300 civarı (belki daha da fazla) skill puanı olabiliyo toplamda, o yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ben şahsen henüz puan harcamasam da bütün craft türlerine itinayla eğiliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Kanuni said: gz:) en icten gz im olmus olabilir bu. Sen de VR4 olmuşsun hani kaşla göz arasında :p Bu arada şimdiye kadar hiç karşılaşmadığım kadar çok düşük fps aldım bugün oyundan. 20-25'lerde gezindi ama bazen 10 falandı. Genelde şehirlerde olduğundan oyuncu sayısına yani sunucu tarafından kaynaklanıyodur diye tahmin ediyorum bir de haftasonu sonuçta. Ama yine de can sıktı. i7 ve gtx 690 ile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 O kasa o goze iserim.. Cok abarti xp istemesinden tiksindim. Misler gibi oynarken duvara toslamis gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 oyunda 3 at alabiliyormuşuz . Birini canta için almak gerek . En fazla 50 stat verebiliyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Delireceğim oyundan düştüm ve geri giremiyorum. "Login timeout" hatası verip duruyor. Olma ihtimali olan tüm bugları şimdiye kadar sanırım yaşıyorum ama şu an giremiyor olmak sinir bozucu, umarım uzamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 yarım saattir kimse giremiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Düşman ateşi oldugu yerde savaşmak yerine heal basın çok iyi hatta iyidende öte devamlı xp geliyor . 1 saate iyi bir savaşta 150k net xp geliri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Hmm ben de bana özgü birşey zanettim, forumlara bakmak aklıma gelmedi hiç açıkçası. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Afterdeep said: Delireceğim oyundan düştüm ve geri giremiyorum. "Login timeout" hatası verip duruyor. Olma ihtimali olan tüm bugları şimdiye kadar sanırım yaşıyorum ama şu an giremiyor olmak sinir bozucu, umarım uzamaz.. server full dolu hatası imiş verdigi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 babalar oyunu satamadım. öylesine takılıyorum. bari subs bitmeden dolanayım. oyun içi düşük level yay may vermek isteyen olursa @Treviz benim galiba. (ignore yaptığım adamlar garip isimli ama ignoe @qwıuqwue gibi çıkıyor ondan şeyettim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 akirafes said: Afterdeep said: Delireceğim oyundan düştüm ve geri giremiyorum. "Login timeout" hatası verip duruyor. Olma ihtimali olan tüm bugları şimdiye kadar sanırım yaşıyorum ama şu an giremiyor olmak sinir bozucu, umarım uzamaz.. server full dolu hatası imiş verdigi . Aşağıda hatanın içeriği mevcut; Error 301 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Server dolu ne ya :p Sattığınız kadar adam oyuna girmeden nasıl dolu :D Neyse bir iki quest buglanmıştı, kapatıp açsınlar bari onlar da düzelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Bethesda Offers Statement Regarding Item Duping Bug In The Elder Scrolls Online http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/04/19/bethesda-offers-statement-regarding-item-duping-bug-in-the-elder-scrolls-online.aspx?utm_content=buffer259a4&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Harika haber! Ne kadar süreceği bile belli değil!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Çok sert tepki vermişler dün bir cok acount açılmamak üzere kapatılmış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Login e yıgılmadan serverı kapattılar . Çok ilginç . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 merlininkazanına döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 arkadaş pazartesi için sunum hazırlıyordum. şimdi bitti ohh dedim oynayacağım. bir de baktım. BAKIM!!!! :S şansa bak 50 olduğumda herkese oyun içinde brew ısmarlayacağım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 oyunda bir sürü bot olması sorunun ana kaynagı . Botlar içinde cozum bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Bu gece oyunu unutun içerikli mesaj geldi; While we don't have an exact ETA for the server coming back online, it does appear that it will be at least a couple hours. We'll update in this thread when we have more news to share. Thanks for your patience! Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 ben 2 saat içinde acılacak okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Ne zaman verilen saatte geldiğini gördün? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 ya zaten ben temennı ederek okudum onu acık bir saat yok bir kac saate geri gelicek diyordu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Evet ben de onu bu gece gelmeyecek diye yorulmayarak yazdım o nedenle. Benim temennim seninkinden daha uzun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 rezalet yemin edıyorum başka bişey değil. yarın easter sokakta insan yok herkes evinde fırsattan istifade oyuna girecek insanlar ve server yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar